patsy
Νεοφερμένο μέλος

ήταν 3 αλλά βρήκα μόνο τα δύο...

δυστυχώς δεν μπορώ να τα κρατήσω. έχω σοβαρούς λόγους... μένουν στο μικρό μου μπανάκι .... πολύ μικρός χώρος για τα ζωηρά ζουζούνια..
όταν τα βρήκα ήταν ταλαιπωρημένα με διάρροια. κάναμε αποπαρασίτωση και θεραπεία και τώρα είναι υγιή μοσχοβολιστά και έτοιμα να αγαπηθούν.

σας παρακαλώ ανοίξτε την αγκαλιά σας και γίνεται οι γονείς που θα τα λατρέψουν για παντά...
είναι κρίμα να ζουν σε τόσο μικρό μέρος χωρίς ήλιο.!!!!Τοποθεσία: Ευελπίδων τηλ: 6976974456
Πηνελόπη Σκανδάμη και πάλι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
patsy
Νεοφερμένο μέλος
Τα μωράκια πρέπει να είναι δυόμιση μηνών. Και παλι ευχαριστώ!
Η γατούλα σας είναι στη φωτογραφία ? πολύ χουζούρι!!!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι η Ψιψίνα μου είναι και ρίχνει κάτι ύπνους το μεσημέρι 

patsy
Νεοφερμένο μέλος
Δέν έχω κανένα νέο για τα μωράκια !! Μα είναι τόσο όμορφα... γιατί??!!!
christina.maria
Πολύ δραστήριο μέλος
Κρίμα που δεν ενδιαφέρθηκε κανείς ,αλλά είναι μάλλον επειδή υπάρχουν πολλά γατάκια αυτή τη στιγμή για υιοθεσία και λίγοι θέλουν να υιοθετήσουν. Φροντίστε να βάλετε αγγελίες σε γνωστά sites (υπάρχει και ένα άρθρο με λίστα αλλά δεν μπορώ να το βρω
ίσως μπορεί να το παραθέσει κάποιο άλλο μέλος) στο facebook , κολλήστε αφίσες στη γειτονιά , ρωτήστε συγγενείς και φίλους μήπως έχουν γνωστούς που θέλουν γατάκι. Επίσης θα βοηθούσε αν βάζατε φωτογραφίες τακτικά
Ελπίζω να σας βοήθησα
Εύχομαι ξανά καλή τύχη
patsy
Νεοφερμένο μέλος
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τα μωράκια είναι φανταστικά , και με ένα βλέμμα, σαν να σου μιλάνε.Εύχομαι ολόψυχα, γρήγορα να βρουν χαρές και αγκαλιές ατελείωτες

patsy
Νεοφερμένο μέλος

Χριστίνα-Μαρία εξαιρετικό το θέμα Ψιψίνα και το blog σας.
Ελένη Άνση όντως είναι πολύ γλυκά γατάκια και τρυφερά.
Ο μικρός είναι πολύ ζωιρό μωρό και η μικρή τρικολόρε νεραϊδούλα είναι πολύ ντελικάτη και μισή σε βάρος από τον ζωϊρό αδελφούλη της. Είναι τέλεια...
patsy
Νεοφερμένο μέλος
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..τελεια!!!
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool