Γάτες του φόρουμ... Ενωθείτε!

Αυτό είναι μιά πολύ καλή ιδέα!;):up:
Ζήτησε κάτι σε πορτοκαλί;) είναι εγγυημένο ότι θα σου βγεί εντελώς μπουνταλάς!;):lol::lol:(καλά εντάξει ο Σπίντυ... εξαιρείται:blink::lol:)!
Και μόλις τον παραλάβεις εμείς θα σε οδηγήσουμς βήμα προς βήμα για να μην γίνει καμιά στραβή!:blink:;):lol::lol:

Μυρτώ

πορτοκαλι λοιπον, μυρτω, ξερεις εσυ καλυτερα ! :up::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω ρε κοριτσια, εναν χαζοαδερφο δεν εχω να γκρινιαζω σαν εσας. μηπως να πω στη μαμα να μου φερει εναν ? θα της πω να μου φερει κανεναν μουροχαβλο αν ειναι, να σπαω πλακα :rolleyes::P
Θέλεις τον αδελφό μου; Τον χαρίζω. Βολικός είναι, αν έχει φαγητό δεν ακούγεται καθόλου. Κάνει φασαρία στην άμμο του και αγαπάει τη Μυρτούλα.:)
Σκέψου το. Εγω τον δίνω με όλη μου την καρδιά.
Κλάρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτό είναι μιά πολύ καλή ιδέα!;):up:
Ζήτησε κάτι σε πορτοκαλί;) είναι εγγυημένο ότι θα σου βγεί εντελώς μπουνταλάς!;):lol::lol:(καλά εντάξει ο Σπίντυ... εξαιρείται:blink::lol:)!
Και μόλις τον παραλάβεις εμείς θα σε οδηγήσουμς βήμα προς βήμα για να μην γίνει καμιά στραβή!:blink:;):lol::lol:

Μυρτώ

Ευχαριστούμε Νίκη πορτοκαλομάνα για την εξαίρεση...Ξέρεις εσύ τι ψυχούλες είναι τα πορτοκαλάκια..;)

Πουπού μου, γιατί δεν κάνεις όπως ο μπαμπάς μου; Κι αυτός είναι ξεφτέρι στις συγγένειες εξ αγχιστείας, όπότε το θέμα το λύνει αλλιώς: π.χ. αντί κουνιάδα=η αδελφή της Ελένης, αντί μπατζανάκης =ο άντρας της αδελφής της Ελένης, αντί πεθερός= ο μπαμπάς της Ελένης κ.ο.κ.:up::up::up:
Πασχαλιά μου, καλή η ιδέα σου, αλλά, ποιόν να θάβω; Αυτόν τον παλιοΜπάνη, θέλω να τον ξεχάσω όχι να μιλάω στο φόρουμ ΜΟΥ γι'αυτόν. Πάντως, εγώ μόλις πάει να με πλησιάσει, σηκώνω χέρι και τον ρωτάω: "Βλέπεις τί γράφει εδώ;":D
Μπασσέτ

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ...μας ανακαλυψες θειουλα μας( τιμητικος τιτλος) θαβε οποιον θελεις...δεν μας ενδιαφερει...θαβε και τον μπακαλι της γειτονιασ σου...:lol::lol::lol::lol: αρκει να τα λεμε παρεουλα...:up::up::up: μπαχχυ μας,αγαπημενη:):)

Θέλεις τον αδελφό μου; Τον χαρίζω. Βολικός είναι, αν έχει φαγητό δεν ακούγεται καθόλου. Κάνει φασαρία στην άμμο του και αγαπάει τη Μυρτούλα.:)
Σκέψου το. Εγω τον δίνω με όλη μου την καρδιά.
Κλάρα.

μμμμ...πορτοκαλις δεν ειναι ? :hmm::hmm:
αστο μωρε προς το παρον, καλα ειναι να εισαι μοναχοπαιδι, ολα δικα μου τα εχω, και δεν εχω κανεναν πανω απο το κεφαλι μου. :P
πασχαλια

πορτοκαλι λοιπον, μυρτω, ξερεις εσυ καλυτερα ! :up::lol::lol:

Να σε δώ με πορτοκαλογιό και πορτοκαλογαμπρό...Πορτοκαλοασπρόμαυρη θα γίνει η νύφη μου..:lol:

:lol::lol::lol::lol:

πεστα σε μας λουνα μου, βγαλτα απο μεσα σου με τα μοσχαρια που μπλεξαμε :lol::lol:

