chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Εχω παρατηρησει εδω και πολυ καιρο εναν γειτονα να παιρνει τα γατακια της γατας του (οταν πανε περιπου 1 μηνων) και να τα διωχνει απο το σπιτι.Μαλλον τα αφηνει καπου.Δεν ξερω που ακριβως,γιατι τα παει με το αυτοκινητο και εγω δεν προλαβαινω να τον ακολουθησω.Η γατα του ειναι παλι εγκυος και μαλιστα στις μερες της(ετσι νομιζω...).Λιγες μερες πριν τα παρει τα γατακια για να τα διωξει,σκεφτηκα να τα παρω σιγα-σιγα και να προσπαθησω να τους βρω οικογενεια,αλλα χωρις να το ξερει αυτος ο κυριος.Ακουγεται καπως παρανομο αλλα δεν ξερω τι αλλο εκτος απο αυτο μπορω να κανω.Ειχα σκεφτει να κρατησω 1 η΄2 αλλα αν τα δουν οι κορες τους θα με κραξουν,γιατι ειχαμε μαλωσει στο παρελθον.Να σημειωσω επισης οτι οσα γατακια εχει κανει αυτη η γατα,δεν πολυ πλησιαζουν τους ξενους.Μονο αν η μαμα τους γνωριζει το ατομο που τα πλησιαζει,ερχονται λιγο κοντα αλλα παλι εχουν μια αγριωτητα.Εχει κανεις καμια ιδεα????![]()
Δεν νομίζω ότι το να πηγαίνει "καπου" τα γατάκια για να πεθάνουν χωρίς να τον ενοχλούν είναι πιο νόμιμο. Αν του έλεγες πριν γεννήσει ότι τα θέλεις εσύ γιατί τους έχει βρει σπίτια ήδη; Και μετά με αγγελίες και αφίσες όλο και κάτι θα γίνει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Την βουτάς, και την πας για στείρωση, πρίν, αφού γεννήσει εσύ θα το δείς. Δεν είναι δικιά του δηλ, και δεν μπορεί να σου πεί τίποτα.
Τα γατάκια, στην καλύτερη, πετιούνται ζωντανά στα σκουπίδια, όπου κάποιος θα τα βρεί.. αν είναι μικρά
ή αφήνονται "κάπου" και τρώνε πέτρες, ή γίνονται μεζές και παιχνίδι για τα εκεί σκυλιά.Η Αποθέωση της φιλοζωίας.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα του ελεγα να μου τα δωσει,αλλα θα με κραξει(δεν πολυ-μιλαμε επειδη ειχαμε τσακωθει για θεμα ζωων).Πριν ενα χρονο,βρηκα στο δρομο ενα γατακι το οποιο το ειχε γεννησει η γατα του.Και οταν το πηγα σπιτι αμεσως το γατακι πηγε στη μαμα του.Θα ρωτησω κανεναν απο την περιοχη μου αν θελει κανενα,αν δεν θελει θα παρω 1 και θα το κρατησω.Τα υπολοιπα ελπιζω να τα αφησει σε κανενα σπιτι,να βρουν φαγητο,αγαπη και ασφαλεια.
Δεν προκειται. Ούτε να σου δώσει εσένα και βεβαια κανένα δεν θα επιζήσει για να βρει στοργή και αγάπη. Είναι τοσο ευαίσθητα όταν γεννιούνται που αν δεν έχουν την μανα τους ή καποιον να τα φροντίσει εξ αρχής δεν έχουν ούτε μια πιθανότητα να την βγαλουν.
Το γατί είναι καθόλου σε χώρο που δεν προστατευεται; Θέλω να πώ, μια απαγωγή με σκοπό την στείρωση πόσο εφικτή θα ήταν;
julia
Διακεκριμένο μέλος

chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος

julia
Διακεκριμένο μέλος
Δεν τον νοιάζει, και δεν ασχολείται με το να τους βρεί σπίτια. Αφήνει την γάτα του να γεννοβολάει... απλά, και γεμίζει τον κόσμο γατιά.. για όσο και όπως ζήσουν.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Είπαμε ότι οι γάτες έχουν ένστικτο αλλά όχι κι έτσι. Σου ξαναλέω, αν το γατί μένει μονο του και εκτεθημένο έστω και για λίγο, προσπάθησε να το πάρεις για να το πάς για στείρωση.
Αν ακούσεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο να μιλάει είμαι σίγουρη ότι θα λέει ότι αγαπάει πολύ την γάτα του και δεν θέλει να την βγάλει από την φύση της και να την στειρώσει και ένα σωρό άλλες τέτοιες μπούρδες. Ενώ το να σκοτώνει κάθε 3 ή 4 μήνες τα προϊόντα της εκάστοτε γέννας δεν είναι κακό γιατί δεν καταλαβαίνουν ακόμα.

chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος

Επίσης μην προσφερθείς να πάρεις εσύ τα μικρά για να τα δώσεις, γιατί μετά όποιος έχει ανεπιθύμητα γατάκια, θα έρχεται και θα τα παρατάει σε σας. Μπορείτε να αναλάβετε κάτι τέτοιο;
Μήπως υπάρχει κάποιος (μεγάλος) κοινός γνωστός σας να του μιλήσει για τη στείρωση; Ο κτηνίατρός του; Μια άλλη λύση είναι να απευθυνθείς σε φιλοζωική για να τον φοβερίσει. Έχω κάτι υπόψη μου, αν θέλεις στείλε πμ.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος
Raktia
Πολύ δραστήριο μέλος
Η στείρωση κάνει περίπου 100 ευρώ, αλλά δεν νομίζω ότι είναι καλή ιδέα να πάρεις τη γάτα κάποιου και να τη στειρώσεις εν αγνοία του. Βλέπω ότι είσαι μόνο 15 χρονών, πώς θα το κάνεις αυτό; Θα μπλέξεις χειρότερα, εσύ και η οικογένειά σου.
Επίσης μην προσφερθείς να πάρεις εσύ τα μικρά για να τα δώσεις, γιατί μετά όποιος έχει ανεπιθύμητα γατάκια, θα έρχεται και θα τα παρατάει σε σας. Μπορείτε να αναλάβετε κάτι τέτοιο;
Μήπως υπάρχει κάποιος (μεγάλος) κοινός γνωστός σας να του μιλήσει για τη στείρωση; Ο κτηνίατρός του; Μια άλλη λύση είναι να απευθυνθείς σε φιλοζωική για να τον φοβερίσει. Έχω κάτι υπόψη μου, αν θέλεις στείλε πμ.
Ουπς δεν το είδα ότι είναι τόσο μικρή η κοπέλα.
Εχεις δίκιο, θα έχει μπλεξίματα. Αλλά αν δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο, τι θα μπορουσε να βοηθήσει αυτά τα πλασματάκια;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chrysa3
Εκκολαπτόμενο μέλος

kounelaki
Περιβόητο μέλος
Δεν θες κυριε μου τα γατακια,παρε εναν φιλοζωικο συλλογο,αφισοκολλα 2 αγγελειες,δεν κοστιζει τιποτα!! Ειναι πιο βολικο να τα παρατας στην τυχη τους καταδικαζοντας τα σε βεβαιο θανατο ε? Αν αγαπουσες τη γατα σου θα αγαπουσες εξισου και τα παιδια της! Αν αγαπουσες τη γατα σου θα φροντιζες τουλαχιστον αφου δεν θες να τη στειρωσεις να την κρατας στο σπιτι και να επιλεγεις τους συντροφους της και οχι να την αφηνεις αδεσποτη να ζευγαρωνει με αδεσποτα,ανεμβολιαστα,αρρωστα γατια! Στο χωριο του πατερα μου θαβουν ζωντανα τα νεογεννητα γατακια των γατων τους γιατι δεν τα θελουν! Και η γατα καθεται μερες και κλαιει πανω απο το λακκο! Με αυτες τις εικονες μεγαλωσα!! Απολιτιστοι ανθρωποι τον σπηλαιων...Ουγκ Ουγκ Μαλ@!##κες βλαχοι!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool