lilian
Δραστήριο μέλος
Η lilian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Γαλάτσι (Αττική). Έχει γράψει 657 μηνύματα.
26-05-09
00:28
Καλέ τι έγινε κι εγώ δεν πήρα χαμπάρι????Αρε μάνα με τις σπιτοδουλιές σου μας τρέλλανες σήμερα ησυχία δεν μπορώνα βρω

Λιλή

ΛιλήΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Η Ελένη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 3.478 μηνύματα.
26-05-09
01:00
Αγαπημένη φίλη Πασχαλίτσα,
εγώ είμαι κόρη της μάνας μου και έχω κληρονομήσει την υπομονή της. Αλλά εάν με φτάσει ο Νίνο στα όριά μου με τη γκρίνια και τις απειλές του κι εκραγώ, σηκώνω το χέρι και... "που σε πονεί και που σε σφάζει" (και σ'αυτό στη μαμά έμοιασα, τι να κάνω;)
Aχ μωρε όλα τα τιγράκια είναι καλά γατούλια.Σαν τη Σισσυ μου
Γατες συγνωμη που πεταχτηκα και σας χαλασα το Site

εεεε το θέμα ιθελλα να πο
Δίποδο
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα.
27-05-09
00:42
Γεια και χαρά σας και είδα μόλις το θεματάκι σας και ΗΡΘΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΠΑΣΩ!
ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΞΕΙ?
και δεν ρωτάω όπως έκανε το λάθος και ρώτησε ο φιλαράκος μου ο Σπίντυ και τον αποπήρατε και έκοψε λάσπη... ΟΡΙΣΤΕ μας!
και τώρα θα λάβω και θέσεις στα σχόλιά σας. 

ΤΙΜΥ

Οντως ειναι κακο να παρατάς τους φίλους σου για μια σχέση.

ΤΙΜΥ!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΟΠΟΤΕ ΘΕΛΩ ΕΝΤΑΞΕΙ?
και δεν ρωτάω όπως έκανε το λάθος και ρώτησε ο φιλαράκος μου ο Σπίντυ και τον αποπήρατε και έκοψε λάσπη... ΟΡΙΣΤΕ μας!
και τώρα θα λάβω και θέσεις στα σχόλιά σας. 

ΤΙΜΥΓιατι είσαστε χαζές και σέρνεστε πίσω απο τα π#$%$%ρια μας. Και εμείς πίσω απο τα... δικά σας τα ανάλογα...χαχαχαχα....εγω δεν τα κραταω μεσα μου....μπορω να σου πω οτι οποτε με πειραξει κατι τα χωνω ασχημα σε αυτον που μου την εκανε...αλλα αντρες μαζι δεν κανουμε και χωρια δεν μπορουμε....και επιδη ειχα σχετικη συζητιση εχθες....σας κανω την ερωτηση....γιατι οταν ερωτευομαστε ξεχναμε και φιλους/ες και πεφτουμε με τα μουτρα στον ερωτα μας?????

Ναι και τα αγόρια το κάνουν και δεν πρέπει.εχουμε την ταση να το κανουμε αυτο τα κοριτσια. αλλα σαμπως και τα αγορια δεν το κανουν ? ειναι προσωπικη ανασφαλεια νομιζω...παντως ειναι κακο να παρατας φιλους για μια σχεση. οι σχεσεις αλλαζουν, οι φιλοι μενουν![]()
Οντως ειναι κακο να παρατάς τους φίλους σου για μια σχέση.
Μπα ??? Θα μπαίνω κι εγώ γιατι έτσι γουστάρω!!! Με θέτε δεν με θέτε. ΚΑΙ δεν θα ρωτάω Θα μπαίνω οταν δεν έχω τι να κάνω για να σπάω πλάκα με τα κουτσομπολιά σας κατιναριά.εεεεεεεεεεεεε λοιπον εγω ως πουπου...εχω να προτεινω ...οτι ο μονος γατος που μπορει να μπαινει στο θεμα μας... να ειναι ο γατιλης,καθοτι οντως αξιοπρεπεστατος και αξιαγαπητος ...και πολυ λουκουμακι...!!!!!!!!! εσεις γατοκοπελες τι λετε??????????![]()

ΤΙΜΥ!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
Η SweetyCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Ερυθρές (Αττική). Έχει γράψει 992 μηνύματα.
30-06-09
16:29
Τελικα περασε ο θυμος σας κ.Ιωαννα?Αμα θελετε απαντατε αν δεν θελετε οχι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Η ιβανα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 10.534 μηνύματα.
30-06-09
16:30
καλε ναι ! αφου τα ξαναβρηκα κ με τον γατο μου τον σπιντυ...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum