fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
μηχανολόγος μηχανικός είμαι...
να ρωτήσω: τις ψιψίνες μου τις πηγαίνω μέχρι τώρα σε ένα γιατρό τον Μαραφέλια που είναι στην πλ.Ελευθερίας στο γουδί διότι μετα απο ενα μινι γκάλοπ σαυτόν κατέληξα...όμως δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη! έχεις υπόψη σου κάποιον/α καλύτερο/η;
και νο2 ερώτηση: απο πού αγοράζεις γατοτροφές; εγώ πάλι απο τον 'κανέλλο' (νομίζω πως ετσι λέγεται) στην ι.θεολογου αλλά και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένη: πρέπει να είμαι έξτρα προσεκτική γιατί πολλές τροφές και κονσέρβες είναι ή λιγμένες ή στα όρια! ετσι πάλι αναζητώ κατι καλύτερο!
υγ. καλά θα κάνεις και θα δώσεις!!! η ξαδελφη μου εδωσε φετος(κατατακτήριες) και περασε και ενας φιλος μου κανονικα πανελληνιες και περασε και αυτος!!!...ολο επιτυχιες! σου εύχομαι τα καλύτερα! και μη το λες αυτό για την ηλικία...μια χαρά είναι!

υγ.2 και γω εκεί κοντά ειμαι ηλικιακά...ασε τι λεει το προφιλ! θα πω την αληθεια και ας μη πιστεψετε: ειχα κανει καποιες ατελεσφορες προσπαθειες να γραφτω στο σαιτ (εδω!) και σαυτη που όντως τα καταφερα εβαλα οτι να ναι ηλικια απο την βαρεμαρα μου...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
να απαντήσω: τον Μάγκα μου τον πάω στην Μαθιουδάκη στην οδό Αφελφών Πιερράκου, πάρα πολύ καλή, ασχολείται & ενδιαφέρεται. Την ξέρω χρόνια. Σου την συστήνω ανεπιφύλακτα.μηχανολόγος μηχανικός είμαι...
να ρωτήσω: τις ψιψίνες μου τις πηγαίνω μέχρι τώρα σε ένα γιατρό τον Μαραφέλια που είναι στην πλ.Ελευθερίας στο γουδί διότι μετα απο ενα μινι γκάλοπ σαυτόν κατέληξα...όμως δεν είμαι πολύ ευχαριστημένη! έχεις υπόψη σου κάποιον/α καλύτερο/η;
και νο2 ερώτηση: απο πού αγοράζεις γατοτροφές; εγώ πάλι απο τον 'κανέλλο' (νομίζω πως ετσι λέγεται) στην ι.θεολογου αλλά και πάλι δεν είμαι ευχαριστημένη: πρέπει να είμαι έξτρα προσεκτική γιατί πολλές τροφές και κονσέρβες είναι ή λιγμένες ή στα όρια! ετσι πάλι αναζητώ κατι καλύτερο!
υγ. καλά θα κάνεις και θα δώσεις!!! η ξαδελφη μου εδωσε φετος(κατατακτήριες) και περασε και ενας φιλος μου κανονικα πανελληνιες και περασε και αυτος!!!...ολο επιτυχιες! σου εύχομαι τα καλύτερα! και μη το λες αυτό για την ηλικία...μια χαρά είναι!
υγ.2 και γω εκεί κοντά ειμαι ηλικιακά...ασε τι λεει το προφιλ! θα πω την αληθεια και ας μη πιστεψετε: ειχα κανει καποιες ατελεσφορες προσπαθειες να γραφτω στο σαιτ (εδω!) και σαυτη που όντως τα καταφερα εβαλα οτι να ναι ηλικια απο την βαρεμαρα μου...![]()
απάντηση no 2: τροφές συνήθως αγοράζω από το σούπερ μάρκετ ή από ένα Pet Shop στην Ούλωφ Πάλμε, πολύ καλό & περιποιημένο. Είναι και γατόφιλος αυτός που το έχει.
υ.γ.1: σ' ευχαριστώ για τις ευχές σου, εύχομαι να μπω γιατί είναι όνειρο ζωής. (είμαι αρχιτέκτων εσωτερικού χώρου)
υ.γ.2: τι 20, τι 30, τι 40...σημασία έχει πως νιώθουμε εμείς.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος
Ανεβαίνει στους πάγκους με κυνηγάει μέσα στην κουζίνα και έχει και ένα ξελυγομένο βλέμμα

Τελικά ενδίδω κ τις δίνω καμιά ουρίτσα

Cleopatra
Δραστήριο μέλος

Μιλάμε όμως ότι με που θα τις μυρίσει αρχίζει και τρίβεται στο πάτωμα, γουργουρίζει, ναιουρίζει περίεργα... σαν τρελό κάνει..λες και έχει την μεγαλύτερη λιχουδιά!! 

fil-fil
Νεοφερμένο μέλος
σευχαριστώ για τις συμβουλές φίλη mperr7!!!
άμεσα θα χρειαστούμε την καινούργια γιατρό διότι πάλι έχουμε προβλήματα με τα αυτάκια (ατοπία)...
mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Όποτε θελήσεις, ζήτα μου τα στοιχεία. Περαστικά σας!σευχαριστώ για τις συμβουλές φίλη mperr7!!!
άμεσα θα χρειαστούμε την καινούργια γιατρό διότι πάλι έχουμε προβλήματα με τα αυτάκια (ατοπία)...

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

να παρακαλά και να μπερδεύεται στα πόδια μας. Η Σκουλίκ σημασία δε δίνει, τρομάζουμε να τη ταίζουμε την οληγόφαγη με το ζόρι τρώει.

mperr7
Νεοφερμένο μέλος
Ναι, ναι, κι ο Μάγκας μου έτσι κάνει. Δεν θέλει να δαγκώσει το γαριδάκι αλλά θέλει να του το κρατάω & να το γλύφει μέχρι να λιώσει. Και μετά να του δώσω άλλο. Σαν γυαλόχαρτο κάνει η γλωσσίτσα του, πλάκα έχει.Εμείς εχθές ανακαλύψαμε πως μας αρέσουν τα γαριδάκια!Η μαυρούλα έκανε σαν τρελλή όχι για να τα φάει , αλλά ήθελε να της το κρατάω και να το γλύφει.![]()

Ρεγγίνα
Νεοφερμένο μέλος
Της κόρης της αρέσει ο τόνος, η σοκολάτα και το ποπ κορν... Η κόρη μέχρι πρόσφατα έτρωγε κάθε γεύμα 3 φορές (επειδή ζήταγε και από μένα και από τον αδερφό μου και από τη μαμά και δεν ξέραμε ότι είχε ήδη φάει) και είναι 3,5 κιλά... Τώρα έκοψε το φαΐ γενικά... Την παίρνουμε αγκαλιά και την ταΐζουμε στο στόμα και πάλι το φτύνει... Αλλά ούτε παχαίνει, ούτε αδυνατίζει. Πώς γίνεται?
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω..
κάποιος μου είπε ότι έδωσε τυρί - "φρέσκο" μόλις έγινε.. για όσους ξέρουν -
σε γατάκι 3 μηνών και έκανε συνέχεια διάροιες και κόντεψε να το χάσει..
το τυρί είναι αρνίσιο με κατσικίσιο - δικά του ζώα - και βάζει και λίγο γάλα αγελαδινό εμπορίου..
τι λέτε για όλο αυτό;;; την έδινε μέρα παρά μέρα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
missas
Νεοφερμένο μέλος
Σε μερικά γατάκια το γάλα και τυρί τους προκαλεί διάρροιαπαιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω..
κάποιος μου είπε ότι έδωσε τυρί - "φρέσκο" μόλις έγινε.. για όσους ξέρουν -
σε γατάκι 3 μηνών και έκανε συνέχεια διάροιες και κόντεψε να το χάσει..
το τυρί είναι αρνίσιο με κατσικίσιο - δικά του ζώα - και βάζει και λίγο γάλα αγελαδινό εμπορίου..
τι λέτε για όλο αυτό;;; την έδινε μέρα παρά μέρα..
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα σου απαντήσει κάποιος πιο ενημερωμένος

moukelis
Επιφανές μέλος
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
και πόση ποσότητα για 3 μηνών..
moukelis
Επιφανές μέλος
Εγώ δεν θα έδινα τίποτα από αυτά...Δεν τρέφονται πλήρως,και θα φουσκώνει με αυγά και γάλα και ψάρια και δεν θα παίρνει τις βιταμίνες και τα ιχνοστοιχεία που χρειάζεται.Γιατί να ρισκάρεις στομαχικές διαταραχές,διάρροιες και εμετούς και να μην του δίνεις ξηρά και να αναπτύσσεται σωστά;αυγά μέρα παρά μέρα και αυτά; (εννοώ σαν τα ψάρια..)
και πόση ποσότητα για 3 μηνών..
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
... και ξέρεις πώς του αρέσει να το φάει,όμως?! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι και καλό...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool