melic
Νεοφερμένο μέλος
Ο melic αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών. Έχει γράψει 14 μηνύματα.
15-10-10
17:34
Ειμαστε 6 μικρα και χαριτωμενα γατακια,δυο μηνων, που ψαχνουμε σπιτι,φα'ι',και αγαπη.......
Εχουμε μαθει να γουργουριζουμε, να τρωμε μεσα στο πιατο μας, και να πηγαινουμε στην αμμο.
Θα μας βρειτε με PM , με e-mail melinacara@yahoo.gr ή στο τηλ. 6944284126.
Εχουμε μαθει να γουργουριζουμε, να τρωμε μεσα στο πιατο μας, και να πηγαινουμε στην αμμο.
Θα μας βρειτε με PM , με e-mail melinacara@yahoo.gr ή στο τηλ. 6944284126.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
speri
Διάσημο μέλος
Η Ειρήνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 2.795 μηνύματα.
20-10-10
13:08
Τι ομορφουλια που ειναι!!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
20-10-10
15:09
ειναι πανεμορφα!! αλλα εμενα μου αρεσουν τα 2 τελευταια γατακια!
πρεπει να αναφερεις φυλα και περιοχη.

πρεπει να αναφερεις φυλα και περιοχη.

marina289
Περιβόητο μέλος
Η μαρινα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 49 ετών. Έχει γράψει 6.458 μηνύματα.
20-10-10
15:26
ωωωωωωωωωωωωωωωχχχχχχχχχχχ!!!!!!

Είμαι λάτρης των μαυρούλικων!!!!

Είμαι λάτρης των μαυρούλικων!!!!

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
20-10-10
15:34
το τελευταιο γατακι θα το επερνα ευχαριστως!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum