Γέννες ιδιωτών

Mandeson εισαι εξαιρετικα επιθετικη με οποιον πει διαφορετικη γνωμη απο την δικη σου. Η ατακα σου "Η επιχειρηματολογία σου είναι σαθρή...", ειναι ατοπη μιας και απλα εξεφρασα την εντυπωση που σχηματισα και τιποτα περισσοτερο. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ενδεχομενως θα σε επικροτουσα αλλα αυτο ειναι ενα site ανοικτο για ολους και αυτο περιλαμβανει και τις αποψεις τους ( λανθασμενες ή μη ).Δεν ειναι ενα βημα επιθεσης προς ολους αυτους που κανουν λανθασμενες επιλογες.

Drusilla εχεις δικιο , δεν θα πεισει το site , αλλα απο την αλλη δεν θα βοηθησει κιολας. Μπορεις καλλιστα να αποδειξεις στον αλλον οτι κανει λαθος, να τον πεισεις να μην το ξανακανει, αλλα και να βοηθησεις την κατασταση ως εχει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγκρίνεις τον εαυτό σου με τη γάτα??? Δεν γεννήθηκες για τον ίδιο λόγο και θα'πρεπε να το ξέρεις... καλή μέρα!

Ναι... εγώ γεννήθηκα να άρχω της Γης :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Καλή σου μέρα! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Παιδιά άσχετο (όχι και τόσο). Μιλούσα με μία κυρία, ακτιβίστρια και σκληροπυρηνική vegan η οποία μου είπε, οτι μετά απο χρόνια, θα μας γράψει η ιστορία ώς εγκληματίες, που κάναμε έλεγχο πληθυσμού στα ζώα, κι οτι θα κατηγορηθούμε γι αυτό, επειδή θα χει λεει καταστροφικές συνέπειες:hmm:
Υπερβολική την βλέπω την κυρία...!!!:down:Δεν έχω να πω κάτι άλλο πάνω σε αυτό..Εγκληματίας που προσπαθώ να σωσώ κάποια ζώα παό τον δρόμο??????:blink::blink::blink:Έτσι είναι εγκληματίας και ο Γκαντι ρε παιδιά!!!:blink:

Παιδιά άσχετο (όχι και τόσο). Μιλούσα με μία κυρία, ακτιβίστρια και σκληροπυρηνική vegan η οποία μου είπε, οτι μετά απο χρόνια, θα μας γράψει η ιστορία ώς εγκληματίες, που κάναμε έλεγχο πληθυσμού στα ζώα, κι οτι θα κατηγορηθούμε γι αυτό, επειδή θα χει λεει καταστροφικές συνέπειες:hmm:

Θα συμφωνήσω για τα ΖΩΑ όπως φάλαινες, λιοντάρια, φώκιες , χελώνες κλπ κλπ...:)

Αν είναι έτσι, να δώσω στην Κυρία τα γατάκια μου, και όλα τα ΑΔΕΣΠΟΤΑ που θα γεννάνε οι γάτες... Λές να τα θέλει???:rolleyes::rolleyes:

Mandeson εισαι εξαιρετικα επιθετικη με οποιον πει διαφορετικη γνωμη απο την δικη σου. Η ατακα σου "Η επιχειρηματολογία σου είναι σαθρή...", ειναι ατοπη μιας και απλα εξεφρασα την εντυπωση που σχηματισα και τιποτα περισσοτερο. Σε οποιαδηποτε αλλη περιπτωση ενδεχομενως θα σε επικροτουσα αλλα αυτο ειναι ενα site ανοικτο για ολους και αυτο περιλαμβανει και τις αποψεις τους ( λανθασμενες ή μη ).Δεν ειναι ενα βημα επιθεσης προς ολους αυτους που κανουν λανθασμενες επιλογες.