Βρε κορίτσια, βε κορίτσια... Τι σας φταίνε τα συμπεθέστατα μοσχαράκια και τα ανακατεύετε? Τα αγόρια είναι, πως να το πω, αιώνια παιδάκια! Έρχονται εκεί που καθόμαστε ήσυχα και μας την πέφτουν με τον πιο άγαρμπο τρόπο, θέλουν συνέχεια επιβεβαίωση για να αντέξουν να ζουν ανάμεσά μας και δεν παραδέχονται πως είμαστε οι καλύτερες!!! Εγώ πάντως, παρ' ότι τα έχω τα χρονάκια μου, του τις ρίχνω στα γεμάτα του μικρού και πάντα υποχωρεί... χε, χε, χε... Άλλωστε εγώ είμαι η αρχόντισα του σπιτιού...
Μπουμπού

Εγώ πάλι, όταν μου την πέφτει, ο μικρός ανόητος άγαρμπα, βάζω κάτι στριγγλιές που φεύγει τρέχοντας και τον μαλώνει και η μαμά γιατί με έκανε πάλι τρελή!!! Όχι που θα ασχοληθώ με αυτό το υποδεέστερο πλάσμα...
Λύκα

βρε παιδια,εχουμε μπερδεψει τα μπουτακια μας....εγω, τωρα που σας μιλαω ειμαι η πουπουλινα,η γατουλα,και οχι η μανα μου,η πουπουλομανα...:lol: εγω,ως πουπουλινα γατουλα,πως την λεω την κλαρα?????????? οεο?????????? νυφη την εχει η μανα μου(..η οχι??????????):hmm:

Λοιπόν από την αρχή!:blink::lol::lol::lol:
Εσύ η Πούπου η γατούλα, έχεις την Κλάρα νύφη σου και αυτή εσένα κουνιάδα!:P:P:P
Και η Πουπουλινομάνα(και μαμά σου) έχει την Κλάρα νύφη της επίσης, και είναι αντίστοιχα η πεθερά της Κλάρας !;):lol:
Με τέτοιο έρωτα που της έχει της Κλάρας ,ο Μπούγκι τι περίμενες να την έχετε, ΝΥΦΗ φυσικά!:P:P:P

Εγώ πάντος είμαι η κουμπάρα!:P

Εγώ πάντως, παρ' ότι τα έχω τα χρονάκια μου, του τις ρίχνω στα γεμάτα του μικρού και πάντα υποχωρεί... χε, χε, χε... Άλλωστε εγώ είμαι η αρχόντισα του σπιτιού...
Μπουμπού

Εγώ πάλι, όταν μου την πέφτει, ο μικρός ανόητος άγαρμπα, βάζω κάτι στριγγλιές που φεύγει τρέχοντας και τον μαλώνει και η μαμά γιατί με έκανε πάλι τρελή!!! Όχι που θα ασχοληθώ με αυτό το υποδεέστερο πλάσμα...
Λύκα

:up::up::up:
σας θαυμαζω μπουμπου και λυκα !

Να σε δώ με πορτοκαλογιό και πορτοκαλογαμπρό...Πορτοκαλοασπρόμαυρη θα γίνει η νύφη μου..:lol:

:rolleyes::rolleyes::P:P:D:rolleyes::up:

Και η Πουπουλινομάνα(και μαμά σου) έχει την Κλάρα νύφη της επίσης, και είναι αντίστοιχα η πεθερά της Κλάρας !;):lol:
Με τέτοιο έρωτα που της έχει της Κλάρας ,ο Μπούγκι τι περίμενες να την έχετε, ΝΥΦΗ φυσικά!:P:P:P

το μόνο που κατάλαβα και δεν θα το ξεχάσω είναι ότι η Νίκη είναι η κουμπάρα:lol::lol:

ειναι...το μονο σιγουρο οτι καταλαβαμε.......!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up:

Εγώ πάλι νομίζω ότι δικαιούμαι, αν και γάτος, να συμμετέχω σ' αυτό το θέμα, διότι ποιά έχει να μου προσάψει, τι; Ο μόνος που έχει να μου πει κάτι είναι ο μπαμπάς μου, κι αυτός ως αντίζηλος :happy:
Δεν είμαι ο τέλειος γάτος; Δεν είμαι τζέντλεμαν; Δεν είμαι αβρός με όλες τις γάτες του φόρουμ; Δεν σας είμαι απαραίτητος, εγώ ο σοκολά γατούλης; :cool:

