kostas72
Νεοφερμένο μέλος
Τον πήγα στο γιατρό χθες ο οποίος διέγνωσε γαστρεντερίτιδα, του έκανε δύο ενέσεις και μου έγραψε να του δώσω σιρόπι Primperan και χάπια Synulox (τα οποία είναι νομίζω αντιβίωση), και μου είπε να περιμένω μέχρι μεθαύριο να δούμε πώς θα αντιδράσει. Αυτο που με ανυσηχεί είναι οτι η γάτα εξακολουθεί να είναι πάρα πολύ καταβεβλημένη και σήμερα, με αραιότερους εμετούς βέβαια (γιατί έχει να φάει από προχθές). Να ανυσηχήσω; Ξαναμίλησα με το γιατρό και μου είπε να περιμένω μέχρι αύριο, αλλά μου φαίνεται μεγάλο το χρονικό διάστημα 3 ημερών για ένα μικρό ζώο να μην τρώει και να μην πίνει...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Catia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Νερό πίνει? Γιατί αν έχει τρεις μέρες να φάει δεν είναι τόσο ανησυχητικό όσο το αν έχει τρεις μέρες να πιει νερό το οποίο νομίζω πως είναι άκρως επικίνδυνο...
Κορίτσιαααα??
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
JohnDVM
Διάσημο μέλος
. Με την αντιβιωση και το πριμπεραν θα συνελθει καπως αλλα θα πρεπει και εσυ να το υποστηριξεις διατροφικα
kostas72
Νεοφερμένο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος
Όπως σου είπε πιο πάνω κι ο JohnDVM, εκτός από τα φάρμακα χρειάζεται τροφή και νερό. Αν δεν τρώει μόνο του, ΠΡΕΠΕΙ οπωσδήποτε να τα πάρει με ορό, διαφορετικά κινδυνεύει από σοβαρότατες (και μόνιμες) βλάβες στους νεφρούς, το συκώτι κ.λπ.
Πήγαινέ το σ' έναν κτηνίατρο το συντομότερο δυνατό! Αν θέλεις, εδώ μπορείς να δεις μια λίστα με προτεινόμενους από τα μέλη του MyCat κτηνιάτρους.
Εύχομαι περαστικά!
Fotini
Διάσημο μέλος
Είναι πολύ καλός γιατρός!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος

ζωη κοσσυβακη
Νεοφερμένο μέλος
ξαναπηγα και μου ειπε οτι εχει γαστρεντεριτιδα μου ειπε να του δινω μονο ξηρα τροφη.. Αλλα εδω και κτ μερες συνεχιζει να ειναι μπουκωμενος να εχει διαρροια και να φτερνιζεται..τρωει κνονικα και πινει και νερο ομως :/ δν ξερω αν πρεπει να ανησυχω τοσο :/
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Αν τρωει και πινει και νερακι, δεν νομιζω να ειναι σοβαρο. Πρεπει ομως μια και λες πως φτερνιζεται κιολας να ενημερωθει ο κτηνιατρος που τον παρακολουθει γιατι απ' οτι καταλαβα τον πρωτοειδε για γαστρεντεριτιδα. Ισως να χρειαζεται διαφορετικη αντιβιωση.Παιδιαα ξερω οτι ειναι παλιο το αρθρο απλως ηθελα να μιλησω και εγω για τον μικι μου..ειναι αρσενικο 10 μηνων χωρις στειρωση και εδω και 2 εβδομαδες εινι αρρωστος.ειχε 40 πυρετο τν πηγα στο γιατρο και του εκανε μια ενεση και κατι χαπια. Ο πυρετος δεν επεσε ευκολα τν
ξαναπηγα και μου ειπε οτι εχει γαστρεντεριτιδα μου ειπε να του δινω μονο ξηρα τροφη.. Αλλα εδω και κτ μερες συνεχιζει να ειναι μπουκωμενος να εχει διαρροια και να φτερνιζεται..τρωει κνονικα και πινει και νερο ομως :/ δν ξερω αν πρεπει να ανησυχω τοσο :/
Μου ελεγε τις προαλλες η κτηνιατρος μου πως υπαρχουν καποιες ιωσεις που χτυπανε και γαστρεντερικο και αναπνευστικο. Το περασε και ο δικος μου πριν λιγε μερες.
ζωη κοσσυβακη
Νεοφερμένο μέλος
Sissina
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΥΓ: Μήπως η γατούλα πίνει πολύ νερό λόγω γαστρεντερίτιδας; Επειδή αφυδατώνεται;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Eddard Stark
Νεοφερμένο μέλος
σκοπός της Nutramedica είναι να σου προτείνει τις ιδανικές λύσεις σε ότι αφορά στη διατροφή και γενικότερα στη φροντίδα υγείας του σκύλου ή της γάτας σου.
Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα είναι σύντομα κοντά σας, προς το παρόν όμως μπορείτε να ενημερωθείτε για τις τιμές των προϊόντων από τα παρακάτω συνημμένα αρχεία και στα τηλέφωνα 2299 0 49993 και 2299 0 49996.
Στην ιστοσελίδα μας υπάρχουν οι αναλύσεις και οι τιμές όλων των προϊόντων μας που ανεπιφύλακτα χαρακτηρίζονται τα ποιοτικότερα της αγοράς!
Για να καταλήξεις και εσύ στο ίδιο ασφαλές συμπέρασμα και τελικά να ευεργετήσεις το κατοικίδιό σου χωρίς να επιβαρύνεσαι με περιττά έξοδα, θα πρέπει να ακολουθήσεις τα παρακάτω βήματα:
1. να μελετήσεις σε βάθος τα προϊόντα που σε ενδιαφέρουν και να τα συγκρίνεις με τον ανταγωνισμό σε σύσταση, ποιότητα και τιμή,
2. να μας τηλεφωνήσεις και να συζητήσουμε τις ανάγκες σου και σύμφωνα με τις δυνατότητές σου να αποφασίσουμε την παραγγελία σου και
3. να καταλήξεις μαζί μας στην ιδανικότερη για σένα λύση, η οποία θα σου παραδοθεί με αντικαταβολή εντός 24 ωρών.
Πάρε πρώτα τηλ την κτηνίατρό σου και ρώτα τη γιατί πρότεινε αυτή τη συγκεκριμένη. Όπως είπε και η φωτεινή, πολλές εταιρίες βγάζουν gastrointestinal τροφές (πχ Hills και Royal Canin). Αν σου προτείνει κάποια άλλη που μπορείς να την πάρεις άμεσα από πετ σοπ, πάρε αυτή. Αλλιώς, πάρε στα τηλέφωνα της εταιρίας παραπάνω και ρώτα. Μου φαίνεται δύσκολο να στέλνουν με αντικαταβολή εντός 24ώρου, αλλά ακόμα κι έτσι, γιατί να περάσει άλλη μια μέρα μέχρι να πάρει η γατούλα ειδική τροφή;
Sissina
Νεοφερμένο μέλος
Eddard Stark , η κτηνίατρος με παρέπεμψε στο site, αλλά δεν έβρισκα πως να την παραγγείλω. Σε ευχαριστώ γα την βοήθεια. Πήρα τηλέφωνο στην εταιρεία και μου είπαν ότι κάνουν οι ίδιοι αυθημερόν την διανομή και θα έχω την τροφή στο σπίτι μου μέχρι το μεσημέρι.
Ευχαριστώ πολύ και τους/τις δυο σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool