nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
περισσότερα για την Αριάδνη εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Αριάδνη.222881/Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Τα είδα κι αυτά! Κούκλα,κούκλα,κούκλα! Φτου φτου! Πολύ χαίρομαι όταν κάποιος παίρνει μικρό γατί,δεν ξέρω γιατί
και ειδικά άντρας! Συνήθως,οι γυναίκες είναι πιο...γατίσιες.Ή κάνω λάθος;;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nikosxeng
Εκκολαπτόμενο μέλος
(έχουν και πολλά κοινά χαρακτηριστικά...)
Τώρα τι να πώ;... Πάντα ήθελα γατάκι... Τώρα μπόρεσα, και έχω τύψεις, διότι 3 γατάκια χαθήκαν, από άλλους βέβαια, ίσως να μπορούσα να το σταματούσα..
(κάποτε θα αναφέρω αυτές τις περιπτώσεις..)
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι είναι τόσο έξυπνα, τόσο λεπτά σε τρόπους, έχουν τόσο πολύ αντίληψη..
Δυστυχώς το τρίτο γατάκι είναι αυτό που τελικά χάθηκε, εξαιτίας του τυριού ή και από κάτι άλλο;
για να βγάλω το όνομα Αριάδνη, είναι αυτή που ήρθε την μέρα που έφυγε η άλλη, που ήταν να υιοθετήσω..
Λυπάμαι γι' αυτό που έφυγε, αλλά χαίρομαι για αυτή που πήρα, δεν έχω λόγια να πω...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Sof
Εκκολαπτόμενο μέλος

Όταν την ανέλαβα εγώ, της έκοψα μαχαίρι το τυρί, γιατί μας είπε ο γιατρός πως θα της δημιουργούσε πρόβλημα.
Της συνέχισα μονο γάλα Whiskas, το οποίο της έκοψα επίσης σταδιακά για να αρχίσει να τρώει και καμιά γατοτροφή.

Το μόνο που συνεχίζω να της δίνω είναι γιούρτι, με τις ευλογίες του γιατρού.
Μια κουταλιά της σούπας ημερησίως.
Βέβαια λυσσάει με το που μυρίζει το τυρί, αλλά αντιστέκομαι σθεναρά.

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
elli-anna
Εκκολαπτόμενο μέλος
κανει οι γατες να τρωνε κιτρινο τυρι?????τους εχωδωσει μερικες φορες καιτο τρωνεε ορεξατα
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Και μένα τα γατόνι μου τρελαίνεται για τυρί γενικά (ακόμη και μυζήθρα τρώει). Του δίνω πότε-πότε, ούτε διάρροια ούτε στομαχικό πρόβλημα του έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
Εγώ έχω δώσει στην δική μου μερικές φορές μια - δυο μικρές μπουκιές από τυρί και της άρεσε.
Δεν θέλω να της δίνω μεγαλύτερη ποσότητα από γαλακτοκομικά προϊόντα ούτε και με μεγαλύτερη συχνότητα.
Το τυρί σε μορφή κρέμας είναι μια καλή επιλογή όταν πρέπει να πάρουν χάπι.
Σε μια πολύ μικρή ποσότητα τυριού ανακατεύεις καλά το χάπι που το έχεις κάνει σκόνη και θα το φάει μια χαρά.

Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι, true. Για χάπι και γενικά φάρμακα που δεν τα παίρνουν με τίποτα αλλιώς, το τυράκι είναι ένα καλό δοκιμασμένο κόλπο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool