Γάτος με ουρολοίμωξη

Περαστικά στον κούκλο:happy:!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αβανα πως είναι σήμερα ο γατούλης?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Περαστικούλια του, είναι πολύ όμορφος:)

Περαστικα και γρηγορη αναρωση.Ειναι καλα?Πως παει?Ποναει ?

περαστικά και από εμένα και κουράγιο σου για να τον φροντίσεις μέχρι να γίνει καλά!!!!!!

Mόλις γύρισα από το Κτνιατρικό Κέντρο Γάτας. Εκεί ήταν και ο γατούλης, έπαιρνε την αντιβίωση του όταν έφευγα. Γλυκός και τεράστιος:)

περαστικά και από εμένα και κουράγιο σου για να τον φροντίσεις μέχρι να γίνει καλά!!!!!!

οι γιατρινες που τον κουραρουν αισιοδοξουν και πιστευουν οτι ηδη εχει χαλαρωσει απο τους πονους (δεν κατουραει ξυραφακια πια) σημερα δεν πηγα να τον δω..θα παω αυριο...δεν ξερω υποστηριζουν οτι ειναι πιο χαλαρος εκει...εγω τον ηθελα εδω να ψιλικινειτε λιγακι να ξεθαρεψει αλλα αμα ταλαιπορειτε..αυριο αν ειναι πιο ζωηρουλης ισως τον πάρω... moukelis κανενα νεο απο ευη ? καταφερε να τον δει σήμερα??
σας ευχαριστουμε πολυ πολυ για την κινητοποιηση και το ενδιαφερον, ειδικα το πρωινο της δευτερας ηταν ολο τηλεφωνηματα απο μελη του mycatκαι ρωτουσαν για το γατούλη....ειμαι πολυ περιφανη που ανηκω σε αυτην την αγελη....:up::up::up:

Παιδια εγώ τον είδα τον μικρούλη και ειναι μια χαρά! :)
Μου φάνηκε ήρεμος και ευδιάθετος, πήρε και την αντιβιωσούλα του χωρίς πολλές αντιδράσεις.
Νομίζω οτι προωθείται και η υιοθεσία του αλλά ας μην λέμε πολλά και το γρουσουζεύουμε! :)
Οταν θα είναι καλά και θα έχει ηρεμίσει θα είναι ενα μανάρι πιστέυω... Ειναι μεγάλος και κούκλος!!

Παιδια εγώ τον είδα τον μικρούλη και ειναι μια χαρά! :)
Μου φάνηκε ήρεμος και ευδιάθετος, πήρε και την αντιβιωσούλα του χωρίς πολλές αντιδράσεις.
Νομίζω οτι προωθείται και η υιοθεσία του αλλά ας μην λέμε πολλά και το γρουσουζεύουμε! :)
Οταν θα είναι καλά και θα έχει ηρεμίσει θα είναι ενα μανάρι πιστέυω... Ειναι μεγάλος και κούκλος!!

Αυτά κι αν είναι νέα Βιβή:up:

εεε τα κόκκινα δεν μένουν, γίνονται ανάρπαστα...:P:D άντε μακάρι ο γατούλης πέρασε πολλά..

νοτα οταν με το καλο γινει σπιτογατος σε βλεπω να κλειδωνεις 2 ποστ το ενα της υιοθεσιας και το αλλο της ουρολημοξης....:D

Πάντως είναι απίστευτος ο Κανέλος. Η Νεφέλη τον έβλεπε και έκανε τσαμπουκάδες και χχχχχ! Εμένα μου φάνηκε καλά και ήρεμος, δεν έδειχνε να πονάει και τα χαδάκια μια χαρά τα δεχόταν! Μόνο όταν του έβαλε η Τζίνα σταγόνες στα αφτάκια τα πήρε λίγο στο κρανιο, κατα τα άλλα μια χαρά!

Καλημέρα Havana και σε όλους τους γατόφιλους! Είμαστε καινούργιοι στοforum και δεν ξέρουμε ακόμα καλά πώς λειτουργεί. Είμαι η Εύη που μιλήσα με τη moukelis και την havana. Πήγαμε χτες μετά από τη δουλειά και είδαμε τον γατούλη! Είναι γλύκας, χαδιάρης και έδειχνε αρκετά καλά. Μάλιστα έφαγε και λιγάκι όσο είμασταν μαζί του. Θα τον φέρουμε σπίτι σε λίγες μέρες, όταν γίνει καλά, μάλλον την άλλη Δευτέρα.

Φιλιά σε όλους!

Εύη

Μπράβο παιδιά, εξαιρετική επιλογή και θα κάνετε πολύ καλό σε αυτο το γατάκι που έχει ταλαιπωρηθεί τοοοοσο πολύ...:/:

Εμένα πάντως πρώτη φορά εχθές μου έδωσε την αίσθηση οτι είναι ήρεμος και χαρούμενος. Λέτε να κατάλαβε οτι βρήκε καλούς γατο-γονείς; :)

:kiss::kiss::up::inlove::) Μπορώ να ακούσω μόνω τέτοια ευχάριστα σήμερα; Να βρούνε όλα μας τα γατάκια σήμερα σπιτάκι; ΔΗΛΑΔΗ ο κοκκινούλης μας βρήκε νέους γονείς που θα τον λατρεύουν, θα τον φιλάνε και θα τον κάνουν να ξεχάσει κάθε κακό;:)

Τι ωραία, μπράβο σας!! :happy:
Είμαι σίγουρη ότι μόλις ξεθαρρέψει λίγο ο Κανελής και συνέλθει λίγο από την ταλαιπωρία του θα γίνει πάαααρα πολύ χαδιάρης γάτος (είναι και κόκκινος άλλωστε, μην το ξεχνάμε αυτό!):rolleyes:

Aretha οι κόκκινοι έχουν τη φήμη ότι είναι χαδιάρηδες; Γιατί το δικό μου το τρελούτσικο μόνο όταν νυστάζει είναι τέρμα χαδιάρης... Τις άλλες ώρες...:mad::mad::mad:

Aretha οι κόκκινοι έχουν τη φήμη ότι είναι χαδιάρηδες;
Μπα, είναι απλώς ένα inside joke με κάποιους ιδιοκτήτες κοκκινόγατων!:P
Δεν νομίζω ότι το χρώμα έχει οποιαδήποτε σχέση με το χαρακτήρα και τη συμπεριφορά, αν και έχω ακούσει πάρα πολλές τέτοιες θεωρίες (π.χ. ότι τα ασπρόμαυρα είναι πολύ ζωηρά, τα τρίχρωμα τρυφερά κ.λπ.).

Τι ωραία νέα!!!! Θα βρει σπιτάκι ο κοκκινούλης!!!!!:up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back