liana1
Νεοφερμένο μέλος
είμαι 30 χρονών, εχω δυο γατακια ενός χρόνου, και πιστεύω οτι σε εναν χρόνο μπορει να έχω....παιδάκι!
θα ήθελα πλιροφορίες για τις προφυλάξεις που πρεπει να παρω....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mespairos
Πολύ δραστήριο μέλος
περισσότερο πρέπει να προσέχουμε όταν μαγιρεύουμε κρέας και δεν το ψήνουμε και καλά επίσεις πρέπει να πλένεις καλά λαχανικά και χορταρικά ή όταν σκαλίζεις το χώμα του κήπου αν έχεις, καλό είναι να φοράς γάντια και να πλένεις τα χέρια σου καλά.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Φοβάμαι ότι και εγώ το ίδιο πρόβλημα θα αντιμετωπίσω σε λίγες μέρες που θα του ανακοινώσω ότι έχω γάτα στο σπίτι και παράλληλα σκέφτομαι να μείνω έγκυος.
Το πρώτο πράγμα που έχεις να κάνεις είναι ο προγεννητικός έλεγχος. Από αυτές τις εξετάσεις θα διαπιστώσεις εάν έχεις στο παρελθόν νοσήσει από τη συγκεκριμένη νόσο, εάν νοσείς αυτή την περίοδο ή εάν δεν έχεις νοσήσει ποτέ. Εάν ανήκεις στην τελευταία κατηγορία πρέπει να κάνεις εξέταση και στις γάτες.
drusilia
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Ευχομαι να ερθουν ολα οπως τα θελεις

ladycat
Διάσημο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
AGGELIKI
Διάσημο μέλος

παλιοτερα οταν εμενα με τους γονεις μου ειχα εναν γατο που εβγαινε εξω και οποτε ηθελε επεστρεφε,αφηναμε την κατω πορτα παντα ανοιχτη και ανεβαινοντας τα σκαλια νιουριζε και του ανοιγαμε οτι ωρα και αν ητανε.κοιμομασταν αγκαλια,δε τον εκανα μπανιο,και τριγυρναγε οπου ηθελε,παρολα αυτα τοξοπλασμα δεν ειχα παθει.με αυτο θελω να πω πως παρολου που τον ειχα και εξω και παλι δεν ειχα περασει τοξοπλασμα.
επισης υπαρχει εξεταση για τοξοπλασμα για να κανουν οσες θελουν να μεινουν εγκυες για να δουν αν εχουν αντισωματα(αν εχουν περασει τοξοπλασμα δηλαδην) αν εχουν αντισωματα τοτε δεν κινδυνευουν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης.
Ismini
Διάσημο μέλος
Αδύνατον, όντως!ειναι δυνατον να εχεις γατα και να μην κοιμασαι αγκαλια ή να μην ερχετε να γουργουρισει οταν βλεπεις τηλεοραση??

Επίσης αδύνατον κατα τη γνώμη μου να είναι περιορισμένες σε ένα δωμάτιο και ακόμα χειρότερα στο μπαλκόνι.
Στον κήπο προστατευμένες ΝΑΙ.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool