Γαλακτοκομικά προϊόντα και γάτες

Τα γατακια δεν ειναι μοσχαρακια η κατσικακια ειναι γατακια καλυτερα να τους εδινε καθε μερα χορταρακια που τρωνε και μονα τους εως και μερικα λουλουδια παρα γαλα αγελαδας η κατσικας... φυσικα και κοντεψε να το χασει δεν παιζουμε με τη διαρροια στα μικρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

θα δω σε κανένα την δευτέρα..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα ο γάτος μου, που είναι και 5 χρονών, δεν έχει κάποιο πρόβλημα με το τυρί.΄Ομως ο γάτος μου είναι κεραμιδόγατος και δεν τον έχω μέσα στο σπίτι.Οπότε δεν ξέρω αν του προκαλεί ''στομαχική διαταραχή'':lol:.Πάντως κάθε φορά που του δίνω να φάει τυρί,(γιατί δεν του δίνω συχνά) το τρώει.Αλλά τυρί στα μικρά;Φυσικό είναι να έχουν διάρροια τα καημένα!

...μπορειτε να δοκιμάσετε το ειδικό γάλα για γάτες της whiskas.

Η Survi έκανε διάροια με το γάλα αυτό. :|
Ίσως να είναι πολύ μικρή για να το πιεί δεν ξέρω...
Πάντως είχε κι ένα άλλο περίεργο σύμπτωμα...
Αντί για νιαου μου έκανε.... μπε! :lol:
Την ήξερα για κότα, γιατί είναι λίγο φοβιτσιάρα, αλλά όχι να μου βγει και πρόβατο!!! :lol:

Το φρέσκο τυρί είναι πολύ επικίνδυνο ακόμα και για τους ανθρώπους, πόσω μάλλον για ένα γατάκι...

Αγαπητέ μας γατομπαμπά - ξέρεις σας έχουμε στα όπα όπα εδώ γιατί είστε λίγοι και δεν θέλουμε να σας τρομάξουμε;) - δεν πιστεύω να θέλεις να κάνεις το γατόνι σου χορτοφάγο:lol: γιατί για σένα είναι πολύ καλό αλλά για το γατί....χμμμμμ δεν ξέρω:lol::lol:.
Νομίζω ότι οι κροκετούλες και μάλιστα οι καλής ποιότητας (Hills, Royal κλπ)είναι το καλύτερο για την υγεία της μικρής σου αγάπης
Φιλικά
Μίκυ

Κανένα πρόβλημα με χορτοφάγο γατί! Τά 'χω δει πως τρώνε χορταράκια με μανία!!
Πάντως στα δικά μου τους δίνω -όχι κάθε μέρα- λίγο γιαουρτάκι σαν μεζέ και τρελαίνονται. Μάλιστα στον Χούχο μου που είχε δυσκοίλια του έδωσα γιαουρτάκι με λίγο μέλι για να στρώσει η κοιλίτσα του. Ο γιατρός είπε: καλά. Εσάς πως σας φαίνεται???

Καλά κι εμένα τρελαίνονται για χορταράκια, μάλιστα έχω φυτέψει ειδικά σποράκια για "γατόχορτο" σε γλαστρούλα και την ξεσκίζουν:lol: με μανία

Κι εμένα τους αρέσει το χορταράκι που τους φυτεύω από το pet shop και ο γιατρός μου είπε ότι κάνει καλό για την απομάκρυνση των τριχόμπαλων... επίσης όταν τους έδινα το whiskas cat milk που έχει πολύ χαμηλά επίπεδα λακτόζης το καταβρόχθηζαν!! :up:

παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω..

κάποιος μου είπε ότι έδωσε τυρί - "φρέσκο" μόλις έγινε.. για όσους ξέρουν -
σε γατάκι 3 μηνών και έκανε συνέχεια διάροιες και κόντεψε να το χάσει..

το τυρί είναι αρνίσιο με κατσικίσιο - δικά του ζώα - και βάζει και λίγο γάλα αγελαδινό εμπορίου..

τι λέτε για όλο αυτό;;; την έδινε μέρα παρά μέρα..

Και παρόλο που έβλεπε το μικρό να κάνει διάρροια συνέχιζε και του έδινε τυρί μέρα παρά μέρα; :confused:
Όπως σου είπαν και οι προλαλήσαντες, αν το γατάκι τρέφεται με καλής ποιότητας κροκέτες παίρνει από εκεί όλα τα απαραίτητα συστατικά και δεν χρειάζεται τίποτε άλλο. Το τυρί, το αυτό, το γάλα μπορούν να δωθούν σα σνακ, σα λιχουδιά μια φορά την εβδομάδα ας πούμε - με την προϋπόθεση ότι δεν υπάρχουν παρενέργειες.

το τυρί ο σταμάτησε..

μόλις πάω καβάλα, θα πάω να πάρω τροφή kitten..

τις κροκέτες ούτε που τις βλέπει..

το γατάκι από την στιγμή που το πήρα τρώει σχεδόν αποκλειστικά
ζωϊκή πρωτείνη: ψάρι, μπριζόλα, τόνο, κοτοπουλάκι, αυγά..

οι γείτονες/συγγενείς έχουν καταλάβει ότι είμαι κρυπτο-χορτογάγος και με έχουν τρελάνει στην ζωϊκή πρωτεΐνη, η οποία πάει στο γατάκι..

Αν δεν τρώει κροκέτες, θα έχει πρόβλημα με τα δόντια του μεγαλώνοντας:/:

δείτε μια φωτό:
Ariadnh.jpg

καί άλλες:
Ar2.jpg
,
Ar3.jpg

άρχισε να ξεθαρεύει σιγά-σιγά..
τρώει και κροκέτες από λίγο.. έχει πάντα..
αλλά θα πάρω τις kitten, ελπίζω να του αρέσουν περισσότερο..

Γαλακτοκομικά!

Σήμερα το πρωί άφησα πάνω στο τραπεζάκι της κουζίνας ένα μισοτελειωμένο στραγγιστό γιαουρτάκι και ο Γκλεν τρελάθηκε τελείως! Ενώ έτρωγα έκανε του κόσμου τα ακροβατικά και αρνήθηκε τα;κομματάκια μοσχαράκι στο πιατάκι του!!:blink:
Όταν απομακρύνθηκα για να τον παρακολουθήσω είχε πέσει με τα μούτρα στο γιαούρτι:lol:
Αν είναι δυνατόν! Τρελάθηκε σας λέω! Δεν ξέρω αν θα του φέρει ακόμα διάρροια, ελπίζω όχι:down::sick:
Εσάς έχουν δείξει καμιά ιδιαίτερη προτίμηση σε γαλακτοκομικά;:redface:

Ο Prince μου λατρεύει το γιαούρτι με μέλι. Αφησα μια φορά στο μπαλκόνι μισοτελειωμένο το τοταλάκι και μετά είχα να καθαρίζω τα μουστάκια και τις γύρω τρίχες του Prince. Αισίως είναι το μόνο φαγητό για το οποίο λερώνει το προσωπάκι του.... (ουτε καν για κονσέρβα)

Η Μέλη μου, όταν έβλεπε το μπιμπερό έκανε σαν τρελή, φοβόμουν μην την πατήσω πηγαίνοντας από την κουζίνα στο καθιστικό για τάϊσμα. Μέχρι που τράβαγε το μπιμπερό κι από το Νίνο, όταν ήταν η σειρά του... Συνεχίζει να αγαπάει πολύ το γάλα, με παρακαλάει να της βάλω κάθε φορά που ανοίγω μπουκάλι, αλλά της βάζω ελάχιστο και καθόλου τακτικά, διότι θέλει μόνο το αγελαδινό κι όχι το wiskas που επιτρέπεται. Ο Νίνο, από μωρό, με το ζόρι... αδέρφια σου λέει ο άλλος!:rolleyes: Τυρί, γιαούρτι, ούτε να τα φτύσουν.

Ο πρώτος μου γάτος, ο Σεβάχ, λάτρευε το γιαούρτι. Δεν υπήρχε περίπτωση να ακούσει να ανοίγουμε κεσεδάκι και να μην τσακιστεί να πάρει σειρά.

Έχουν και οι γάτες τα γούστα τους! Πάντως, δεν πιστεύω ότι μια μικρή ποσότητα μια φορά στο τόσο θα του κάνει κακό...:hmm:

Εμένα τρελάινεται για οτιδήποτε έχει να κάνει με γάλα και τα παράγωγά του. Δεν υπάρχει περίπτωση να τρώμε γιαούρτι, τυρί, γαλακτομπούρεκο κλπ και να μην κάνει σαν ζητιανάκι ο λιχούδης!

Στραγγιστό γιαουρτάκι ο Βούλης κασέρι με χαμηλά λιπαρά ο Λάζος..
Όποτε πάρουν πρέφα οτι από το ψυγειο θα βγουν αυτά..περιμένουν κοιτώντας μας στα μάτια..τα ζητιανάκια μου!!:P

Όμορφο γατάκι!:inlove: Να σου ζήσει!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back