Γατάκια μέσα σε μπουκάλια..Ελεος !!

tsarlaki7

Νεοφερμένο μέλος

Η tsarlaki7 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Γειά και χαρά σε όλες και όλους τους γατόφιλους της παρέας!

Είμαι καινούργια στο φόρουμ και πραγματικά λυπάμαι που ποστάρω για πρώτη φορά σε ένα θέμα που αφορά τις καταγγελίες (δεν ξέρω βέβαια και σε ποια άλλη κατηγορία θα μπορούσε να ενταχθεί το κείμενο μου..) Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πως στο καλό μερικοί θέλουν να ονομάζονται άνθρωποι! Επεσα πάνω στo συγκεκριμένο κείμενο κατά τύχη , δεν ξέρω αν είναι 100% αληθές αλλά αν όντως ισχύει είμαστε για τα φάσκελα ..

Το λινκ του κειμένου είναι εδώ https://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2010/10/k_07.html

Δεν υπάρχει νομοθεσία για τέτοιες περιπτώσεις; Που είναι επιτέλους τα δικαιώματα των ζώων;;:mad:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατάκια μέσα σε μουκάλια..Ελεος !!

Νομοθεσια ασφαλως και υπαρχει..το θεμα ειναι..ποιος την εφαρμοζει;;Λυπαμαι που το λεω,και δεν ειναι ρατσιστικο,αλλα στην Κινα καταστρατηγουνται δικαιωματα ανθρωπων,θα νοιαστουν για τα ζωα;:(...Ειναι πραγματικα..φριχτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εχεις μεγάλο δίκιο σε αυτό που λες , απλώς σκέφτομαι οτι για να υπάρχει προσφορά πρέπει να υπάρχει και η ανάλογη ζήτηση.. και πραγματικά πρέπει να είναι κάποιος προβληματικός για να θέλει να αγοράσει ένα γατάκι σε μπουκάλι !! Δεν εξηγείται αλλιώς .

Θα συμφωνήσω ΑΠΟΛΥΤΑ μαζι σου.Είναι ακριβώς ότι γίνεται με τις γούνες,με τα τσιρκο με ζωα..και με όλα τα υπόλοιπα..είναι ο νόμος της προσφορας και της ζήτησης.Αν δεν τα αγοράζανε,δεν θα τα πουλάγανε κιόλας..οι ευθύνες των πολιτών είνια τεράστιες δυστυχώς..

Την είχα πληροφορηθεί αυτή την ¨made in china¨ διαστροφή,πριν κανα χρόνο και είχα πάθει πλάκα....Ίσως να μην με τιμάει αυτό που θα πω,αλλά πόσο παρακαλάω κάτι τέτοιες στιγμές για το ¨οφθαλμόν αντί οφθαλμού¨!:mad: Να γίνουν οι ψυχάκηδες message in a bottle, να δουν τη γλύκα!!!

Την είχα πληροφορηθεί αυτή την ¨made in china¨ διαστροφή,πριν κανα χρόνο και είχα πάθει πλάκα....Ίσως να μην με τιμάει αυτό που θα πω,αλλά πόσο παρακαλάω κάτι τέτοιες στιγμές για το ¨οφθαλμόν αντί οφθαλμού¨!:mad: Να γίνουν οι ψυχάκηδες message in a bottle, να δουν τη γλύκα!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:...φοβερη εισαι!!!

:D:D:D Ρε έφη,......:hmm: σε κάποια θέματα είναι πολύ καταπιεστικό να μην μπορούμε να χώνουμε μπινελίκια!.... Μήπως να επανεξετάζαμε τους κανονισμούς;;;;; Nιώθω πως δεν ξεφορτώνω ρε αδελφέ!!!

Γεια σας κορίτσια!!!Και εγώ είμαι νέο μέλος στο φόρουμ και δεν περίμενα το πρώτο πράγμα που θα δω να είναι κάτι τέτοιο!!!!Μου χάλασε την ημέρα...Απορώ πως τέτοιους ανθρώπους δεν τους αγγίζει τίποτα.Τι να πω...Ελεος....
Βέβαια στην Κίνα απ'ότι ξέρω δεν τις υπολογίζουν και πολύ...

ο Χριστος και οι 12 αποστολοι:eek::eek::eek:
τι ειναι τουτο ρε παιδια???
καλα οποιος αγορασει γατακι σε βαζο θα ειναι για κρεμασμα,πραγματικα:knife:
φιλοζωικες δεν υπαρχουν στην Κινα αραγε???

Ρε παιδιά μήπως οι εικόνες είναι αποτέλεσμα επεξεργασίας και "χιούμορ"?

Οσο μ@@@@@ς και να είναι οι κοντοί *********** δεν έχει λογική κάτι τέτοιο!

Για παράδειγμα πως αναπνέουν,τρέφονται και "λερώνουν" εκεί μέσα τα γατάκια?

Από την άλλη στην Ιαπωνία νούμερο ένα φετίχ είναι τα χρησιμοποιημένα κάτω εσώρουχα τα οποία γίνονται ανάρπαστα και χρυσοπληρόνονται!:sick:

Αλλά ξαναλέω ότι υπάρχουν πρακτικές δυσκολίες στο παραπάνω.:hmm:
Για χαζό αστείο μου φαίνεται.:whatever:

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Παιδια..ας μην χρησιμοποιούμαι ρατσιστικές εκφράσεις:)
Η αλήθεια είναι ότι κάπου είχα δει ότι μπορεί να είναι και φωτομοντάζ..αλλά δεν ειμα σίγουρη αν πρόκειτο για αυτη την περίπτωση.Πάντως τέτοια μπουκαλάκια με ζώα μέσα υπάρχουν..εγώ είχα δει στην κεφαλλονιά,με κόμπρες..(βαλσαμωμένες εννοείται)και μη μου πει κανείς ότι για τις κόμπρες δεν πειράζει..

πριν αρχισετε να βγαζετε συμπερασματα, προκειται για internet hoax.
Ψαχτε στο google "bonsai cat", θα βρειτε μπολικα και θα επιλεξετε αυτο που σας αρεσει :shifty:

Επειδή θεωρώ το tromaktiko ως ένα από τα γελοιωδέστερα blogs (κακή απομίμηση του εξίσου άθλιου troktikou), δεν εμπιστεύομαι τίποτα που γράφεται εκεί. Το έχει διασταυρώσει κανείς;

θα πω αυτό που λέω πάντα
την κατάρα μου να έχουν
τους εύχομαι ό,τι χειρότερο
μέσα από την καρδιά μου:)

επίσης εύχομαι τα γατάκια να ξυπνήσουν να βγουν από το μπουκάλι
και να βγάλουν τα μάτια σε όποιον "άνθρωπο¨ αγόρασε αυτό το σουβενίρ:)

πουπουλίνα μπράβο που δε κάνεις διακρίσεις στα ζώα
γιατί σπάνια βρίσκω άνθρωπο να συμπαθεί τα φιδάκια

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω αυτές τις φωτό..
θα σας πω 2 πράγματα
που ξέρω
1. κυκλοφορουν εδώ και 6 χρόνια.
2 φυσικά είναι φωτομοντάζ.
3.. όλα αυτα έγιναν για να προσελκύσει hits το site ενος Κινεζικου φυτώριου που πουλούσε σπόρους και φυτά Bonsai..
συγκεκιμένα στη σελίδα του έλελε ¨μέχρι και γατες μπορύμς να κάνουμε bonsay"
αφενος το ειχε για κράχτη και αφετερου για να γινει παγκοσμίως γνωστό το φυτώριο του κάτι που το κατάφερε...

ας στραφούμε στα πραγματικά εγληματα που κάνουν οι συντοπίστες μας σε σκυλάκια και γατάκια...
Please..

τα καημενα τα γατακια....:(

Καλά παιδιά στην κίνα δέν έχουν σεβασμό με τα ζώα...οχι μόνο τα βάζουν σε βαζάκια τα κακομοίρικα τα πλάσματα,αλλα τα ΤΡΩΝΕ κιολας!!!!!!!!!!!!!

επειδή έχω βαρεθεί να βλέπω αυτές τις φωτό..
θα σας πω 2 πράγματα
που ξέρω
1. κυκλοφορουν εδώ και 6 χρόνια.
2 φυσικά είναι φωτομοντάζ.
3.. όλα αυτα έγιναν για να προσελκύσει hits το site ενος Κινεζικου φυτώριου που πουλούσε σπόρους και φυτά Bonsai..
συγκεκιμένα στη σελίδα του έλελε ¨μέχρι και γατες μπορύμς να κάνουμε bonsay"
αφενος το ειχε για κράχτη και αφετερου για να γινει παγκοσμίως γνωστό το φυτώριο του κάτι που το κατάφερε...

ας στραφούμε στα πραγματικά εγληματα που κάνουν οι συντοπίστες μας σε σκυλάκια και γατάκια...
Please..
Συμφωνώ απόλυτα....

Πολύ παλιό
και φυσικά internet hoax
μην τρελαίνεστε παιδιά
και φυσικά το πιο τρομαχτικό είναι το blog που αναφέρθηκε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back