Γάτος με προσωπικότητα.... σκύλου!

Sasa Mitta

Νεοφερμένο μέλος

Η Sasa Mitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 4 μηνύματα.
Τι κανετε οταν ο γατος σας (μενει στην αυλη) εχει την συμπεριφορα του σκυλου (μενει στο σπιτι); Και τι εννοω; Τρωει με θορυβο - οσο για το νερο... Δεν το συζητω... Πλατσουριζει το ποδι του μεσα σε φρεσκο νερο καθως επισης οταν πινει νερο "Ακουγεται" Σε ολο το σπιτι... Οσο για τον σκυλο; Μυριζει το φαγητο του- το γλυφει και μετα αν θελει το τρωει... Οτι κανει ο γατος μου!!! Και τα 2 αρσενικα και εννοειται οτι δεν τον αφηνει να τρωει τον γατο ο σκυλος με αποτελεσμα να τον ταιζω εκτος σπιτιου (οχι πως μπορω να τον βαλω και μεσα- μαρκαρει οποιο σημειο θελει). Ο σκυλος θελει παιχνιδι (1 χρονου) ενω ο γατος (4 χρονων) ειναι αντρας πια και δεν ασχολειται με αυτον.
Ο γατος θα ηρεμησει μετα το καλοκαιρι απο τον οιστρο του σωστα; Μηπως να μην ξανακανει παρεα με τον σκυλο; Πιο πολυ πλενεται μεσα στην καθαρη ποτηστρα του σκυλιου - την οποια και "Μαρκαρει" Καθε φορα που περναει- και αφηνει τον σκυλο χωρις νερο...
Θα χαρω να μοιραστειτε τις αποψεις σας η και τις εμπειριες σας.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλο κουραγιο αρχικα 2ον αν στειρωσεις τον γατο θα παψει να μαρκαρει κ θα ηρεμησει γενικως ρπισης δεν θα κινδυνευει οποτε τον πιανει οιστρος κ δεν θα εξαφανιζεται μερες απο κοντα σ;τωρα για την φασαρια κατα το μασημα κ οτι ειναι φαγανας κ τρωει κ του σκυλου δεν γινεται τιποτα ασε που χει κ την πλακα τπυ κ γω εχω γατο που κανει ετσι οταν τρωει ακους χαπχαπχαπ σ.οολο το σπιτι το ιδιο κ οταν πινει νερο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαχαχαχαχα!!! Lovekittens ευχαριστώ!!! Φαντάσου και τα υπόλοιπα 15 ενήλικα (11 θηλυκές και 4 αρσενικά) να μου έκαναν το ίδιο.... Και εις αναμονή των 20 μικρών που μεγαλώνουν ευτυχώς εκτός Αθηνών!!!!!! χαχαχαχαχα Πώς φαίνονται οι γατομάνες!!!!!!

Στον δικό μου αρέσει να του πετάω ένα τσαλακωμένο χαρτί και να το φέρνει πίσω. Σε σημείο λαχανιάσματος :P:P:P:P

Χαχααχα, επιτέλους μια συζήτηση γι`αυτό!
Κι εμένα η Ρόζα τρελαίνεται να της πετάω μπαλάκι αλουμινόχαρτου και το φέρνει πίσω στα δόντια και περιμένει με γουρλωμένα μάτια να το ξαναπετάξω.
Ο Θανάσης δε, ένα θα σας πω.. Μπαίνεις σπίτι και γυρίζει ανάσκελα να του χαϊδεψεις την κοιλιά...

Εμας η Scarlet κανει αυτο με το μπαλακι, κυριολεκτικα σκυλισια συμπεριφορα!
O Lucky μας οταν μπαινει καποιος που εχει να δει ωρες (πχ μανα απο δουλεια) πεφτει κατω με την κοιλιτσα προς τα πανω! Αν τυχον δεν του δωσουν σημασια, παει και χαΐδεύεται και τριβεται μεχρι να τον κοιταξουν. Με το που τον κοιταξουν, μπουφ! Κατω ο Lucky για χαρουλες!
O Akira μας απο την αλλη οταν ερχεται καποιος που αγαπα (δηλαδη μονο εμας στην οικογενεια, αντε αλλους 2-3) τρεχει περα δωθε και κανει γρουυυυυ δυνατα
:P

Χαχα με απογοητεύσατε νόμιζα μόνο ο Εστέρας μου είναι μετενσάρκωση σκύλου. Τους έχετε μάθει κανένα άλλο κόλπο;

Κι εμένα ο Τέσσερα φέρνει το μπαλάκι πίσω. Αλλά μόνο αν δεν του πω να το κάνει! Με το που θα πω "φέρε το μπαλάκι σου", το παίρνει στο στόμα και πάει και το κρύβει! Επίσης λαχανιάζει με ανοιχτό το στόμα συνέχεια όταν παίζουμε! Βγάζει και λίγο έξω το γλωσσάκι. Στην 'Ενα πετάμε το αγαπημένο της ροζ ποντίκι και μας το φέρνει στα πόδια! Συν ότι και ο Τέσσερα και η Δύο πλατσουρίζουν στα νερά! :)
Μόνο η Τρία μου είναι γάτα μπλαζέ και υπεράνω... :P

Κι εμένα ο Τέσσερα φέρνει το μπαλάκι πίσω. Αλλά μόνο αν δεν του πω να το κάνει! Με το που θα πω "φέρε το μπαλάκι σου", το παίρνει στο στόμα και πάει και το κρύβει! Επίσης λαχανιάζει με ανοιχτό το στόμα συνέχεια όταν παίζουμε! Βγάζει και λίγο έξω το γλωσσάκι. Στην 'Ενα πετάμε το αγαπημένο της ροζ ποντίκι και μας το φέρνει στα πόδια! Συν ότι και ο Τέσσερα και η Δύο πλατσουρίζουν στα νερά! :)
Μόνο η Τρία μου είναι γάτα μπλαζέ και υπεράνω... :P
Χαχαχα και μένα λαχανιάζει!!! Να δείτε ...
tumblr_moe0fcCXEe1ru8x5do1_1280.jpg

Η γάτα μου κουνάει την ουρά της. :inlove:

Λοιπόν: της αρέσει να δοκιμάζει ότι τρώω! τρελαίνεται για φράουλα, πεπόνι και ροδάκινο! Δοκίμασε και καρπούζι!
Στις εντολές ακούει η μικρή μου στο "έλα έλα" και εκεί που περπατάω στο σπίτι μου ορμάει κ μου αγκαλιάζει το πόδι ή με ακουμπάει με τα πατουσάκια της!
Και μην παρακοιμηθώ και δεν σηκωθώ το πρωί να πάω στη δουλειά... έρχεται κ με γρατζουνάει τόσο όσο να σηκωθώ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back