Γέννες ιδιωτών

Και στην τελικη αν η Λιζα θελει να ζευγαρωνει την γατα της και να βαζει αγγελια "χαριζονται" στο site ,με γεια της με χαρα της !!!! ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ Ή ΕΣΤΩ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ?????? Υπαρχει καποιος κανονισμος που λεει οτι μονο αυτοι που βοηθουν αδεσποτα εχουν δικαιωμα να ειναι μελη και να μιλουν ανοικτα? Ή που δινει το δικαιωμα σ αυτους που διαφωνουν με τις αποφασεις αλλων να ανοιγουν ολοκληρο θεμα πολεμικης? Ή που δηλωνει οτι το site απευθυνεται μονο σε ιδιοκτητες ημιαιμων ??

Δεν είναι έτσι. Απλά κουβεντα κάνουμε με αφορμή τη Λίζα, γι' αυτό αλλωστε και έγινε σπλιτ το θέμα. Η Λίζα και κάποιοι άλλοι έχουν μια άποψη, και άλλοι έχουν άλλη άποψη. Μην το βλέπεις σαν...πολεμική...το θέμα είναι γέννες ιδιωτών όχι 'τα βάζουμε με τη Λίζα' (ή οποιονδήποτε ιδιώτη που βάζει τη γάτα του να γεννήσει).
Και σίγουρα δεν απευθύνεται μόνο σε ιδιοκτήτες ημίαιμων το σάιτ, εδώ υπάρχουν τόσα θρεντς με ιδιοκτήτες γατιών ράτσας..δεν καταλαβαίνω από που το είδες οτι απευθύνεται μόνο σε ημίαιμα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πείτε μου αν τα τσεπώνω γιατί θα σκάσω!:/:

Καλά, αυτό λέγεται αισχροκέρδεια!:bleh::bleh::bleh:

Και για να μην παρεξηγούμαι, δεν με πειράζουν καθόλου οι ιδιώτες που αναπαράγουν τα ζώα τους υπεύθυνα και με γνώση. Ορισμένοι, μάλιστα, είναι πολύ πιο υπεύθυνοι από πολλούς εγγεγραμένους εκτροφείς - κι έχουμε δει κι αλλού τα αποτελέσματα της "δουλειάς" των τελευταίων.

Αλλά δυστυχώς οι περισσότεροι το κάνουν ανεξέλεγκτα, επειδή "έτσι όρισε η φύση" (που παραδόξως την θυμόμαστε μόνο όταν είναι να βάλουμε το χέρι στην τσέπη ή να κάνουμε καμιά θυσία) και μετά δίνουν τα μικρά στον πρώτο που θα χτυπήσει την πόρτα. Η συνέχεια είναι γνωστή...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δηλαδη μονο τα αδεσποτα ειναι αξια αγαπης ??? Κατ εμε ολα τα ζωα ειναι αξια αγαπης κ φροντιδας, ασχετα αν γεννηθηκαν σε σπιτι ή στον δρομο.

Τα sites ειναι ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΗΜΑΤΑ στα οποια ο κοσμος παραθετει τις αποψεις του ΟΠΟΙΕΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ , δεν ειναι τοποθεσιες οπου οποιος βλεπει τα πραγματα διαφορετικα απο εμας ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΝΕΤΑΙ !!!

Και στην τελικη αν η Λιζα θελει να ζευγαρωνει την γατα της και να βαζει αγγελια "χαριζονται" στο site ,με γεια της με χαρα της !!!! ΠΟΙΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΨΕΙ Ή ΕΣΤΩ ΘΑ ΤΗΣ ΤΗΝ ΠΕΙ ?????? Υπαρχει καποιος κανονισμος που λεει οτι μονο αυτοι που βοηθουν αδεσποτα εχουν δικαιωμα να ειναι μελη και να μιλουν ανοικτα? Ή που δινει το δικαιωμα σ αυτους που διαφωνουν με τις αποφασεις αλλων να ανοιγουν ολοκληρο θεμα πολεμικης? Ή που δηλωνει οτι το site απευθυνεται μονο σε ιδιοκτητες ημιαιμων ??

Κάπου έχασες το νόημα αγαπητή μου...
Άξια αγάπης είναι όλα τα γατάκια, και πρέπει να υϊοθετούνται όλα τα γατάκια. Πολλοί από αυτό το φόρουμ έχουν υϊοθετήσει και ράτσες και μάλιστα μερικοί αγόρασαν και γατιά από πετ σοπ γιατί τα λυπήθηκαν. Κατακριτέο είναι όταν βάζουμε τη γάτα μας να γεννοβολάει και μετά ψάχνουμε για σπίτια να ξεφορτωθούμε τα μικρά άρον άρον, μην αξιολογόντας σωστά τις περισσότερες φορές τους μέλλοντες γονείς. Έτσι καταλήγουν τα γατάκια στο δρόμο ή πολλά αδέσποτα στερούνται την ευκαιρία για ένα σπίτι.
Σε αυτό το φόρουμ μέχρι τώρα είδα μόνο διάλογο, για κάποιο λόγο όμως σε αυτή τη συζήτηση κάποιοι είναι πολύ εύθικτοι και αδυνατούν να δεχτούν την άποψη των άλλων...
Όσοι οργίζονται το κάνουν γιατί μαζεύουν γατιά απ'τα σκουπίδια και τα ξεκολλάνε απ'την άσφαλτο και ξέρουν πως τα γατάκια του ιδιώτη μπορεί να καταλήξουν και αυτά εκεί...

Δεν έχω πολύ χρόνο να απαντήσω επί της ουσίας, αλλά θέλω να πω κάτι για το "φανατισμό".

Αυτή τη στιγμή υπάρχει χώρος για να εκφραστούν όλες οι αντίθετες απόψεις. Επιπλέον, η συζήτηση γίνεται, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, με απόλυτα κόσμιο ύφος, χωρίς ύβρεις και επιθέσεις. Οπότε για ποιο φανατισμό μιλάμε; Μήπως με το φανατισμό εννοούμε ότι οι άλλοι διαφωνούν με τις απόψεις μας;

Αυτό έχω καταλάβει και εγώ...

Σε αυτό το φόρουμ μέχρι τώρα είδα μόνο διάλογο, για κάποιο λόγο όμως σε αυτή τη συζήτηση κάποιοι είναι πολύ εύθικτοι και αδυνατούν να δεχτούν την άποψη των άλλων...
Μήπως διότι ορισμένοι δεν έχουν ή δεν επιθυμούν να αντιπαραθέσουν ουσιαστική επιχειρηματολογία οπότε υιοθετούν αμυντικοεπιθετική στάση...Δική μου κρίση και εκτίμηση...

Δεν θα εμπλακώ σε αυτή τη συζήτηση γιατί οι καυγάδες (ή οι έντονες διαφωνίες) στο internet δεν μου ταιριάζουν.
Επιπλέον είναι τόσο μα τόσο γνωστές οι θέσεις των περισσοτερών που νιώθω σα να ζω τη μέρα της μαρμότας όταν ξαναδιαβάζω.

Θα 'ηθελα να σχολιάσω την ευθύνη του κράτους και των ιδιωτών.
Σαφέστατα έχουν ευθύνη ΚΑΙ οι ιδιώτες. ΑΛΛΑ τα αδεσποτάκια που βλέπουμε να κοίτονται στις λεωφόρους επί εβδομάδες ολόκληρες είναι ευθύνη του κράτους.
Οι ιδιώτες είναι υπεύθυνοι για τα δικά τους κατοικίδια, και αν έχουν τη πρόθεση βοηθούν και τα υπόλοιπα.
Τα αδέσποτα είναι εξ ορισμού χωρίς "αφεντικά", οπότε αυτό τα κάνει ευθύνη του εκάστοτε δήμου.
Και μη μου πείτε πως ΟΛΑ τα αδέσποτα προέκυψαν από ανεύθυνες οικογένειες...

Εγώ εργάζομαι από τις 9 το πρωϊ εως τις 9 το βράδυ. Εργάζομαι για να φέρω εις πέρας υποχρεώσεις και να μπορώ να ζω αξιοπρεπώς. ΟΧΙ γιατί το γουστάρω και τη βρίσκω να ξενυχτάω στο γραφείο κάθε μέρα.
Αυτό από μόνο του δεν μου αφήνει καμία πολυτέλεια να περιθάλψω τα γατιά που πολλαπλασιάζονται με ταχείς ρυθμούς στην γειτονιά μου.
Πρέπει να νιώθω άσχημα? Δεν έχω καταλάβει...Πρέπει να νιώθω ΕΓΩ υπεύθυνη γι'αυτά?
Τον δήμαρχο γιατί τον ψηφίζουμε? Για μόστρα? Που είναι η ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης? Γιατί να χρεωθώ ΚΑΙ αυτό εγώ? Σαν ιδιώτης?

Και σε αυτό το σημείο θα πω το εξής:
Yπάρχουν δήμοι με προγράμματα για τα αδέσποτα. Ως εκ θαύματος στους δήμους αυτούς σπάνια βλέπεις γατόνια στους δρόμους. Τα περισσότερα είναι στειρώμενα και με λουράκια.
Υπάρχουν και δήμοι που δεν δίνουν δεκάρα και εκεί γίνεται η μεγάλη σφαγή.
Θυμάμαι πως το καλοκαίρι στο νησί που είχαμε πάει σχολιάζαμε με τον άντρα μου πως δεν βλέπουμε αδεσποτα γατάκια στους δρόμους. Είμασταν εκεί δυο εβδομάδες και ουδέποτε είδαμε ζωάκι πατημένο σε λεωφόρους. Με το που μπήκαμε στην Αθήνα ούτε ξέρω πόσα είδαμε.
Οπότε, ok, ναι, έχουμε μερίδιο ευθύνης. Αλλά μην τρελαθούμε κιόλας...σαφέστατα το κράτος έχει απίστευτα μεγάλο μερίδιο ευθύνης.
Είναι σαν να λέμε - συμβολική η ταύτιση - πως τα παιδιά που βλέπουμε να ζητιανεύουν στα φανάρια είναι ευθύνη δική μας και θα έπρεπε να τα πάρουμε όλα σπίτι μας. Και όχι ευθύνη του κράτους που - ενώ μπορεί - δεν δίνει μια στέγη στις δυστυχισμένες οικογένειες αυτές.

Ας πάρουμε όλοι τις ευθύνες που μας αναλογούν. Αλλά μέχρι εκεί.
Αν θέλετε την ταπεινή μου γνώμη, το έργο που κάνετε εσείς εδώ (στειρώσεις, περιθάλψεις αδέσποτων κτλ) όφειλε να είναι κρατικό πρόγραμμα.

Α, για να μην παρεξηγηθω, με την τελευταια μου παραγραφο δεν εννοω πως δεν θα έπρεπε να το κάνετε.
Είναι άξιο θαυμασμού και υποκλίνομαι στο έργο αυτό που έχετε αναλάβει.

Εννοώ, απλά, πως η ιδωτική πρωτοβουλία σας θα έπρεπε - σε έναν ιδανικό κόσμο - να ήταν κρατική.

Και μια μικρή προσθήκη για την Ιοκάστη και για όποιον άλλον έχει παρόμοιους προβληματισμούς:

Ναι, εδώ θα βρεις συμβουλές για την καλύτερη διαβίωση των γατών και πολλά άλλα. Στις συμβουλές περιλαμβάνονται και κάποιες που αφορούν τη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης για όλες τις γάτες γενικά - και σ' αυτές εμπίπτουν τα περί στείρωσης και μη αναπαραγωγής.

Ναι, εδώ μπορεί ο καθένας να εκθέτει τις απόψεις του, αλλά πρέπει να είναι προετοιμασμένος να δεχτεί και τον αντίλογο.

Τέλος, ο καθένας μπορεί να θέτει ερωτήματα, αλλά ας μη θεωρεί δεδομένο ότι θα πάρει τις απαντήσεις που θέλει.;)

η ιδωτική πρωτοβουλία σας θα έπρεπε - σε έναν ιδανικό κόσμο - να ήταν κρατική.
ΟΚ λοιπόν, πώς θα σου φαινόταν να πλήρωνες φόρο 40% επί του εισοδήματός σου, όπως κάνουν ας πούμε οι κάτοικοι των σκανδιναβικών χωρών, για να υπάρχει κρατική μέριμνα για τα αδέσποτα, δωρεάν σπίτια για τους αστέγους, κρατική περίθαλψη και όλα τα υπόλοιπα;
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να απαλλάξω το κράτος από τις ευθύνες του, απλώς μου τη δίνει η νοοτροπία "τα θέλω στο πιάτο, αλλά δε δίνω τίποτα".

Καλά, αυτό λέγεται αισχροκέρδεια!:bleh::bleh::bleh:

ααααα έτσι λέγετε , και δεν έβρισκα την λέξη:hmm::P:P:P:lol::lol::lol::lol:

Υ.Γ. Εγώ απλώς θέλω να πω να μην τους βάζουμε όλους στο ίδιο καζάνι!!!
Το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης το έχει το κράτος, συμφωνώ με την Sof. παρακάτω.

Πρέπει να νιώθω άσχημα? Δεν έχω καταλάβει...Πρέπει να νιώθω ΕΓΩ υπεύθυνη γι'αυτά?
Τον δήμαρχο γιατί τον ψηφίζουμε? Για μόστρα? Που είναι η ευθύνη της τοπικής αυτοδιοίκησης? Γιατί να χρεωθώ ΚΑΙ αυτό εγώ? Σαν ιδιώτης?

Η ευθύνη είναι μοιρασμένη...Δεν θέλω να αναμασήσω θέσεις και απόψεις που έχουν παρατεθεί πάμπολλες φορές, ωστόσο, εγώ δεν πρόκειται να γυρίσω την πλάτη σε κανένα αδέσποτο που μπαίνει στον κήπο μου ή βλέπω στο δρόμο μου...Δεν ζητώ από κανέναν άλλο να κάνει ό,τι κι εγώ ούτε γκρινιάζω διότι η ανταπόδωση που παίρνω από τις ψυχές αυτές δεν μπορεί να μετρηθεί ή να μπει σε ανθρώπινες φόρμες, όμως, δεν θα περιμένω το ελληνικό κράτος με τη μακρά παράδοση της αδιαφορίας για την ποιότητα ζωής ανθρώπων και ζώων , και παρά τις κινητοποιήσεις ενεργών πολιτών, να κουνηθεί .... Ο εθελοντισμός του καθενός από εμάς, για εμένα, είναι ευλογία και χαίρομαι που υπάρχει ως νοοτροπία και στάση ζωής... Ο δενθελοντισμός ή οπως αλλιώς λέγεται το αντίπαλο κίνημα, μου ήταν πάντα απεχθής ακόμη κι αν το κράτος λειτουργούσε στην εντέλεια που το θεωρώ ουτοπία...

Καλό απόγευμα σε όλους...

Οχι Κατερίνα μου...ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΝ....γιατί πολλοί έχουν την άποψη ότι όποιος "πουλάει" τα τσεπώνει....στην ουσία τα έξοδά του βγάζει....θα μπορούσα να λέω: "τα χαρίζω αλλά αναλαμβάνεις τα έξοδά του" τα ίδια θα πλήρωνε .;)
Μου φαίνεται ιδιαίτερα άσχημο να αποδεικύεις πράγματα που δεν χρειάζεται να αποδείξεις ...εσύ ξέρεις την αλήθεια και αυτό φτάνει..Επίσης και εγώ και όλοι όσοι είναι την ξέρουν.Δεν χρειαζόταν να αποδείξεις τίποτα..:|Εμείς ξέρουμε το ποιόν σου και το πόσο αγαπας τα μωρά σου...!!!Όσοι δεν σε ξέρουν λογικό είναι να αμφιβάλλουν, αλλά θα έπρεπε να κάνουν μια προσπάθεια να σε μάθουν πριν αρχισουν τις κατηγορίες..:mad:Γενικά μιλάω Φωτεινή..δεν ξέρω καν αν αναφερόσουν στην Ραισα!

ΟΚ λοιπόν, πώς θα σου φαινόταν να πλήρωνες φόρο 40% επί του εισοδήματός σου, όπως κάνουν ας πούμε οι κάτοικοι των σκανδιναβικών χωρών, για να υπάρχει κρατική μέριμνα για τα αδέσποτα, δωρεάν σπίτια για τους αστέγους, κρατική περίθαλψη και όλα τα υπόλοιπα;
Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να απαλλάξω το κράτος από τις ευθύνες του, απλώς μου τη δίνει η νοοτροπία "τα θέλω στο πιάτο, αλλά δε δίνω τίποτα".
Αλίκη μου, εγώ πολύ ευχαρίστως θα τα έδινα, αν και θεωρώ ότι ήδη μας τα παίρνουν, αρκεί να πήγαιναν εκεί που πρέπει και όχι στις τσέπες τους!:down:

Προσωπικά θα μου φαινόταν θαυμάσιο να χρησιμοποιείται έτσι ο φόρος επί του εισοδήματός μου που συνολικά ανέρχεται περίπου στο 39% (20% φόρος, 19% απόδοση ΦΠΑ).
Όμως απ' ό,τι βλέπω προτιμούν να τον αξιοποιούν για να καλύψουν τηλεφωνήματα και ταξίδια από και προς τη Μονή Βατοπεδίου... :/:

Α, για να μην παρεξηγηθω, με την τελευταια μου παραγραφο δεν εννοω πως δεν θα έπρεπε να το κάνετε.
Είναι άξιο θαυμασμού και υποκλίνομαι στο έργο αυτό που έχετε αναλάβει.

Εννοώ, απλά, πως η ιδωτική πρωτοβουλία σας θα έπρεπε - σε έναν ιδανικό κόσμο - να ήταν κρατική.

Υπάρχει και η λεγόμενη κοινωνία των πολιτών, ομάδες ιδιωτών που από μόνοι τους αναλαμβάνουν δράση για τα κακώς κείμενα γύρω τους. Μερικές από τις μεγαλύτερες καινοτομίες στην περιβαλλοντική πολιτική, τα ανθρώπινα δικαιώματα και πολλά άλλα ξεκίνησαν από τέτοιες ομάδες.
Τέλος, δεδομένου ότι το κράτος αποτελείται από διεφθαρμένα λαμόγια που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα σωστά, είναι μάλλον ουτοπικό να περιμένουμε να εφαρμόσει κάποιο πρότυπο πρόγραμμα για τα αδέσποτα. Εδώ θα επιδείξει όλες του τις (ανύπαρκτες) ικανότητες;

Sof, δεν διαφωνούμε επί της ουσίας, απλώς το θέτω υπό ελαφρώς διαφορετική οπτική.:)

Αλίκη μου, εγώ πολύ ευχαρίστως θα τα έδινα, αν και θεωρώ ότι ήδη μας τα παίρνουν, αρκεί να πήγαιναν εκεί που πρέπει και όχι στις τσέπες τους!:down:
Νικολέτα, κι εγώ θα τα έδινα.
Αυτή τη στιγμή δίνω 20% από το εισόδημά μου σε φόρους. Νομίζω ότι πάνω-κάτω οι περισσότεροι κάπου εκεί είμαστε. Στις χώρες με αξιοζήλευτη κρατική πρόνοια η φορολογία είναι υπερδιπλάσια. Απλώς ήθελα να πω ότι πρέπει να σκεφτόμαστε όλες τις παραμέτρους όταν "ζητάμε" κάτι.

.

Βρε Αλίκη, εδώ πληρώνω άλλα κι άλλα που δεν ξέρω που πηγαίνουν, θαρρείς πως αν ήξερα πως πάνε για αυτό το σκοπό θα έλεγα όχι?
Αλλά δεν είναι ο μόνος τρόπος αυτός. Στην Σκανδιναβία πληρώνουν οι εργαζόμενοι για ουσιαστική παιδεία-υγεία κτλ.
Εδώ πληρώνω ΙΚΑ 12 χρονια τώρα και δεν έχω πάρει πίσω ούτε €!
Σαφέστατα και θα δεχόμουν αν το όλο σύστημα εισφορών ήταν λογικό και οργανωμενο.

Για να κατάλαβετε καλύτερα που το πάω και τι εννοώ, μη νομίζετε πως μιλάω για τρελά και ουτοπικά πράγματα.
Μιλάω για μια τέτοια πρωτοβουλία : https://www.agstefanos.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=425&Itemid=73
Eπειδη ψάχνω σπίτι εκεί, το έχω ψάξει καλά. Αυτό εμένα με βοηθάει πολύ σαν ιδιώτη να προσφέρω περισσότερα. Και δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο για έναν δήμο. Αλλά για τους ιδωτες ειναι τρομερή ευκολία!

(δεν ξερω αν όντως γίνεται, θα το μάθω - ευελπιστω - σε λίγους μήνες:P)

Βασικά είναι ευθύνη όλων μας. Και του κράτους και των ιδιωτών. Πολύ καλή η πρωτοβουλια του Δήμου του Αγ. Στέφανου αλλά αν επρόκειτο για τα Πατήσια ας πούμε, σε ποιο φυσικό τους περιβάλλον θα τα επέστρεφαν?:/:

εγώ δεν πρόκειται να γυρίσω την πλάτη σε κανένα αδέσποτο που μπαίνει στον κήπο μου ή βλέπω στο δρόμο μου...

Μπράβο σου και συγχαρητήρια.
Δεν είναι όλοι ικανοί να το κάνουν αυτό, όσο και αν θέλουν.
Όταν κάποιος γυρνάει μεσάνυχτα σπίτι του για να περιθάλψει και άρρωστους ανθρώπους, μετρησει αν του φτάνεουν τα λεφτά για το νοικι, ΔΕΗ, τηλέφωνο, εχει να ασχοληθεί με χιλιάδες προβλήματα...δεν θα τολμούσα να τον κρίνω για το αν αναλάμβανε ή όχι το αδέσποτο που βρήκε στον δρόμο του. Και δεν θα πιστεψω ούτε για μια στιγμή πως η αδυναμία του να το κάνει τον κάνει χειρότερο άνθρωπο.

Ruko, δίκιο έχεις και συμφωνώ.
Απλά λέω πως δεν είναι εντελώς ουτοπικό. Το πρόγραμμα του Αγιου Στεφάνου, αν εφαρμοζόταν σε όλους τους δήμους, δεν θα βοηθούσε κάπως?
Αυτό λέω, όχι να τους φτιάξουν σπίτια και στέγες (αυτό ναι, ειναι ουτοπικό). Αλλά να κάνουν τα άκρως απαραίτητα, έστω.
Δεν ξέρω...μπορεί να είμαι ρομαντική.

Βασικά είναι ευθύνη όλων μας. Και του κράτους και των ιδιωτών. Πολύ καλή η πρωτοβουλια του Δήμου του Αγ. Στέφανου αλλά αν επρόκειτο για τα Πατήσια ας πούμε, σε ποιο φυσικό τους περιβάλλον θα τα επέστρεφαν?:/:

Μωρέ ας τα στειρώναν τουλάχιστον! Κάτι ειναι και αυτό εν πάση περιπτώσει.
Δεν ειναι δυνατόν να βρήκαν κτηνίατρο πρόθυμο στον Αγιο Στέφανο, που ειναι μια σταλιά, και να μην βρουν δέκα αντίστοιχους στα Πατήσια.:/:

δεν θα τολμούσα να τον κρίνω για το αν αναλάμβανε ή όχι το αδέσποτο που βρήκε στον δρόμο του. Και δεν θα πιστεψω ούτε για μια στιγμή πως η αδυναμία του να το κάνει τον κάνει χειρότερο άνθρωπο.
Συμφωνώ σ' αυτό. Κι εγώ θα ήθελα να κάνω περισσότερα, αλλά δεν μπορώ. Εδώ όμως δεν μιλάμε για ανθρώπους που δεν βοηθούν, δεν στειρώνουν, δεν περιθάλπτουν. Μιλάμε για ανθρώπους που ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ακόμα περισσότερα αδέσποτα. Είναι εντελώς διαφορετικό.
Το πρόγραμμα του Αγιου Στεφάνου, αν εφαρμοζόταν σε όλους τους δήμους, δεν θα βοηθούσε κάπως?
Ναι, θα βοηθούσε. Το ζήτησες από τον δικό σου δήμο;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back