Drusilla εχεις δικιο , δεν θα πεισει το site , αλλα απο την αλλη δεν θα βοηθησει κιολας. Μπορεις καλλιστα να αποδειξεις στον αλλον οτι κανει λαθος, να τον πεισεις να μην το ξανακανει, αλλα και να βοηθησεις την κατασταση ως εχει.
Λάθος=μια λέξη που δεν θα έπρεπε να υπάρχει..Ο καθένας είναι ο κύριος του εαυτού του και θα έπρεπε να έχει τις δικές του επιλογές..Κοινώς δεν υπάρχει λάθος μόνο καταστροφικές-κακές συνέπειες από μία πράξη..Το αν είναι λάθος ή όχι είναι εντελώς υποκειμενικό.Δεν προσπαθούμε να της δείξουμε ότι κάνει λάθος..Προσπαθούμε να της πουμε την άποψη μας σαν δημοκρατικό σαιτ που είμαστε...!!!:)

Λυπάμαι που το λέω, αλλά η πραγματικότητα με τα χιλιάδες αδέσποτα που περιφέρονται στους δρόμους, γίνονται ένα με την άσφαλτο πατημένα από αυτοκίνητα, υποφέρουν από φόλες και από κλοτσιές ημών που ήρθαμε στον κόσμο για διαφορετικό σκοπό, είναι ΠΟΛΥ πιο επιθετική από τα γραφόμενα των κοριτσιών εδώ μέσα.
Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να μας ενοχλούν οι "επιθέσεις" ανθρώπων που αφιερώνουν μεγάλο μέρος της ζωής τους στο να σώζουν αδέσποτα, συγγνώμη, αλλά δεν λύνει κανένα πρόβλημα και προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορη.

κλείνω μάτια και αυτιά σε οποιαδήποτε σκληροπυρηνική και απόλυτη άποψη... και από ποιον θα κατηγορηθούμε δηλ? Από τον Αγιο Πέτρο την ώρα της κρίσεως? :blink::lol:

E??????????:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Έχεις βρει εσύ το νόημα της ζωής του ανθρώπου ρε καλή μου???Τόσοι φιλόσοφοι το έψαχναν και κανείς δεν το βρήκε...Αρα πως το ξέρεις???:blink::blink::blink::hmm::hmm:Ζώα είμαστε κι εμείς απλά πιο άπληστα !!!Αυτό που λέμε νουμοσύνη εμείς εγώ το λέω εκμετάλλευση της αδυναμίας των άλλων ...:down:Κοίτα τι έχουμε καταφέρει με το μυαλό..Φτιάξαμε τόσες αρρώστιες και μετά επειδή βρήκαμε τρόπο να τις θεραπευσουμε το ονομάσαμε εξέλιξη της επιστήμης..Τα πράγματα που φτιάχνουμε σκοτώνουν όχι μόνο εμάς και τα ζώα αλλά ολόκληρο τον πλανήτη..Τι το ιδιαιτερο έχουμε ώστε να υπερισχύουμε των ζώων..

Δεν θα μπορούσα να διατυπώσω καλύτερα την άποψη μου... :up:

Το αδιέξοδο στην όλη κουβέντα μας, ήταν ΟΚ, της λέω μαζί σου, να μη στειρώνουμε. Αρα ουτε να αποπαρασιτωνουμε. Ουτε και να εμβολιαζουμε. Να τ'αφηνουμε όλα ως έχουν. Να λιώνουν στους θανατους.
-Οχι μου λεει να λιωνουν στους θανατους.
-Ωραια ακουω ενναλακτικες της λέω.
- ... (απαντηση δεν πηρα όπως καταλαβατε).

Αφου μου λεγε οτι φιλοξενουσε ένα κυνηγόσκυλο θυληκό, κι οτι είχε η κακομοιρα οίστρο, και κραταγε το σκυλι κλεισμενο μεσα, για να μην ζευγαρώσει, γιατι κριμα στα μικρα της. Και φανταζεστε πως η κακομοιρα η σκυλα, υπεφερε.

