Γαλακτοκομικά προϊόντα και γάτες

Elunitta

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Παιδιά ο Μολυβίξ τρελαίνεται για γιαούρτι. Κάθε φορά που τρώω πηδάει στα πόδια μου και περιμένει.. Δεν αντέχω την προσμονή στο βλέμμα του και του δίνω πάντα. Του κάνει κακό?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε νομίζω Elunitta μου,δεν το έχω δεί ποτέ στις "βλαβερές τροφές" :hmm: Για να είσαι σίγουρη πάντως ρώτα τον κτηνίατρό σου

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμείς γιατρέψαμε πρόβλημα στο εντεράκι με γιαούρτι πρόβειο!

ούτε εγώ νομίζω να είναι βλαβερό. Το μόνο πρόβλημα φαντάζομαι θα ήταν αν είχε δυσανεξία στο γάλα, οπότε μπορεί να το πείραζε και το γιαούρτι, αλλιώς....γιατί να πειράζει?

Αν μάθεις αν κάνει κακό, πες μας γιατί κι ο δίκος μου το τρώει

Κι εμείς συνηθίζουμε να τους δείνουμε το κυπελλάκι να το γλύφουν αφού φάμε. Δεν νομίζω να τους κάνει κακό. Επίσης η κολλητή μου που έχει δυσανεξία στο γάλα (δεν μπορεί καν να το μυρίσει) τρώει όλα τα άλλα γαλακτοκομικά (από ξινόγαλα μέχρι τυριά) και μάλιστα της αρέσουν, τώρα για τα ζώα δεν ξέρω τι παίζει ακριβώς.

Κι εμείς συνηθίζουμε να τους δείνουμε το κυπελλάκι να το γλύφουν αφού φάμε**

Η Νιάρα τρώει και κατίκι Δομοκού (χαμηλά λιπαρά, ελάχιστο αλάτι, διαίτης καλέ!!!)

εμενα παλι μονο νουνου γιοτοπια θελουν αλλα δεν προλαβαινουν τα ερημα το τρωμε ολο εμεις χεχεχεχεχε

Blue cheese!

είναι χαζό το θέμα που ανοίγω ...το αναγνωρίζω αλλά πρέπει να το μοιραστώ: η ψιψινού μου τρελαίνεται για μπλουου τζιιζ!!!
εύχομαι να μην υπάρχει πρόβλημα-αν και είναι ιδιάιτερα αλατισμένο και μηκυτιασμένο...

επίσης λατρεύει... μπορώ να πω το λατρεύει σε σημεία που μπορεί να σε κάνει φέτες για να το αποκτήσει...την καπνιστή γαλοπούλα!
η σούπερ-ντούπερ προτίμησή της δε, είναι η "φουαντρέ"...

αυτά είναι πάντα τα δωράκια της τη μέρα που πληρώνομαι!!! και έτσι χαιρόμαστε οι κοπέλες τις παρέας...

υγ. έχω και δυο αρσενικά τα οποία πληρώνουν το οτι βρίσκονται στο αντίθετο φύλο και έτσι δεν ξέρουν τι πάει να πει...πολυτέλεια...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ, εμενα ο Μισκα μου λατρευε την φετα!!!! :) Μην την μυρισει.. Ηταν πιο παραδοσιακος απο την γατουλα σου ...:P :lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν της τα δίνεις μια στο τόσο και σε ελάχιστη ποσότητα, ίσα ίσα για μεζέ, δε νομίζω να υπάρχει πρόβλημα.:)
Έχε υπόψη σου πάντως ότι το αλάτι (που βρίσκεται σε μεγάλες ποσότητες και στα τυριά και στα αλλαντικά) είναι επικίνδυνο για τα νεφρά τους και το ουροποιητικό τους σύστημα γενικότερα.:/:

Εμένα ο Μάγκας μου τρελαίνεται για καπνιστή γαλοπούλα 0-3% λιπαρά από τον Μιμίκο και φυσικά το ψητό ρολό γαλοπούλας. Παθαίνει κρίση και γουργουρίζει!:greycat:

τι να πώ;

αρχικά να ευχαριστήσω για τις απαντήσεις...

και να πω οτι είναι πραγματικά μικρές ποσότητες και τόσο αραιά που της δίνω τις λιχουδιές που δεν ανησυχώ πραγματικά...

όμως δεν φαντάζεστε πόσο χαίρομαι όταν τη βλέπω και λάμπουν τα ματάκια της! εύχομαι να χα τόσα χρήματα και κάθε μέρα να της έδινα φουαντρέ και τυρί και ντάιαμοντ κονσερβίτσες που λυποθυμάει σχεδόν όταν ακούει το κρρρριιιτςςς την ώρα που ανοίγω το καπάκι και βγαίνει η μυρωδιά...

ααα! επίσης τους τρελαίνει και η γαλοπούλα σε όλες τις εκφάνσεις της: στον ατμό για παράδειγμα...:mpliaks:...το πιο ξενέρωτο φαγητό για μένα, είναι για τα μικρά το απόλυτο δώρο!

Όντως η γαλοπούλα σε όλες τις μορφές τους τρελαίνει.
Το μόνο που δεν τρώει ο Μάγκας μου είναι τυρί, περίεργο. Το πρωί δε που τρώω δημητριακά με γάλα γίνεται μάχη, δεν προλαβαίνω να φάω γιατί χώνει τη μουσούδα του στο μπολ και δεν με αφήνει! Πολύ γέλιο!

Φιλίτσα βλέπω ότι είμαστε και γειτόνισσες, που ακριβώς μένεις στου Ζωγράφου;

Εμένα τρελαίνονται για όλα τα γαλακτοκομικά. Έχει πλάκα μερικές φορές που τους δίνω να γλύψουν το μπολάκι από το γιαούρτι, κάνουν σαν να'χουν να φάνε χρόνια :lol:

Πολύ γέλιο!

ναι όντως με το γιαούρτι γίνεται πολύ αστείο σκηνικό!!!

ειδικά με τον Διαμαντή μου που είναι μαύρος και μας κοιτάει ολο υπεροπτική αδιαφορία όταν τον δείχνουμε και γελάμε που η μουσούδα του έχει γίνει άσπρη...(απο την λαιμαργία...αχ αυτό το γατί πώς θα το αδυνατίσω;;;)

υγ. Ναι και γω το παρατήρησα πως είμαστε γειτόνισσες!!! ήσουν στο εμπ;
μένω ψηλά...σχεδόν στο νεκροοταφείο...

υγ. Ναι και γω το παρατήρησα πως είμαστε γειτόνισσες!!! ήσουν στο εμπ;
μένω ψηλά...σχεδόν στο νεκροοταφείο...
Εγώ μένω χαμηλά, κάτω από την Πανεπιστημιούπολη. Όσο για το ΕΜΠ θα δώσω του χρόνου πανελλήνιες, τώρα στα 30 μου'ρθε τι να κάνουμε; Εσύ τελείωσες; Αρχιτέκτων ή Πολιτικός;

Εγώ μένω χαμηλά, κάτω από την Πανεπιστημιούπολη. Όσο για το ΕΜΠ θα δώσω του χρόνου πανελλήνιες, τώρα στα 30 μου'ρθε τι να κάνουμε; Εσύ τελείωσες; Αρχιτέκτων ή Πολιτικός;

καλη επιτυχια και καλο κουραγιο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back