Γέννησε η Τζένη!!!

Απλά αν στην ίδια γέννα είχε και γκρι και ασπρόμαυρα γατάκια, θα ήταν περίεργο :P
Γιατί θα ήταν τόσο περίεργο να υπάρχουν στην ίδια γέννα κ τα 2 χρώματα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ασπρος ηταν.Μπορει και να μην εγινε τιποτα ομως με αυτον τον γατο.Δεν ξερω τους ειχαμε αφησει μονους.Παιζει ρολο ομως αμα ξερει τον αλλο γατο γιατι με τον Μητσο μαζι μεγαλωσαν.Τελος παντων,αμα εμενε εγκυος ομως απο αυτον τον γατο θα ηταν τελεια τα γατακια.Τωρα αμα τα δεις ειναι πολυ περιεργα!!!Αλλα ειναι πανεμορφα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νέα γέννα

Βάλ΄της λίγο γαλατάκι να πιεί , νομίζω οτι στη καταστασή της ,της είναι απαραίτητο. Μιά γατούλα που είχα παλιά δεν έπινε ποτέ γάλα, παρα μόνο όταν γεννούσε. Να σου ζήσουν τα μωράκια.:D

άμα βρεις usb να μας βάλεις φωτογραφίες των μικρών αλλά κ του Μήτσου για να δούμε πως είναι κ αυτός. Αν είχε πάει πάντως κ με τον πέρση θα είχε κ περσικά γατάκια άρα μάλλον δεν πέτυχε το συνοικέσιο

Γιατί θα ήταν τόσο περίεργο να υπάρχουν στην ίδια γέννα κ τα 2 χρώματα;

Γιατί δίχρωμα περσικά υπάρχουν μόνο όταν τουλάχιστον ο ένας γονέας είναι δίχρωμος, ασπρόμαυρος στη συγκεκριμένη περίπτωση. Που δεν είναι και πολύ συνηθισμένο χρώμα για περσικά στην Ελλάδα. Εφόσον λοιπόν η Τζένη είναι άσπρη, ο γάτος θα ήταν ασπρόμαυρος. Και η μόνη περίπτωση να υπήρχαν και μπλε και δίχρωμα γατάκια θα ήταν αν πρώτον ο γάτος ήταν ασπρόμαυρος και δεύτερον το άσπρο της Τζένης ήταν στην πραγματικότητα μπλε. Σαν συνδυασμός μου φάνηκε δύσκολος , γι΄αυτό υπέθεσα ότι ο πατέρας δεν ήταν περσικός.

Ωστόσο το ότι κι ο περσικός ήταν άσπρος, δυσκολεύει τα πράγματα. Θα ήθελα να δω φωτογραφίες απο τα μπλε γατάκια.

Ναι αμα το βρω σιγουρα θα βαλω ευχαριστω πολυ Πολυτίμη ετσι δεν ειναι το ονομα σου ???θα το δοκιμασω αυτο με το γαλα.

Γάλα κανονικό (ανθρώπινο) μην της δώσεις γιατί θα την πιάσει καμιά διάροια και θα τρέχεις!

Μπερδευτικα λιγο με αυτα που ειπες Ελενη

Πράγματι ολόκλρη επιστήμη ο χρωματισμός. Ελένη δεν παίζουν ρόλο κ τα χρώματα των παππουδων ή όχι;
Νίκο αν θέλεις να της δώσεις γάλα να πάρεις γάλα ειδικό για γάτες γιατί αγελάδος δεν προσφέρει τίποτα στις γάτες, κ τις προκαλεί κ προβλήματα διάρροιας

Το ανθρώπινο γάλα (ειδικά το αγελαδινό) τις πειράζει τις γάτες. Εφόσον η γάτα τρώει καλά, δεν χρειάζεται γάλα.

Ευτυχως που μου ειπατε για το τι γαλα να της δωσω.Εγω θα τις εδεινα αγελαδινο.Αλλα μια φορα οταν ηταν πιο μικρη της ειχα δωσει αγελαδινο και δεν επαθε τιποτα!

Πράγματι ολόκλρη επιστήμη ο χρωματισμός. Ελένη δεν παίζουν ρόλο κ τα χρώματα των παππουδων ή όχι;

Ανάλογα. Εμένα ας πούμε ο γάτος μου είναι κάτασπρος. Οι γονείς του ήταν κάτασπροι. Οι γονείς του πατέρα του ήταν μπεζ. Οι γονείς της μητέρας του ήταν μπλε ο ενας, άσπρη η άλλη. Ε, το χρώμα που 'καλύπτει' το λευκό του, είναι το μπλε...που σημαίνει ότι το γονίδιο που θα πάρουν τα θηλυκά γατάκια που θα προέρθουν απ' αυτόν θα είναι πάντα μπλε (ή λευκό αλλά αυτό δεν είναι πάντα σίγουρο). Γενικά με τις λευκές γάτες υπάρχει φοβερό μπέρδεμα...μόνο αν τις ζευγαρώσεις, ξέρεις με σιγουριά τι χρώμα είναι στην πραγματικότητα ( το λευκό δεν θεωρείται χρώμα).
Για να γεννηθεί λευκό γατάκι, πρέπει υποχρεωτικά ο ένας γονέας να είναι λευκός (ας έχει και 100 λευκούς παππούδες, αν ο γάτος/γάτα δεν είναι λευκός, λευκό δεν κάνει)....το ίδιο και με τα δίχρωμα.

Και να προσθέσω για τα γατάκια του Νίκου, ότι τα 2 γκρι μικρά θα μπορούσαν να είναι περσικά γι'αυτο θέλω να δω φωτό:P
Νίκο, επειδή της έδωσες αγελαδινό μια φορά και δεν έπαθε τίποτα, δε σημαίνει ότι δε θα πάθει ποτέ:lol: Και λεχώνα με διάρροια...δε θέλεις να το ζήσεις αυτό, πίστεψέ με:/:

Καλα εεε πολυ μπερδεμα!!!Ολοκληρη ιστορια!Ελενα ειδα τον Willie σου πολυ ομορφος κριμα που επαθε αυτην την αρρωστια αλλα αφου περασε ενταξει!!!

Μπα δεν νομιζω να ειναι περσικα αφου ειναι ιδια ολα μεταξυ τους

Ναι, ήταν πολύ τυχερό το πουλάκι μου:D Και μην ξεχάσεις, περιμένουμε φωτός απο τα μικρά μόλις μπορέσεις:cool:

Ναι Νικο φωτογραφίες!Έχετε βρει σπιτάκια για τα γατούλια;

Μπα δεν νομιζω να ειναι περσικα αφου ειναι ιδια ολα μεταξυ τους

Ιδια σε τι? Εχουν μακριά μύτη?

Βασικα θελω να κρατησω 2 γατακια και θα δωσω τα αλλα 2 σε καποιους γνωστους μου που ειναι πολυ φιλοζωοι και πιστευω να εχουν καλη τυχη τα γατακια βεβαια θα μαθαινω νεα τακτικα!

Νίκο πράγματι ανυπομονούμε να δούμε τα γατάκια σου:D Και μπράβο για την επιλογή απλά πριν τα δώσεις να σιγουρευτείς για το αν πράγματικα ειναι φιλόζωοι ή η φιλοζωία τους θα περάσει όταν μεγαλώσουν τα γατάκια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back