Τι αγαπη ειναι αυτή, είναι τελειως διαφορετικη απο τη δικη μου. :confused:

Λυπάμαι που το λέω, αλλά η πραγματικότητα με τα χιλιάδες αδέσποτα που περιφέρονται στους δρόμους, γίνονται ένα με την άσφαλτο πατημένα από αυτοκίνητα, υποφέρουν από φόλες και από κλοτσιές ημών που ήρθαμε στον κόσμο για διαφορετικό σκοπό, είναι ΠΟΛΥ πιο επιθετική από τα γραφόμενα των κοριτσιών εδώ μέσα.
Το να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας και να μας ενοχλούν οι "επιθέσεις" ανθρώπων που αφιερώνουν μεγάλο μέρος της ζωής τους στο να σώζουν αδέσποτα, συγγνώμη, αλλά δεν λύνει κανένα πρόβλημα και προσωπικά με αφήνει παγερά αδιάφορη.

Νομίζω ότι έδωσες την απάντηση που θα ήθελα να δώσω στην Ιοκάστη... Αν θεωρείται επιθετικότητα η παράθεση άποψης και η κριτική, η επίκριση ή η αποδοκιμασία μίας άλλης, τότε είμαι ο πιο επιθετικός άνθρωπος στον κόσμο... Είναι ένα δημοκρατικό φόρουμ στο οποίο συμμετέχουν άτομα που υπερασπίζουν με σθένος τις θέσεις τους...Αν ο τρόπος μου για ορισμένους είναι επιθετικός, δεν μπορώ να κάνω κάτι...Ήδη εξασκώ αυτοσυγκράτηση για κάποια παράλογα - κατ' εμέ πάντα - πράγματα που διαβάζω...

της πρότεινα να διαβάσει το άρθρο περι στείρωσης, έχουμε κάνει φυλλάδιο για την στείρωση που μοιράζουμε όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε και αναφέρεται και στο θέμα του άρθρου που έκανα παράθεση.
τα εξηγω ξανά κάθε φορά.
αλλοι πείθονται, άλλοι επιλέγουν να εθελοτυφλουν.

Δεν θα μπορούσα να διατυπώσω καλύτερα την άποψη μου... :up:
:)Κάτι γίνεται σήμερα με εμας τις δύο...:DΜα να μην σε γνωρίσω στη συνάντηση!!!!!:down:Θα μας δωθούν κι αλλες ευκαιρίες!:)

(συγνώμη που βγήκα εκτός θέματος, ήθελα να το πω πια!:P)

Το αδιέξοδο στην όλη κουβέντα μας, ήταν ΟΚ, της λέω μαζί σου, να μη στειρώνουμε. Αρα ουτε να αποπαρασιτωνουμε. Ουτε και να εμβολιαζουμε. Να τ'αφηνουμε όλα ως έχουν. Να λιώνουν στους θανατους.
-Οχι μου λεει να λιωνουν στους θανατους.
-Ωραια ακουω ενναλακτικες της λέω.
- ... (απαντηση δεν πηρα όπως καταλαβατε).

Αφου μου λεγε οτι φιλοξενουσε ένα κυνηγόσκυλο θυληκό, κι οτι είχε η κακομοιρα οίστρο, και κραταγε το σκυλι κλεισμενο μεσα, για να μην ζευγαρώσει, γιατι κριμα στα μικρα της. Και φανταζεστε πως η κακομοιρα η σκυλα, υπεφερε.

Τι αγαπη ειναι αυτή, είναι τελειως διαφορετικη απο τη δικη μου. :confused:

Ναι, τώρα που το λέτε κάτι μου θύμισε....:/::/:
Κάποια ΨΥΧΗ καρπός του ελεύθερου έρωτα πεινάει!!!
για όποιον έχει ακόμα αμφιβολίες για την "Ανθρωπιά" μας!:mad:

Να με συμπαθάτε που παρεμβαίνω σα σφήνα στην ωραία σας κουβέντα, αλλά νομίζω ότι η στείρωση σε γάτες ιδιωτών είναι προσωπική υπόθεση όταν θέλουν να βάλουν τη γάτα τους να ζευγαρώσει. Η στείρωση δεν είναι πανάκεια, είναι απλά ένας τρόπος περιορισμού του προβλήματος των αδέσποτων. Όσες στειρώσεις και να κάνουν ιδιώτες στις γάτες τους, πάντα θα υπάρχουν αδέσποτα και δε θα είναι δυνατόν όλα να βρουν ένα σπίτι. Πόσα γατιά πια να πάρει ο καθένας μας;

Αφήστε τον κόσμο να πράττει κατά βούληση. Είμαι υπέρ της στείρωσης και, ευτυχώς ή δυστυχώς, έχει και θα εφαρμοστεί στα δικά μου. Αλλά δεν μπορεί κανείς να υποχρεώσει έναν ιδιοκτήτη να στειρώσει τη γάτα του - είναι θέμα επιλογής, συνείδησης και ενημέρωσης. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ή να καρατομούμε τον κόσμο;

Να με συμπαθάτε που παρεμβαίνω σα σφήνα στην ωραία σας κουβέντα, αλλά νομίζω ότι η στείρωση σε γάτες ιδιωτών είναι προσωπική υπόθεση όταν θέλουν να βάλουν τη γάτα τους να ζευγαρώσει. Η στείρωση δεν είναι πανάκεια, είναι απλά ένας τρόπος περιορισμού του προβλήματος των αδέσποτων. Όσες στειρώσεις και να κάνουν ιδιώτες στις γάτες τους, πάντα θα υπάρχουν αδέσποτα και δε θα είναι δυνατόν όλα να βρουν ένα σπίτι. Πόσα γατιά πια να πάρει ο καθένας μας;

Αφήστε τον κόσμο να πράττει κατά βούληση. Είμαι υπέρ της στείρωσης και, ευτυχώς ή δυστυχώς, έχει και θα εφαρμοστεί στα δικά μου. Αλλά δεν μπορεί κανείς να υποχρεώσει έναν ιδιοκτήτη να στειρώσει τη γάτα του - είναι θέμα επιλογής, συνείδησης και ενημέρωσης. Εδώ είμαστε για να βοηθάμε ή να καρατομούμε τον κόσμο;
Αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένο ???γιατί πραγματικά δεν είδα από κανέναν να ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ!!!!!:hmm:

Αναφέρεσαι σε κάποιον συγκεκριμένο ???γιατί πραγματικά δεν είδα από κανέναν να ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ!!!!!:hmm:

Σώπα, ρε Κατερίνα...Και έχεις και 2.888 μηνύματα εδώ...ακόμα δεν έχεις καταλάβει τί γίνεται;

Σώπα, ρε Κατερίνα...Και έχεις και 2.888 μηνύματα εδώ...ακόμα δεν έχεις καταλάβει τί γίνεται;
Υποθέτω ότι με κάποιον είσαι θυμωμένη ή απλά πικραμένη???Η γενικά απο το σαιτ????:hmm::hmm:Κοιτα κι εγώ δεν συμφωνω με κάποια πράγματα αλλά σε αυτό το ποστ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ δεν είδα κάτι ενοχλητικό...!!!:hmm:Τα 2888 μηνύματα δεν δηλώνουν κάτι..ΑΠλά ενθουσιασμό και πολυ πολύ μπλα μπλα!:redface::)

Προσωπικά καταλαβαίνω και τις δυό πλευρές αλλά το θέμα είναι να επιλέγουμε αυτό που ειναι καλύτερο για το ζώο και όχι μόνο για το συγκεκριμένο ζώο αλλά και τους απογόνους του γιατί από τη στιγμή που το έχουμε στο σπίτι μας, είμαστε υπεύθυνοι και το ίδιο και για τα μωρά του αν επιλέξουμε να κάνει μωρά.
Για το ίδιο το ζώο, αν σε κάποιον δεν έχει πεθάνει γάτα έγκυος ή τα μωρά της δε μπορεί να καταλάβει πόσο επώδυνο και επικίνδυνο πράγμα είναι η γέννα...εγώ μια φορά στη ζωή μου το έζησα αυτό με γάτα συγγενών μου (που ήθελαν κι αυτοί να μην της στερήσουν τη μητρότητα) και αποφάσισα ότι καλύτερα οι γέννες και τα ζευγαρώματα να αφήνονται σε ανθρώπους που ξέρουν από αυτά, σε εκτροφείς που έχουν κάνει εξετάσεις στις γάτες τους, που έχουν κτηνιάτρους διαθέσιμους κλπ...που και πάλι πολλές φορές πάει κάτι στραβά. Οι συγγενεις μου ακόμα δεν έχουν ξεπεράσει τις ενοχές τους από εκείνη την ιστορία:/:
Αλλά και όλα να πάνε καλά, και παλι ξέρουμε πού θα πάνε αυτά τα γατάκια? Εσύ μπορεί να είσαι υπεύθυνος, ο άλλος που θα το πάρει το γατάκι ξέρεις τι είναι? Από καλές προθέσεις γεμάτος ο κόσμος...αλλά και γεμάτος από αδέσποτα που τα περισσότερα από αυτά από κάποιο σπίτι ξεκίνησαν τη ζωούλα τους.
Θέλω να πω ότι ας μην τα βλέπουμε ολα τόσο ρομαντικά...υπάρχουν πολλές παράμετροι που πρέπει να σκεφτούμε πριν πάρουμε την απόφαση να ζευγαρώσουμε το ζωάκι μας...και δεν αναφέρθηκα καν στο ότι υπάρχουν τόσα αδεσποτάκια που ψάχνουν να βρουν σπίτι, γιατί αυτά, αντίθετα απο τα γατάκια που γεννήθηκαν σε σπίτι, δεν έχουν καμιά επιλογή:/:
Αυτά και σορυ που έγραψα τόσα πολλά:redface:

Δεν υποχρέωσε κανείς, νομίζω... Εκθέσαμε όλοι τις απόψεις μας υπέρ ή κατά τις στείρωσης.... Και το πρόβλημα , η ουσία, ήταν πως ενώ η απόφαση για στείρωση βεβαίως και ειναι προσωπική, το να διαθέτεις τα μωρά της γάτας που θέλησες να αναπαράγεις σε ένα φόρουμ, ενώ θα έπρεπε να έχεις φροντίσει ΉΔΗ ποιοι θα είναι ιο νέοι τους γονείς (στο εξωτερικό υπάρχει και συγκεκριμένη νομοθεσία που απαγορεύει την αναπαραγωγή από μη εκτροφέα αν δεν έχει ήδη φροντίσει για το νέο σπίτι των μωρών γατιών ή σκυλιών του) , είναι, κατά την άποψη πολλών, προκλητικό.... Το να διατυπώνεις με επιχειρήματα και σθένος μία θέση δεν σημαίνει πίεση και υποχρέωση...

Συμφωνώ με τη Λουίζα και θέλω να υπογραμμίσω αυτό που η ίδια είπε.."καλύτερα οι γέννες και τα ζευγαρώματα να αφήνονται σε ανθρώπους που ξέρουν από αυτά, σε εκτροφείς που έχουν κάνει εξετάσεις στις γάτες τους, που έχουν κτηνιάτρους διαθέσιμους κλπ.."Δεν αναφέρομαι σε αυτούς...Αρκεί ο σκοπός να μην είναι το κέρδος και μόνο!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back