Εγώ πάλι νομίζω ότι δικαιούμαι, αν και γάτος, να συμμετέχω σ' αυτό το θέμα, διότι ποιά έχει να μου προσάψει, τι; Ο μόνος που έχει να μου πει κάτι είναι ο μπαμπάς μου, κι αυτός ως αντίζηλος :happy:
Δεν είμαι ο τέλειος γάτος; Δεν είμαι τζέντλεμαν; Δεν είμαι αβρός με όλες τις γάτες του φόρουμ; Δεν σας είμαι απαραίτητος, εγώ ο σοκολά γατούλης; :cool:

εεεεεεεεεεεεε λοιπον εγω ως πουπου...εχω να προτεινω ...οτι ο μονος γατος που μπορει να μπαινει στο θεμα μας... να ειναι ο γατιλης,καθοτι οντως αξιοπρεπεστατος και αξιαγαπητος ...και πολυ λουκουμακι...!!!!!!!!! εσεις γατοκοπελες τι λετε?????????? :up::up:

το μόνο που κατάλαβα και δεν θα το ξεχάσω είναι ότι η Νίκη είναι η κουμπάρα:lol::lol:
:up::up:νασαι καλα ,με εκανες και γελασα μεχρι δακρυων.Η ατακα σου ηταν μπαμ.Μεσα απο αυτο το συνοθηλευμα της νυφης ,πεθερας,κουνιαδας και δε συμαζευεται ,η κουμπαρα πραγματικα ηταν σανιδα σωτηριας.:up::up:

και εισαι και γειτονακι και σου εχουμε και αδυναμια!!!!!!!!!!:up::up::up::up:

Νομίζω φίλες μου, ότι επιβάλεται να κάνουμε μιά εξαίρεση για τον Γατίλη!;):D:D
Είναι υπόδειγμα γάτου στο φόρουμ! ;):up::up:
Εγώ τον συμπαθώ πολύ!
Σςςς Κλάρα ο Πάρης κοιμάται?:blink:;):lol:

Ομως Γατίλη μου για ότι διαβάσεις εδώ ΟΜΕΡΤΑ !!!:blink:

Μυρτώ

:up::up:νασαι καλα ,με εκανες και γελασα μεχρι δακρυων.Η ατακα σου ηταν μπαμ.Μεσα απο αυτο το συνοθηλευμα της νυφης ,πεθερας,κουνιαδας και δε συμαζευεται ,η κουμπαρα πραγματικα ηταν σανιδα σωτηριας.:up::up:

υπονοεις κατι αγαπητη μου....???????????και εισαι και γειτονισα!!!!!!!:):):)

Εγώ πάλι νομίζω ότι δικαιούμαι, αν και γάτος, να συμμετέχω σ' αυτό το θέμα, διότι ποιά έχει να μου προσάψει, τι? Ο μόνος που έχει να μου πει κάτι είναι ο μπαμπάς μου, κι αυτός ως αντίζηλος :happy:
Δεν είμαι ο τέλειος γάτος? Δεν είμαι τζέντλεμαν? Δεν είμαι αβρός με όλες τις γάτες του φόρουμ? Δεν σας είμαι απαραίτητος, εγώ ο σοκολά γατούλης? :cool:

Εσύ, δικαιούσαι τα πάντα γιατί είσαι γάτος με ανατροφή, ευγενής και γλυκομίλητος, με το πιάνο και τα γαλλικά σου και τέλος πάντων ξέρεις να μας ρίχνεις... Τι ζητάμε κι εμείς τα έρημα θυληκά? Ακριβώς αυτά και εσύ τα έχεις με το παραπάνω... Καλώς τον λοιπόν!

υπονοεις κατι αγαπητη μου....???????????και εισαι και γειτονισα!!!!!!!:):):)
:up:Με μπερδεψε τοσο ολο αυτο το σοι,ετσι κι αλλιως δεν ξερω κανεναν σας,που διαβαζοντας την απαντηση της ΖΗΝΑ ,αν δεν κανω λαθος ,ξεραθηκα στο γελιο.
Εγω λοιπον ειμαι η Μπριζιτ,μοναχογατι ,τον αντρα θα τον περασω απο κοσκινο πριν πω το ναι,και αν στην πορεια μου κανει κορδελακια ,τη συνταγη την εμαθα.Μπουφλες !:lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back