Γατάκια ψάχνουν σπίτι!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

dorita_vak

Νεοφερμένο μέλος

Η dorita_vak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3 μηνύματα.
πριν από τρεις εβδομάδες βρήκα ένα γατάκι στο δρόμο με χτυπημένο ποδαράκι k είχε κολλήσει k δενδρόφυτα. το έχω κρατήσει στο σπίτι και του έκανα θεραπεία αλλα επειδή έχω k άλλον γάτο μέσα δεν μπορώ να το κρατήσω για πολύ καιρό ακόμα.. είναι περίπου 8 μηνών, άσπρο, με λίγο καφέ στο σώμα k την ουρα! ξέρει κανεις κάποιον που να ενδιαφέρεται? μάλλον το είχαν αφήσει από κάποιο σπίτι! είναι πολύ χαδιάρης!!:)

εδώ και μια εβδομάδα περίπου έσκασε μύτh στον κήπο μου ένας γατούλης κάτω από ενός έτους, ο οποιος ήταν k πεντακάθαρος, λογικά είναι k αυτός από σπίτι.. είναι διασταύρωση siam με κοινή ευρωπαϊκή, έχει άσπρα ποδαράκια k κοιλίτσα και ο υπόλοιπος είναι εκρού, όπως τα siam.. και έχει k καταγάλανα ματια! επειδή έχει μάθει να είναι σε σπίτι και υποφέρει από το κρύο, ενδιαφέρεται κανεις άμεσα να τον υιοθετήσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Αμα μπορεις, βαλε καποιο τηλεφωνο ή μαιλ
Επισης αμα μπορεις, βαλε και καποια φωτογραφια, βοηθαει παρα πολυ:)

Για φωτογραφιες,
Μπορεις να ανεβασεις και απο εδω τις φωτογραφιες. Αλλα για να μην ειναι πολυ μεγαλες, θα επιλεξεις μεγεθος 640χ480:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

το μαιλ μου ειναι doravakali@yahoo.gr..... φωτογραφιες θα ανεβασω συντομα!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back