Γάτος με φτερά;

• Thread starter Thread starter emma
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

emma

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η emma αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιοι Ανάργυροι (Αττική). Έχει γράψει 149 μηνύματα.
:hmm:

Μια γυναίκα, στην Κίνα, υποστηρίζει πως ο γάτος της ανέπτυξε φτερά!

Η κυρία Feng είδε να φυτρώνουν πάνω στην ράχη του γάτου της δυο τριχωτά φτερά μήκους 12 εκατοστών!

«Στην αρχή βγήκαν δυο μικρά καρούμπαλα αλλά μετά από δυο μήνες αναπτύχθηκαν δυο φτερά,» είπε η κυρία Feng.

Η ηλικιωμένη γυναίκα, από την πόλη Xianyang, δηλώνει ότι τα φτερά, που αποτελούνται από μικρά οστά, κάνουν τον γάτο της να μοιάζει με «άγγελο».

Η εξήγηση που δίνει η ιδιοκτήτρια του φτερωτού γάτου είναι ότι το κατοικίδιο της δέχτηκε σεξουαλική παρενόχληση από θηλυκές γάτες τον περασμένο μήνα και ως αντίδραση το σώμα του έβγαλε φτερά!!!

Οι ειδικοί δήλωσαν πως το φαινόμενο αυτό οφείλεται σε γενετική ανωμαλία που όμως δεν θα επηρεάσει την υπόλοιπη ζωή του γάτου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι τρώνε οι γάτες στην Κίνα; Αν κρίνω από την ποιότητα των κινεζικών προϊόντων που εξάγονται στη Δύση...φουλ στο μεταλλαγμένο είναι:P

Πάντως, έτσι μπορεί μια χαρά κάποιος να πει..."εμένα ο γάτος μου είναι ένας άγγελος"!

:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Έχει μάθει να χρησιμοποιεί τα φτερά; Αν ναι λυπάμαι τα σπουργητια εκεί... Άντε να γλιτώσεις από φτερωτό γάτο. .. (πάλι καλά που δεν έτρωγε κοτόπουλο γιατί θα φύτρωνε στήθος...)

Ή πετάει η γάτα?? Πετάει... :P

πεταει πεταει! και πιανει και μυγες!
εχω βρει και αλλα τετοια αλλα ειναι απο αλλη σελιδα δεν ξερω αν επιτρεπεται να τα κανω copy.
μηπως γνωριζεται?

Μεγάλη μουφα.. πρέπει να είναι....;)
Ο καθένας γράφει ότι θέλει στο ίντερνετ...:cool:

Πάντως, έτσι μπορεί μια χαρά κάποιος να πει..."εμένα ο γάτος μου είναι ένας άγγελος"!

:lol:[/quote]

Καλά ξεράθηκα στο γέλιο. Πολύ ετιμόλογη η παρομοίωσή σου Fotini !!!:lol:

Μεγάλη μουφα.. πρέπει να είναι....;)
Ο καθένας γράφει ότι θέλει στο ίντερνετ...:cool:
ισως να ειναι, εχει και φωτογραφια με τη γιαγια που κραταει τον γατο και φαινονται τα "φτερα"
αλλα δεν σημαινει οτι ειναι και αληθεια.

Το συγκεκριμενο φαινομενο ειναι ΑΛΗΘΙΝΟ,αλλα οχι οτι ειναι κανονικα φτερα κι οτι η γατα μπορει να πεταξει,μην τρελαθουμε τελειως!!!:mad::mad:Το συγκεκριμενο φαινομενο το διαβασα και ειδα φωτογραφιες στο περιοδικο Mystery,οπου περιγραφεται επιστημονικα αυτη η γενετικη ανωμαλια,γιατι περι αυτου προκειται,Γενικα,καποια οστα αρχιζουν κ αναπτυσσονται με τετοιο τροπο που ολως περιεργως ΟΝΤΩΣ μοιαζουν εμφανισιακα με φτερα,τα οποια ομως δεν εχουν καποια χρηση ή ιδιοτητα ουτε η γατουλα ενοχλειται ή επηρεαζεται απο αυτο,ειναι υγιεστατη και φυσιολογικοτατη κατα τ'αλλα.Εκτενεστερα,επειδη εχει πολυ ενδιαφερον και δεν εχω μαζι μου το τευχος,μετα τις 17/8 θα μεταφερω αυτουσιο το κειμενο,αλλα για τις φωτογραφιες θα παρακαλεσω να με διευκολυνει καποιος,δλδ να του τις στειλω με sms μεσω κινητου και να τις ανεβασει εδω.Πιστεψτε με,αξιζει τον κοπο!Ειναι σαν γατο-αγγελακια εμφανισιακα!!!:inlove::inlove::inlove:(να σημειωσω εδω οτι ειναι ενα πολυ γνωστο φαινομενο στο εξωτερικο και δεν παρατηρειται μονο στην Κινα,οι φωτογραφιες ειναι περισσοτερες απο μια κ δεν προκειται για φωτομονταζ...)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back