victoria95
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
monica-ektoras
Νεοφερμένο μέλος
Γειά σου!!Εγώ είχα έναν γατούλη και έβηχε γιατί είχε εντερικά παράσιτα (σκουλίκια), μόλις πήρε φαρμακευτική αγωγή σταμάτησε και ο βήχας. Καλύτερα όμως να τον πας σε έναν κτηνίατρο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
συμφωνώ απόλυτα, πρέπει να τον πάς οπωσδήποτε στον κτηνίατρο, μπορεί να είναι απο μια απλή αλεργία εως κατι πιο σοβαρό.
victoria95
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχως ο συγκεκριμενοσ γατος πεθανε απο φολά τελικα ... εχω αρχισει και συχαινομαι πλεον τους ανθρωπους!!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
victoria95, ειλικρινά λυπάμαι πάρα πολύ...
Δυστυχώς ένα γατάκι το οποίο μένει εκτός σπιτιού αντιμετωπίζει σχεδόν καθημερινά έναν τέτοιο κίνδυνο, ακόμη και σε επίπεδο πιθανότητας...
rodirdi
Εκκολαπτόμενο μέλος
δεν έχω λόγια...

ταγμα
Νεοφερμένο μέλος
γεια σας.Χαιρομαι που μιλαω με ατομα που αγαπανε τις γατες.(αν και μεχρι προτινος κυνοφιλος αλλαξα γνωμη οταν γνωρισα πραγματικα τι σημαινει γατα)Το θεμα ειναι πως εδω και 2 μηνες ταιζω κατι γατακια στη γειτονια 6 για την ακριβεια.Απο τα 6 αυτα μονο τα 2 μπορω και αγγιζω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Ενας γατος λοιπον απο αυτα τα 6 εχω παρατηρησει πως εχει βηχα ισως παει να κανει εμετο και δεν κανει και γενικα ακουω κατι παραξενο στην αναπνοη του.Στην αρχη νομιζα ειναι χουρχουρητο αλλα δεν νομιζω.Τρωει πιο λιγο απο τα μικρα βεβαια αλλα ετσι κανει και η μανα βεβαια.Με ανησυχει οφειλω να πω ο βηχας και ισως εχει και δυσπνοι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Δεν ξερω τι να κανω.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
γεια σας.Χαιρομαι που μιλαω με ατομα που αγαπανε τις γατες.(αν και μεχρι προτινος κυνοφιλος αλλαξα γνωμη οταν γνωρισα πραγματικα τι σημαινει γατα)Το θεμα ειναι πως εδω και 2 μηνες ταιζω κατι γατακια στη γειτονια 6 για την ακριβεια.Απο τα 6 αυτα μονο τα 2 μπορω και αγγιζω αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα.Ενας γατος λοιπον απο αυτα τα 6 εχω παρατηρησει πως εχει βηχα ισως παει να κανει εμετο και δεν κανει και γενικα ακουω κατι παραξενο στην αναπνοη του.Στην αρχη νομιζα ειναι χουρχουρητο αλλα δεν νομιζω.Τρωει πιο λιγο απο τα μικρα βεβαια αλλα ετσι κανει και η μανα βεβαια.Με ανησυχει οφειλω να πω ο βηχας και ισως εχει και δυσπνοι αλλα δεν ειμαι σιγουρος.Δεν ξερω τι να κανω.
Γεια σου και καλωσήρθες!
Και εγώ σαν εσένα ήμουν(κυνοφιλη)αλλά όχι πια...
! Και τα σκυλάκια τα αγαπώ αλλά τις γάτες τις λατρεύω
Λοιπόν να φανταστώ πως τα γατάκια δεν είναι εμβολιασμένα έτσι??
Μπορεί λοιπόν να είναι οτιδήποτε αλλά πιο πολύ δείχνει για άσθμα ή ρινοτραχίτιδα..Μάλλον το 2ο που είναι και αρκετά πιθανό!
Αυτό μπορείς να το πιάσεις?
ταγμα
Νεοφερμένο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η συμβουλή μου είναι :
1ον. Παίρνεις το μικρό και πας για κτηνίατρο να το δει..
2ον Εάν δεν είναι προχωρημένη η εγκυμοσύνη της μαμάς, τη βουτάς και αυτή και πας για στείρωση γιατί είναι η πιο σωστή και πιο φιλοζωική επιλογή που μπορείς να κάνεις..
ταγμα
Νεοφερμένο μέλος
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο σου!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool