Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xtina
Νεοφερμένο μέλος
Για να είσαι σίγουρη πάντως ρώτα τον κτηνίατρό σουΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lady
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμείς συνηθίζουμε να τους δείνουμε το κυπελλάκι να το γλύφουν αφού φάμε**
Η Νιάρα τρώει και κατίκι Δομοκού (χαμηλά λιπαρά, ελάχιστο αλάτι, διαίτης καλέ!!!)
ladycat
Διάσημο μέλος
fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
είναι χαζό το θέμα που ανοίγω ...το αναγνωρίζω αλλά πρέπει να το μοιραστώ: η ψιψινού μου τρελαίνεται για μπλουου τζιιζ!!!
εύχομαι να μην υπάρχει πρόβλημα-αν και είναι ιδιάιτερα αλατισμένο και μηκυτιασμένο...
επίσης λατρεύει... μπορώ να πω το λατρεύει σε σημεία που μπορεί να σε κάνει φέτες για να το αποκτήσει...την καπνιστή γαλοπούλα!
η σούπερ-ντούπερ προτίμησή της δε, είναι η "φουαντρέ"...
αυτά είναι πάντα τα δωράκια της τη μέρα που πληρώνομαι!!! και έτσι χαιρόμαστε οι κοπέλες τις παρέας...
υγ. έχω και δυο αρσενικά τα οποία πληρώνουν το οτι βρίσκονται στο αντίθετο φύλο και έτσι δεν ξέρουν τι πάει να πει...πολυτέλεια...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Μην την μυρισει.. Ηταν πιο παραδοσιακος απο την γατουλα σου ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Έχε υπόψη σου πάντως ότι το αλάτι (που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες και στα τυριά και στα αλλαντικά) είναι επικίνδυνο για τα νεφρά τους και το ουροποιητικό τους σύστημα γενικότερα.

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
αρχικά να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις...
και να πω οτι είναι πραγματικά μικρές ποσότητες και τόσο αραιά που της δίνω τις λιχουδιές που δεν ανησυχώ πραγματικά...
όμως δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι όταν τη βλέπω και λάμπουν τα ματάκια της! εύχομαι να χα τόσα χρήματα και κάθε μέρα να της έδινα φουαντρέ και τυρί και ντάιαμοντ κονσερβίτσες που λυποθυμάει σχεδόν όταν ακούει το κρρρριιιτςςς την ώρα που ανοίγω το καπάκι και βγαίνει η μυρωδιά...
ααα! επίσης τους τρελαίνει και η γαλοπούλα σε όλες τις εκφάνσεις της: στον ατμό για παράδειγμα...
...το πιο ξενέρωτο φαγητό για μένα, είναι για τα μικρά το απόλυτο δώρο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Το μόνο που δεν τρώει ο Μάγκας μου είναι τυρί, περίεργο. Το πρωί δε που τρώω δημητριακά με γάλα γίνεται μάχη, δεν προλαβαίνω να φάω γιατί χώνει τη μουσούδα του στο μπολ και δεν με αφήνει! Πολύ γέλιο!
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
anabou
Διάσημο μέλος

fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
ναι όντως με το γιαούρτι γίνεται πολύ αστείο σκηνικό!!!
ειδικά με τον Διαμαντή μου που είναι μαύρος και μας κοιτάει ολο υπεροπτική αδιαφορία όταν τον δείχνουμε και γελάμε που η μουσούδα του έχει γίνει άσπρη...(απο την λαιμαργία...αχ αυτό το γατί πώς θα το αδυνατίσω;;

υγ. Ναι και γω το παρατήρησα πως είμαστε γειτόνισσες!!! ήσουν στο εμπ;
μένω ψηλά...σχεδόν στο νεκροοταφείο...
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Εγώ μένω χαμηλά, κάτω από την Πανεπιστημιούπολη. Όσο για το ΕΜΠ θα δώσω του χρόνου πανελλήνιες, τώρα στα 30 μου'ρθε τι να κάνουμε; Εσύ τελείωσες; Αρχιτέκτων ή Πολιτικός;υγ. Ναι και γω το παρατήρησα πως είμαστε γειτόνισσες!!! ήσουν στο εμπ;
μένω ψηλά...σχεδόν στο νεκροοταφείο...
marestros
Δραστήριο μέλος
Εγώ μένω χαμηλά, κάτω από την Πανεπιστημιούπολη. Όσο για το ΕΜΠ θα δώσω του χρόνου πανελλήνιες, τώρα στα 30 μου'ρθε τι να κάνουμε; Εσύ τελείωσες; Αρχιτέκτων ή Πολιτικός;
καλη επιτυχια και καλο κουραγιο
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Να 'σαι καλά! Σ' ευχαριστώ πολύ!:greycat:καλη επιτυχια και καλο κουραγιο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool