swthriasal
Νεοφερμένο μέλος
Η swthriasal αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 7 μηνύματα.
28-02-12
14:17
καλησπέρα αναζητούσα site γιατί θέλω να πάρω ένα γατάκι k μπήκα εδώ...τα είδα k τα λάτρεψα θα ηθελα να τα πάρω k τα δυο αλλα δεν μπορώ....θέλω μονο το ένα γιατί έχω ήδη μια γατούλα....Μια φιλική σκούρη πιτσιλωτή αδεσποτούλα με μεγάλα πράσινα μάτια τρύπωσε στην αποθήκη και σκάρωσε τρία πορτοκαλί και ένα πιτσιλωτό γατάκι! Και τα κατάφερε να περάσει απαρατήρητη μέχρι σήμερα! Δεν ξέρω πόσο είναι τα γατάκια ίσως γύρω στο μήνα ή λιγότερο, έχουν ανοίξει τα ματάκια τους πάντως! Οπότε και αναζητούν ζεστά σπιτάκια με ανθρωπογονείς!
Θα επανέλθω με φωτο!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
19-03-12
21:04
Λυπάμαι πολύ για τη μανούλα....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
! Και τα κατάφερε να περάσει απαρατήρητη μέχρι σήμερα! Δεν ξέρω πόσο είναι τα γατάκια ίσως γύρω στο μήνα ή λιγότερο, έχουν ανοίξει τα ματάκια τους πάντως! Οπότε και αναζητούν ζεστά σπιτάκια με ανθρωπογονείς!