Γαλακτοκομικά προϊόντα και γάτες

ευχαριστώ.. :) περισσότερα για την Αριάδνη εδώ: https://www.mypetz.gr/threads/Αριάδνη.222881/

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D Τα είδα κι αυτά! Κούκλα,κούκλα,κούκλα! Φτου φτου! Πολύ χαίρομαι όταν κάποιος παίρνει μικρό γατί,δεν ξέρω γιατί:D και ειδικά άντρας! Συνήθως,οι γυναίκες είναι πιο...γατίσιες.Ή κάνω λάθος;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα είναι πιο γατίσιες οι γυναίκες, καταλαβαίνονται και καλύτερα...
(έχουν και πολλά κοινά χαρακτηριστικά...)
Τώρα τι να πώ;... Πάντα ήθελα γατάκι... Τώρα μπόρεσα, και έχω τύψεις, διότι 3 γατάκια χαθήκαν, από άλλους βέβαια, ίσως να μπορούσα να το σταματούσα..
(κάποτε θα αναφέρω αυτές τις περιπτώσεις..)
Ειλικρινά δεν περίμενα ότι είναι τόσο έξυπνα, τόσο λεπτά σε τρόπους, έχουν τόσο πολύ αντίληψη..
Δυστυχώς το τρίτο γατάκι είναι αυτό που τελικά χάθηκε, εξαιτίας του τυριού ή και από κάτι άλλο;
για να βγάλω το όνομα Αριάδνη, είναι αυτή που ήρθε την μέρα που έφυγε η άλλη, που ήταν να υιοθετήσω..
Λυπάμαι γι' αυτό που έφυγε, αλλά χαίρομαι για αυτή που πήρα, δεν έχω λόγια να πω...

Eγω τους δινω το daily το κιτρινο που εχει 70% λιγοτερη λακτοζη.Εχετε ακουσει κατι γι αυτο?Αν κανει δηλαδη?Γιατι δεν ξερω.Λιγο τους δινω βεβαια:hmm:

H Mαριλού από μωρό τρεφόταν ΜΟΝΟ με γαλακτομικά.:/:
Όταν την ανέλαβα εγώ, της έκοψα μαχαίρι το τυρί, γιατί μας είπε ο γιατρός πως θα της δημιουργούσε πρόβλημα.
Της συνέχισα μονο γάλα Whiskas, το οποίο της έκοψα επίσης σταδιακά για να αρχίσει να τρώει και καμιά γατοτροφή.:mad:

Το μόνο που συνεχίζω να της δίνω είναι γιούρτι, με τις ευλογίες του γιατρού.
Μια κουταλιά της σούπας ημερησίως.
Βέβαια λυσσάει με το που μυρίζει το τυρί, αλλά αντιστέκομαι σθεναρά.:up:

Εμένα πάλι με κυνηγάει από το ένα δωμάτιο στο άλλο με το που δει το γιαουρτάκι και όταν δε ακούει το κουταλάκι να φτάνει στον πάτο ξεδιπλώνει όλες τις χάρες της Κομανέτσι που κρύβει για να μου το πάρει.Πάντως ο γιατρός μας είπε ότι μια στις τόσες δε πειράζει αρκεί το γιαουρτάκι να είναι σκέτο και χωρίς προσθετικά ζάχαρης.

κιτρινο τυρί

κανει οι γατες να τρωνε κιτρινο τυρι?????τους εχωδωσει μερικες φορες καιτο τρωνεε ορεξατα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Τυρί στα μικρά;

Και μένα τα γατόνι μου τρελαίνεται για τυρί γενικά (ακόμη και μυζήθρα τρώει). Του δίνω πότε-πότε, ούτε διάρροια ούτε στομαχικό πρόβλημα του έχει δημιουργήσει μέχρι τώρα :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγώ έχω δώσει στην δική μου μερικές φορές μια - δυο μικρές μπουκιές από τυρί και της άρεσε.
Δεν θέλω να της δίνω μεγαλύτερη ποσότητα από γαλακτοκομικά προϊόντα ούτε και με μεγαλύτερη συχνότητα.
Το τυρί σε μορφή κρέμας είναι μια καλή επιλογή όταν πρέπει να πάρουν χάπι.
Σε μια πολύ μικρή ποσότητα τυριού ανακατεύεις καλά το χάπι που το έχεις κάνει σκόνη και θα το φάει μια χαρά. ;)

Ναι, true. Για χάπι και γενικά φάρμακα που δεν τα παίρνουν με τίποτα αλλιώς, το τυράκι είναι ένα καλό δοκιμασμένο κόλπο ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back