Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Κοίταξε. Μπούφλα έτσι όπως την εννοείς, όχι γιατί έχουν και μυική δύναμη. Η δική μας η δύναμη είναι στο μυαλό. Τέτοιες μπούφλες ναί. Πολλές φιλενάδα μου
Τον έπεισα ότι μέσα στη φρουτιέρα κοιμάσαι καλύτερα και γω ξαπλώνω ήσυχη στο πιο δροσερό μέρος του σπιτιού μας. Κάθε Σαββατοκύριακο τον ξεφορτώνομαι και πάει στο εξοχικό και γω απολαμβάνω την ησυχία και τη μοναξιά μου.
Η δίποδη μαμά μας με μένα έχει άλλη σχέση ισότιμη. Στον Πάρη συμπεριφέρεται σαν σε μωρό![]()
Συνυφαδα μου γλυκια(.....σωστα το λεω??????????) οπως παντα...εισαι ακαταμαχητη και εγω επιμενω...πολυ φιλοσοφημενη...ειναι γεγονως οτι τα αρσενικα...ειναι μωρα,δεν ενηλικιονονται (....στο καλο..δεν μπορω την ορθογραφια στον υπολογ....μπερδευομαι)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Εγώ τον βαράω συνέχεια και του κάνω κχχχ μόλις με πλησιάσει πολύ, αλλά αυτός ο μπουνταλάς(ο αδερφός μου) δεν καταλαβαίνει ντιπ για ντιπ.Ολη την ώρα έρχεται και με πειράζει
για να παίξουμε δήθεν μαζί.Δεν καταλαβαίνει ότι δεν έχω τίποτα να πώ μαζί του(υπάρχει τεράστια διαφορά επιπέδου
)Αντιγράφει με μαθηματική ακρίβεια ότι κάνω
μόνο όταν πρόκειται για το φαγητό μου, αυτό έρχεται και μου το τρώει πρώτος.
Γενικά όταν βλέπει την μαμά μας κάνει σαν χαζός, τρίβεται στα πόδια της,τής μιλάει ασταμάτητα,τής γλύφει τα χέρια(και τα δαγκώνει) και ακόμη και την ουρά του την κουνάει από την χαρά του!
Πρώτη φορά στην ζωή μου, βλέπω σκύλο με μορφή γάτας!
Μυρτώ
Υ.Γ Νόρα κορίτσι μου, σόρρυ που σου χάλασα το "φωτοστέφανο" του αγαπημένου σου, αλλά κάποτε πρέπει να λέγεται η αλήθεια!!!![]()

Νικη, ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Τον έπεισα ότι μέσα στη φρουτιέρα κοιμάσαι καλύτερα και γω ξαπλώνω ήσυχη στο πιο δροσερό μέρος του σπιτιού μας.
Μπράβο βρε φιλενάδα, πραγματικά εφυές!!!

Η δίποδη μαμά μας με μένα έχει άλλη σχέση ισότιμη. Στον Πάρη συμπεριφέρεται σαν σε μωρό![]()
Και στο δικό μας το σπίτι, συμβαίνει το ιδιο ακριβώς!!!

Μυρτώ
ιβανα
Επιφανές μέλος
οχι μονο μπουφλες τους ριχνουμε πειρατινα μου,αλλα και οποτε θελουμε τους κουναμε την ουριτσα μας και τρεχουν απο πισω μας σαν μαλακοπιτουρες...και οταν βαζει η μανα μας το φαγακι ,πρωτες τρεχουμε και αστους αυτους να τους τρεχουνε τα σαλια...
πουπου..
πουπου, σε βρισκω τσαουσα και πονηρουλα

εισαι ΑΞΙΑ γατα

Κοίταξε. Μπούφλα έτσι όπως την εννοείς, όχι γιατί έχουν και μυική δύναμη.
η μελη παντως, μπουφλες ριχνει του νινο αμα τη τσαντισει

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Όχι μόνο δεν ενηλικιώνονται, αλλά αν στειρωθούν κιόλας, άστα να πάνε πουπουλίνα μου.Συνυφαδα μου γλυκια(.....σωστα το λεω??????????) οπως παντα...εισαι ακαταμαχητη και εγω επιμενω...πολυ φιλοσοφημενη...ειναι γεγονως οτι τα αρσενικα...ειναι μωρα,δεν ενηλικιονονται (....στο καλο..δεν μπορω την ορθογραφια στον υπολογ....μπερδευομαι)![]()

Αποχαύνωση!!!!!!!!Κλάρα
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Και γω ρίχνω του Πάρη, αλλά να είμαι και ειλικρινής, τις τρώω μετά γερές. Πολλές φορές με δαγκώνει και βγάζω και αίματα. Για το λόγο αυτό, αποφάσισα να τον δέρνω μόνο με την εξυπνάδα μουπουπου, σε βρισκω τσαουσα και πονηρουλα
εισαι ΑΞΙΑ γατα
η μελη παντως, μπουφλες ριχνει του νινο αμα τη τσαντισει![]()

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Νικη, ΕΓΡΑΨΕΣ !!!!!!!!!!!!!!![]()

Καλέ Πασχαλομάνα δεν τα γράφω εγώ!

Εγώ εκτελώ χρέη γραμματές!

Υ.Γ Πέρα από την πλάκα, αυτή ακριβώς είναι η σχέση τους.

Η Μυρτώ, σοβαρή, περήφανη, ακατάδεχτη και "μη μου απτου"( από μικρή έτσι ήταν)
και ο Αρης εντελώς μα εντελώς μαμόθρεφτο.Τον κάνει ότι θέλεις στην κυριολεξία.
Γιακάς!

Η ταλαίπωρη μάνα τους
ιβανα
Επιφανές μέλος
Πολλές φορές με δαγκώνει και βγάζω και αίματα.

α να χαθει ο αχαιρευτος
ιβανα
Επιφανές μέλος
Καλέ Πασχαλομάνα δεν τα γράφω εγώ!![]()
ξεχαστηκα. παμε παλι

Μυρτω, εγραψες !!!!!!!!!!!!

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Όχι μόνο δεν ενηλικιώνονται, αλλά αν στειρωθούν κιόλας, άστα να πάνε πουπουλίνα μου.Αποχαύνωση!!!!!!!!
Κλάρα
νιαι...νιαι...αν και μεταξυ μας κλαρα μου,δεν πιστευω οτι χρειαζεται η στειρωση για να αποχαυνωθουνε... ειναι απο γεννησιμιου τους αποχαυνωμενα...

αχ...τι ωραια που τους θαβουμε..

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
νιαι...νιαι...αν και μεταξυ μας κλαρα μου,δεν πιστευω οτι χρειαζεται η στειρωση για να αποχαυνωθουνε... ειναι απο γεννησιμιου τους αποχαυνωμενα...αχ...τι ωραια που τους θαβουμε..
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Συνυφαδα μου γλυκια(.....σωστα το λεω??????????)
Οχι, μάλλον λάθος κάνεις!

Η Κλάρα είναι νύφη σου, αφού "ο δικός" της Μπούγκι, είναι αδερφός σου!

Και εσύ Πούπου είσαι κουνιάδα της Κλάρας!

Καλά πιά τα παίζω στα δάχτυλα αυτά, έχω γίνει εξπέρ!

Εγώ είμαι πάντος ,η κουμπάρα σας

athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλά αυτό είναι εύκολο. Και γω το ξέρωΟχι, μάλλον λάθος κάνεις!
Εγώ είμαι πάντος ,η κουμπάρα σας![]()

Για το κουμπάρα λέω
Δίποδη μαμά της Κλάρας
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Οχι, μάλλον λάθος κάνεις!
Εγώ είμαι πάντος ,η κουμπάρα σας![]()
ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ποτε....ποτε δεν θα τα μαθω αυτα τα ...πως να τα πω τωρα...εθιμοτυπικα!!!!!!!!!! ειμαι ΑΣΧΕΤΗ...και νομιζα οτι το ειχα πει σωστα!!!!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

:cry::cry::cry::cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athanasiad
Πολύ δραστήριο μέλος
Τίποτα από αυτά πεθερούλα μου. Θα με λες Κλάρα η Κουκλάρα και έτσι δεν θα ξαναμπερδευτείς ποτέχα,χα,χα.....τελικα πως να τη λεω την κλαρα,νυφη η κουνιαδα??????????????:cry::cry::cry::cry::cry:

Κλάρα (νύφη με έχεις)
ιβανα
Επιφανές μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Τίποτα από αυτά πεθερούλα μου. Θα με λες Κλάρα η Κουκλάρα και έτσι δεν θα ξαναμπερδευτείς ποτέ
Κλάρα (νύφη με έχεις)
βρε παιδια,εχουμε μπερδεψει τα μπουτακια μας....εγω, τωρα που σας μιλαω ειμαι η πουπουλινα,η γατουλα,και οχι η μανα μου,η πουπουλομανα...

εγω,ως πουπουλινα γατουλα,πως την λεω την κλαρα?????????? οεο?????????? νυφη την εχει η μανα μου(..η οχι??????????)

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
εγω ρε κοριτσια, εναν χαζοαδερφο δεν εχω να γκρινιαζω σαν εσας. μηπως να πω στη μαμα να μου φερει εναν ? θα της πω να μου φερει κανεναν μουροχαβλο αν ειναι, να σπαω πλακα![]()
Αυτό είναι μιά πολύ καλή ιδέα!

Ζήτησε κάτι σε πορτοκαλί
είναι εγγυημένο ότι θα σου βγεί εντελώς μπουνταλάς!

(καλά εντάξει ο Σπίντυ... εξαιρείται
)!Και μόλις τον παραλάβεις εμείς θα σε οδηγήσουμς βήμα προς βήμα για να μην γίνει καμιά στραβή!

Μυρτώ
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Πουπού μου, γιατί δεν κάνεις όπως ο μπαμπάς μου; Κι αυτός είναι ξεφτέρι στις συγγένειες εξ αγχιστείας, όπότε το θέμα το λύνει αλλιώς: π.χ. αντί κουνιάδα=η αδελφή της Ελένης, αντί μπατζανάκης =ο άντρας της αδελφής της Ελένης, αντί πεθερός= ο μπαμπάς της Ελένης κ.ο.κ.:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ!!!!!!!!!!!!!!!! ποτε....ποτε δεν θα τα μαθω αυτα τα ...πως να τα πω τωρα...εθιμοτυπικα!!!!!!!!!! ειμαι ΑΣΧΕΤΗ...και νομιζα οτι το ειχα πει σωστα!!!!!!

Πασχαλιά μου, καλή η ιδέα σου, αλλά, ποιόν να θάβω; Αυτόν τον παλιοΜπάνη, θέλω να τον ξεχάσω όχι να μιλάω στο φόρουμ ΜΟΥ γι'αυτόν. Πάντως, εγώ μόλις πάει να με πλησιάσει, σηκώνω χέρι και τον ρωτάω: "Βλέπεις τί γράφει εδώ;"

Μπασσέτ
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool