Γέννα με 7 γατάκια

Antony21

Νεοφερμένο μέλος

Ο Antony21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 28 μηνύματα.
Παιδια η γατα μου γεννησε χθες 7 πανεμορφα γατακια, οσον αφορα αυτο ειναι φυσιολογικο να γενναει μια γατα 7 γατακια εφοσον εχει νομιζω 6 μαστους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φυσιολογικό... οκ μια γάτα κάνει από 4-6 γατάκια, καλό θα ήταν να πάρεις μπιμπερό και ιδικό γάλα για γατάκια ώστε να τα ταϊζεις άμα δεις ότι κάποιο είναι πιο αδύναμο και πιο κοκαλιάρικο αλλά και να βοηθήσεις και την γατούλα σου γιατί πόσο γάλα να δώσει και αυτή!! Προσοχή όμως για να μην τα πλακώσει άθελά της!
Εμένα μια γατούλα μου είχε κάνει 11 αλλά δεν άντεξαν όλα!!
Να σου ζήσουν τα γατόνια σου!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω για την απαντηση αλλα τα γατακια φαινονται πολυ μικρα και αδυναμα παρολο αυτα η μαμα τους δεν φευγει ουτε λεπτο απο κοντα τους

όταν είναι μικρούλια έτσι είναι αλλά μέρα με την μέρα μεγαλώνουν πολύ γρήγορα! Καλό είναι να πας σε ένα κτηνίατρο να τα εξετάσει για τυχόν αρρώστιες κ.τ.λ. Αν δεν θες κάντου απλά ένα τηλέφωνο γιατί σίγουρα θα ξέρει καλύτερα να σου πει τι να κάνεις (πως να τα ταίσεις, να τα βοηθήσεις γενικά)!!

Να σου ζήσουν !!!!

Eφοσον τα θηλαζει,δεν υπαρχει προβλημα.Απλα εχε τον νου σου μην δεις καποιο μονιμα να μην το θηλαζει.Εκει τοτε θα πρεπει να αναλαβεις εσυ να το μεγαλωσεις.:)

και μια δικια μου ειχε κανει 7 και δεν χρειαστηκε να τα ταισω ουτε μια φορα με μπιμπερο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σας ευχαριστω ολους για τις απαντισεις σας τα γατακια μεγαλωνουν φυσιολογικα και η γατουλα μου τα θηλαζει κανονικα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back