Γάτος Περσίας.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

sadyist

Νεοφερμένο μέλος

Η Γεωργία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 98 μηνύματα.
Καλησπέρα σας. Είμαι εδώ και δυο μέρες στις Σέρρες εκδρομούλα και στο σπίτι που μένω κυκλοφορεί αδέσποτος ένας υπέροχος γάτος περσίας. Έμαθα ότι αυτόν το γάτο τον είχε μία οικογένεια από το διπλανό σπίτι και επειδή αποφάσισαν να μετακομίσουν εξωτερικό, τους ήταν βάρος ο γάτος και τον παράτησαν έξω και έφυγαν. Όπως καταλαβαίνετε, η αντίδρασή μου δεν ήταν και η καλύτερη. Επειδή λοιπόν κανένας δεν θα τον αναζητήσει, πήρα την πρωτοβουλία να βάλω αγγελία για να τον βρω ένα σπίτι. Ο γάτος αυτός είναι περίπου 12 χρονών, είναι εμβολιασμένος, στειρωμένος και έχει και τσιπ. Ο αριθμός τσιπ του είναι 900062000096114. Τις πληροφορίες αυτές τις έχω από τη νονά μου που μένει στο διπλανό διαμέρισμα επειδή ξέρει ότι λατρεύω τις γάτες και ήταν σίγουρη ότι κάτι θα προσπαθούσα να κάνω για αυτό το πλάσμα. Όσοι φαν λοιπόν των γατών Περσίας προσέλθετε γιατί οι μέρες που θα είμαι εδώ λιγοστεύουν. Δευτέρα φεύγω. Είναι πολύ καλό γατί, και μονίμως γουργουρίζει. Αφού τον πήρα αγκαλιά από την πρώτη μέρα και μόνο που δεν με φιλούσε. Τηλ. επικοινωνίας 6945680581 (Γεωργία). Το μεταφέρω και Θεσσαλονίκη.
https://www.google.gr/imgres?hl=en&s...56&start=18&ndsp=24&ved=1t:429,r:8,s:18,i:155
Στελνω αυτο το λινκ γιατί ούτε φωτο αλλά ούτε και λινκ μπορω να ανεβάσω. Η γάτα που απεικονίζεται, είναι σχεδόν ίδια με αυτόν το γάτο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.:)Δες εδω για ανεβασμα φωτο.

Ομως κανονικα πρεπει να γινει καταγγελια,η εγκαταλειψη διωκεται απο τον νομο.Και ποσο μαλλον αφου ειναι τσιπαρισμενος ο γατος.Αμεσως θα βρεθουν οι ιδιοκτητες του.
Τεσπα.Μακαρι να πανε καλα ολα για τον γατουλη.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το τηλέφωνο που ισχύει είναι το 6980460000 από σήμερα. Ορίστε και κάποιες φώτο.

Τελευταία επεξεργασία:
Σπαραζει η καρδια μου να βλεπει ζωακια που εχουν ζησει μεσα σε σπιτι,και μαλίστα τοσα χρονια..να εγκαταλειπονται και να ζουν στο δρομο.
Δεν υπαρχει καποιος γμτ να φιλοξενησει τον γατουλή,μεχρι να υιοθετηθει;Γμτ,εκτος απο τα αυτοκινητα κινδυνευει να κολλησει και ασθενειες.:(Για aids δεν υπαρχει εμβολιο

Απαπα...είναι και κουκλί, μελένιος! Εύχομαι να βρει ένα καλό, μόνιμο σπιτάκι κ οικογένεια αυτή τη φορά. Είναι πολύ λυπηρό να φέρονται έτσι στα ζωάκιά τους, χάθηκε να προσπαθούσαν να του βρουν άλλο σπίτι; :(

Πραγματικά, είναι άξιο απορίας με αυτούς τους ανθρώπους. Τόσα χρόνια δεν δένονται με το ζωάκι τους. Το παρατάνε έτσι σαν ένα παλιό πουκάμισο και δεν τους νοιάζει? Έλεος βρε παιδί μου. Στο θέμα μας όμως.... Τον έχω εδώ και δυο μέρες στο δωμάτιό μου, γιατί με τους άλλους δύο τους δικούς μου πλακώνεται, και δεν έχει κάνει ούτε μια ζημιά. Ούτε έξυσε τα νύχια του στα στρώματα, ούτε στα έπιπλα. Παιδιά, έπαθα πλάκα.

Καημένος γατούλης..:( Καλά δεν έχουν καρδιά αυτοί οι άνθρωποι? Ας τον χάριζαν τουλάχιστον σε κάποιο -τόσοι κ τόσοι θέλουν περσικά- αντί να τον παρατήσουν μόνο κ εκτεθειμένο σε τόσους κινδύνους. Υπάρχει κάποια σχετική σελίδα στο facebook που μπορώ να το προωθήσω?

αυτοι δεν λεγονται ανθρωποι! εγω κλαιω στην κυριολεξια για οσα αδεσποτα γατακια βλεπω και θελω αν ειναι δυνατον να τα παρω ολα σπιτι και αυτοι τα εχουν τοσα χρονια και τα παρατανε! τι να πω?:redface:

Ακόμα περιμένουμε για σπίτι. Κοιτάξτε τι όμορφοι είμαστε. Προλάβετε να με πάρετε και υπόσχομαι να είμαι πάρα πολύ χαδιάρης.....

Τελευταία επεξεργασία:
Αγαπακι μου, γλυκο μου!!! Ετοιμαζω παραυτα πιτα στον Αγιο Φανουριο για να σου φανερωσει την οικογενεια που τοσο σου αξιζει. :bigarmhug

Δεν είναι απλά όμορφος. Είναι μια ψυχούλα που δεν έκανε ποτέ κακό σε κανέναν. Και του αξίζει αγάπη, αληθινή αγάπη

Γεια σας!!! Ακόμα περιμένουμε. Κάποιος για μένα?

Συνημμένα

• 2012-09-08 12.53.04.jpg
    2012-09-08 12.53.04.jpg
    993,8 KB · Εμφανίσεις: 50
  • 2012-09-08 12.53.18.jpg
    2012-09-08 12.53.18.jpg
    813,8 KB · Εμφανίσεις: 58
  • 2012-09-08 12.45.30.jpg
    2012-09-08 12.45.30.jpg
    702,3 KB · Εμφανίσεις: 49
Δεν γίνεται, κάποιος θα τον εκτιμήσει αυτόν τον κύριο και θα του προσφέρει απλόχερα αυτά που του αξίζουν! :)

Έχω αρχίσει και απελπίζομαι. :(

Καλησπερα!ενδιαφερομαι για τον γατο...ωστοσο μενω αθηνα...παρολαυτα θα τηλεφωνησω το πρωι μηπως βρουμε καποια ακρη.

Να 'μαστε πάλι εδω!!!!!!! Ακόμα ψάχνουμε για σπιτάκι. Κάποιος για εμάς?:(

Mακαρι να βρει σπιτι αυτο το λουκουμακι.
Με τη Βασια που ενδιαφερθηκε δεν εγινε κατι;

Όχι. Δεν πήρε τηλέφωνο τελικά. Πω πω παιδιά και τί θα κάνω? 10 Οκτωβρίου φεύγω για Γερμανία μόνιμα..

Sadyist επείδη ειδα αργά οτι θα εφευγες την επομενη ημερα σε πηρα τηλεφωνο το ιδιο βράδυ .
Επειδή λόγω και της προχωρημένης ώρας δεν επικοινωνήσαμε φαντάστηκα οτι δεν υπάρχει
τρόπος να ερθει σε εμενα άμεσα καθως θα είχες φύγει. Για αυτό περίμενα απάντηση απο εδώ. Φυσικά και ενδιαφέρομαι ακόμα για το γατούλι !

Βάσια, καλύτερα να πάρεις τηλέφωνο τη Γεωργία ώστε να συνεννοηθείτε μήπως βρείτε τρόπο για τη μεταφορά του γάτου κ.λπ. :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back