Γατάκια και στείρωση σε αρσενικό και θηλυκό

maria_kala

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η maria_kala αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 45 ετών και μας γράφει από Νέο Ψυχικό (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
εχω 2 ορφανα γατακια 3 εβδομαδων τα οποια και σκοπευω μελλοντικα να στειρωσω...
και εχς την εξης απορια για το ποτε ειναι πιο σωστο να γινει αυτο!!
επιρεασμενη απο το παρακατω λινκ τηα ηθελα την γνωμη σαςhttps://www.peteducation.com/article.cfm?c=1+2235&aid=902
ευχαριστώ πολύ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: γατακια και στείρωση σε αρσενικο και θυληκο

Μετα τους πεντε-εξι μηνες μπορεις να τα στειρωσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το γνωριζω αθτο σε γενικες γραμμες...απλα φοβαμαι μην πανε και ζευγαρωσουν μεταξυ τους και δεν το παρω χαμπαρι..γιατι απο οτι εχω διαβασει μπορει να τους ερθει οιστρος απο τους 5 μηνες!!!

Απάντηση: γατακια και στείρωση σε αρσενικο και θυληκο

Ναι,μπορει,κι εγω ειχα γατουλα που γεννησε εξι μηνων,και η σιαμεζα μου ειχε τον πρωτο της οιστρο 4 μηνων.Μιλησε και με το γιατρο σου για το ενδεχομενο νωριτερης στειρωσης,στο εξωτερικο στειρωνουν τα γατακια δωδεκα εβδομαδων καθως εχουν πιο προηγμενα φαρμακα για τη ναρκωση.

Ναι, μπορεί να συμβεί.
Μπορείς να στειρώσεις 5-6 μηνών το κοριτσάκι.. και το αγοράκι μετά αργότερα, 8-9 μηνών. Μην σου πέσουν και τα 2 μάζι.:redface:

και βεβαια θα ρωτησω και τον γιατρο!!
απλα ξερεται πως ειναι μαναγατοανησυχιες..:P
ευχαριστω παιδια
(συγνωμη για τα κακα ελληνικα αλλα ειμαι δυσλεκτικη....

Προτείνω να στειρώσεις πρώτα το αγοράκι στους 5 μήνες γιατί είναι πιο εύκολη η επέμβαση στο αρσενικό και δεν θα ταλαιπωρηθεί όσο αν στειρώσεις το κοριτσάκι σ' αυτήν την ηλικία.

να σας ρωτησω ξερετε ποσο κοστιζει η στειρωση σε θυληκια γατουλα?

περιπου 80-100 αλλα μπορει να βρεις κ πιο φθηνα..

Ξεκινάει από 80 ευρώ και φτάνει μέχρι και 120 ευρώ..;);)

βρηκα καποιον γιατρο και μου πε 45 δεν ειναι πολυ φθηνα?
ξερετε που βαζουν αγγελιες για τα γατακια ν ατα χαρισω?

Είναι μέσα στα λογικά. Είναι πολύ καλή τιμή και την έχουν συνήθως για τα αδέσποτα.:redface:

ΕΔΩ
https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=24556 μπορείς να βρείς άλλα μέρη για αγγελίες.

καλημέρα και από μένα! Αν έχεις στο νου σου να χαρίσεις τα γατάκια καλό θα ήταν να τα χαρίσεις 2-3 μήνων γιατι θα είναι πιο εύκολο. Παρολαυτά αν όντως θελεις να αναλαβεις τη στειρωσή τους αργότερα θα ειναι ένα εξτρα μπόνους και για τους ανθρωπους που θα τα υιοθετήσουν, αλλά και ένας τρόπος για σένα να έχεις επαφή μαζί τους και να επιβεβαιώσεις ότι τελικά στειρώθηκαν..;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back