Γατάκια!! Χαρίζονται βέβαια

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
κουκλια,το πορτοκαλι ελαχιστα πιο ομορφο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολυ ομορφα!:)
Δηλώνω μια μικρή προτίμηση στο μουτζουράκι!:inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι εγω το μουτζουρακι ερωτευθηκα! :inlove::inlove::inlove: και δεν αντισταθηκα - θα το παρω!* :clapup::clapup::clapup:
αντε καλη τυχη και στα αδερφακια του λοιπον!
καλημερααα :)

κι εγω το μουτζουρακι ερωτευθηκα! :inlove::inlove::inlove: και δεν αντισταθηκα - θα το παρω!* :clapup::clapup::clapup:
αντε καλη τυχη και στα αδερφακια του λοιπον!
καλημερααα :)
:clapup::clapup::clapup:
Έεεεεελαααα!!!! Μπράβο!!! Είναι πολύ ιδιαίτερο το μουτζουράκι!

ααα τι καλά που θα το παρεις!!! μπράβοοοο!!!

Να τα χαΪδεύεις όσο πιο συχνά μπορείς, για να συνηθίσουν τους ανθρώπους και προσπάθησε να τα περιορίσεις, ώστε να μην υπάρχει φόβος να βγουν στο δρόμο μέχρι να τα δώσεις. Βάλ'τα και στο facebook! Kαι να στειρώσεις οπωσδήποτε τη μανούλα σε κανένα μήνα!!!

τα άτιμα μόνο όταν είναι και η μαμά τους εκεί ξεθαρεύουν!
το να στειρώσω τη μανούλα είναι το λιγότερο! είναι και τόσο φιλική που μου ξάπλωσε ανάσκελα από την πρώτη μέρα
στο fb πώς κάνουμε αγγελίες...

προλάβετε εδώ τα καλά γατάκια!!

κουκου
δοκιμάσαμε και τλώμε και ξηλά τλοφή!
και με το φαί ξεθαλέψαμε!
ακούσαμε και ότι μασ ζητάνει γονείσ και κοιτάμε και το φακό!!
fouko που εισαι να μας καμαλώσειςςς
κοιτάξθτε τι παίρνει η fouko να ζηλέπθετε...

αμα έχουν ανοιχτά ματάκια και τρώνε κροκετούλες πόσο εβδομάδων είναι? :hmm:

Συνημμένα

• P170311_17.27_[02].jpg
    P170311_17.27_[02].jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 52
Kουκλάκι μου!!!!
Εγώ πάντως κόλλησα άσχημα με αυτό το μικρό καρβουνάκι!!!!!!!!!!!!
Είναι υπέροχοοοοοοοοο!!!!!:clapup:
Τυχερή η μανούλα που το πρόλαβε!!!!:)

ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι Παναζία μου κάτι φατσούλες όμοφες!!!!

Είναι κοντά στον ένα μήνα.Είναι κουκλιά και η μανούλα τους τα έχει καθαρά και καλοθρεμένα!Εγώ δεν θα τα έδινα αν δεν συμπληρωσουν άλλον ένα μήνα.Καλή τύχη σε όλα τους:)

ιιιιιιι! το κουκλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 το καμαρωνω καλυψω μου, πως να μην το καμαρωνω;;; :redface:
απο εχθες προσπαθω να κανω το σπιτι γατοσυμβατο - και θα παω αυριο να του αγορασω και την προικα του - αμε αμε!:clapup:
εχω ξεσηκωθει και που μυαλο για δουλεια....ασε -
και δεν ξερουμε και τι ειναι - αγορακι ή κοριτσακι. - ιδεες για ονοματακια;

ιιιιιιι! το κουκλακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 το καμαρωνω καλυψω μου, πως να μην το καμαρωνω;;; :redface:
απο εχθες προσπαθω να κανω το σπιτι γατοσυμβατο - και θα παω αυριο να του αγορασω και την προικα του - αμε αμε!:clapup:
εχω ξεσηκωθει και που μυαλο για δουλεια....ασε -
και δεν ξερουμε και τι ειναι - αγορακι ή κοριτσακι. - ιδεες για ονοματακια;
Δεν ξέρω που μένεις, -εγώ Πειραιά-
και μιας και άκουσα για γατοπροίκα, έχω δύο πολύ ωραία γατοκρέβατα άθικτα, ολοκαίνουρια...
Αν σε ενδιαφέρει, η Μελίνα, ο Αχιλλέας και ο Αιμίλιος θα χαρούν να τα χαρίσουν στο καρβουνάκι!
Θα βάλω και φώτο... Ποτέ δεν τα χρησιμοποίησαν τα δικά μου, και τα έχω στη ντουλάπα.

Είναι κοριτσάκι, μόνο τα κοριτσάκια έχουν τέτοια χρώματα!!!
Για το facebook, έχω να σου πω τα εξής: Μπες, γράψου και γράψε την αγγελία στον τοίχο σου: στείλε μου προσωπίκό μήνυμα εδώ πώς θα λέγεσαι στο facebook, θα σου στείλω αίτηση φιλίας, κάνε με φίλη σου και τα υπόλοιπα τα λέμε!!

Δεν ξέρω γιατί δεν μπόρεσα ν'ανεβάσω φώτο... γιατί το έχει κάψει ο η/υ;, γιατί το έχω κάψει εγώ;... -και τα δύο;;; -
γ'αυτό τα τράβηξα σε βίντεο...:)
Aν σε ενδιαφέρουν επικοινωνούμε με πμ!:)

και για να μη μείνουμε παραπονεμένα...
να το και το άλλο μελαχρινάκι!

Συνημμένα

• melaxrino_b5.jpg
    melaxrino_b5.jpg
    222,9 KB · Εμφανίσεις: 35
  • melaxrino_b3.jpg
    melaxrino_b3.jpg
    620,4 KB · Εμφανίσεις: 44
  • melaxrino_b2.jpg
    melaxrino_b2.jpg
    441,3 KB · Εμφανίσεις: 50
και ένα χανθουλάκι!
θέλουμε και εμείς σπιτάκι!!

Συνημμένα

• gatakia.jpg
    gatakia.jpg
    237,4 KB · Εμφανίσεις: 44
  • xantho2.jpg
    xantho2.jpg
    320,3 KB · Εμφανίσεις: 42
  • xantho1.jpg
    xantho1.jpg
    184,2 KB · Εμφανίσεις: 49
αυτά τα γατουλάκια αυξάνονται...
είναι τέσσερα τα πορτοκαλάκια και τουλάχιστον ένα είναι και κοριτσάκι που είναι σπάνιο!!!!:clapup:

φρέσκεθ πόζεθ...:P

Συνημμένα

• P270311_18.53_[02].jpg
    P270311_18.53_[02].jpg
    1,6 MB · Εμφανίσεις: 39
  • xantho5.jpg
    xantho5.jpg
    20,2 KB · Εμφανίσεις: 173
  • gatakia3.jpg
    gatakia3.jpg
    32,3 KB · Εμφανίσεις: 173
Σού 'χω στείλει μέιλ όπου λέω: "να βάλεις τίτλο ότι χαρίζονται γατάκια στις φωτογραφίες και στο βίντεο, επίσης να γράψεις σε ΚΑΘΕ φωτογραφία στο άλμπουμ σχόλια και λεπτομέρειες για τα γατάκια! Βοηθάνε πάρα πολύ!! Πας στην επεξεργασία πληροφοριών άλμπουμ και μετά στην επεξεργασία φωτογραφιών. Επίσης ένα τηλέφωνο θα βοηθούσε πάρα πολύ!!!" Αν γίνουν αυτά , βοηθάνε πάρα πολύ στην προώθηση, η οποία πρέπει να γίνεται καθημερινά!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back