Γατάκια και τεχνολογία

zweet_dreamz

Νεοφερμένο μέλος

Η zweet_dreamz αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 68 μηνύματα.
λοιπόν ποια είναι η σχέση των γατουλιδων μας με την τεχνολογία?
εμενα δεν συμπαθούνε καθόλου το internet!:hmm:βγάζουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ το καλώδιο και με αποσυνδέουν, επίσης εδώ και κάτι μέρες έχουν μάθει και κλείνουν τα ηχεία του υπολογιστή :confused:πατώντας το κουμπάκι που είναι κάθετο στο ηχείο και
σήμερα το πρωί βρήκα κομματιασμένο ένα φορτιστή αγνωστου ιδιοκτητη.... sharp ήταν αναρωτιέμαι σε ποιον από τους συγγενείς/φίλους πρέπει να αγοράσω φορτιστή..:mad:
επίσης στέλνουν κωδικοποιημένα μηνύματα σε άλλους χρηστες μέσο του chat όταν το έχω ανοιχτό με τις πατούσες τους :lol:και κάνουν και χρ xrrr στο μικρόφωνο όταν το αφήνω και φεύγω για λίγο και ξεκουφαίνουν το συνομιλητή μου !:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμένα τα δικά μου μοιάσαν στην μαμά τους..Πολύ υπέρ της τεχνολογίας.Αν τα αφήσω μόνα τους με το λάπτοπ όταν γυρνάω βλέπω αλλαγμένες ρυθμίσεις:confused:, επιφάνεια εργασίας:confused:, κλείσιμο παραθύρων :mad:και επίσης ένα ανοιγμένο παράθυρο του word που έχουν γράψει πολλές φορές το ίδιο γράμμα δηλ. τττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττττ :lol:Ειδικά μια μέρα οι ρυθμίσεις δεν άλλαζαν ξανά...Μιλάμε τραγικό γεγονός..Ό,τι και να έκανα δεν άλλαζε...και προκειμένουν να μην φάω όλη την ώρα στον υπολογιστή έκανα επαναφορά!!!!!!!!ΚΑτά τα άλλα το λατρεύουν το λαπτοπ και κάθονται ακριβώς επάνω στα κουμπιά που είναι και η ζέστη κα΄θε φορά που φεύγω...;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια απ' τα ίδια και με τον Πρέστο. Όταν γράφω στο λάπτοπ, πάντα μα πάντα θα πηδήξει, θα προσγειωθεί πάνω στο πληκτρολόγιο, θα γράψει το ακατάληπτό του ξξξξξξξξξκδσαιξκξξεεεε και θα πατήσει και το έντερ. Με την Αλίκη δε, είναι το καλύτερό του: η Αλίκη του απαντάει κιόλας και έχουμε μια εποικοδομητικότατη κουβέντα, από την οποία εγώ απέχω παντελώς.:lol:

Εμένα ο δικός μου δεν είχε τέτοιες ανησυχίες. Ήταν άλλης γενιάς δεν είχε πάρε δώσε με τεχνολογία. Κυνηγούσε κάνα φασολάκι και αυτό ήταν. Oldschool. Ένα πράγμα όπως οι παππούδες με τα κινητά τώρα. Κοιτούσε το κομπιούτερ και μάλλον σκεφτόταν "τ'ειν τούτο το μαραφέτι που κουβάλησαν πάλι"? Τώρα με την Ιριδούλα που είναι της νέας γεννιάς δεν γνωρίζω τι καμώματα θα έχουμε....αλλά θα σας ειδοποιήσω μόλις μάθω.

Και η Νεφέλη έτσι.. Όταν γραφω στο msn έρχεται πάνω στο λαπτοπ κ στέλνει ακαταλαβίστικα στους φιλους μου! Επίσης μια φορά έκανα βίντεο κολ με την κολλητή μου στη Λάρισα και πετάχτηκε μπροστά στην κάμερα! Καρδιακό η κολλητή!!:D:D Και όταν χτυπάει σταθερό ή κινητό τρέχει κ κάθεται απο πάνω τους και τα κοιτάει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back