kostask
Νεοφερμένο μέλος
Μπορεί παρακαλώ κάποιος να μου ‘πεί εγγυημένα τι πραγματικά ισχύει, πώς πρέπει να εξετάζονται τα ούρα για κρυστάλλους και εάν είναι φυσιολογικό να δημιουργείται στρουβίτης όταν τα ούρα μένουν στο ψυγείο ή όταν πάνε για εξέταση μετά από 16 ώρες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Το λέω γιατί βλέπω πως έχεις ταλαιπωρηθεί αρκετό διάστημα... Πάρε εκεί έστω και τηλεφωνικά να σου δώσουν μία συμβουλή και να κλείσεις ίσως καποιο ραντεβού.
Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τον γατούλη σου... Να μας λες νέα του!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Λίγο μακριά του πέφτει ο Αίλουρος...θα σου συνιστούσα να πας στον Αίλουρο
Γράφει από Θεσσαλονίκη.
Κώστα, σε ποια περιοχή είσαι;
Jeannine
Δραστήριο μέλος

Απ' τη βιασύνη μου δεν πρόσεξα περιοχή.... (τι βλάκας που είμαι..)
Τότε Θεσσαλονικιές μου, προτείνετε έναν καλό κτηνίατρο, να μην ταλαιπωρείται..
kostask
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
https://www.mypetz.gr/threads/Λίστα-κτηνιάτρων.221742/
Επίσης, αν μένεις στην περιοχή γύρω από το δημαρχείο Καλαμαριάς, μπορώ να σου στείλω με προσωπικό μήνυμα τα στοιχεία του ιατρείου όπου πηγαίνει τον σκύλο της μια φίλη μου. Μου έχει πει τα καλύτερα.
kostask
Νεοφερμένο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Δώσε μου λίγη ώρα να την πάρω τηλ και θα σου στείλω το σχετικό μήνυμα.ο.κ. zbeebz , στείλε μου με μήνυμα τα στοιχεία του κτηνίατρου. Δεν είναι πολύ μακριά. Ευχαριστώ
valisha
Νεοφερμένο μέλος
JohnDVM
Διάσημο μέλος
α)το ουρο θα πρεπει να εκτιμηθει αμεσως μετα την συλλογη του
β)μια γατα μπορει να εχει ουρολιθους χωρις την παρουσια κρυστλλων στο ουρο
γ)92% των δειγμάτων ουρου που ελεγχθηκαν μετα απο 24 ωρες παρουσιασε κρυσταλλους σε αντιθεση με το 24% που ελεγχθησαν αμεσως μετα την συλλογη
δ) το στρες αυξανει το ph του ουρου
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Πώς πάει ο γατούλης;
kostask
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kounelaki
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mercy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στην θεσ/νικη υπαρχει το Anima, σαν νοσοκομειο ζωων. Δεν εχω ιδεα ομως τι ρολο παιζει, δεν πηγα ποτε. Ισως θα ξερει καποιος απο Θεσ/νικη.Λίγο καθυστερημένη η απάντηση μου. Δεν "ξαναβούλωσε" ευτυχώς αλλά έχει πολλά λευκά αιμοσφαίρια στα ούρα και το ψάχνω. Δυστυχώς σε όσους κτηνιάτρους τον πήγα μου λένε διαφορετική γνώμη και δεν ξέρω τι να ακολουθήσω
kostask
Νεοφερμένο μέλος
Παρεπιπτώντος, ξέρει κάποιος που μπορώ να κάνω καλιέργεια ούρων και αντιβιόγραμμα στην Θεσσαλονίκη.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool