Γατάκια 2 εβδομάδων SOS

Αστρης

Νεοφερμένο μέλος

Η Αστρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 47 ετών. Έχει γράψει 29 μηνύματα.
καλησπέρα βρήκα 3 γατακια νεογέννητα και ορφανά η μανα τους επεσε θυμα σκύλων:(:(:(. χρειάζομαι συμβουλές φροντίδας φαγητό κ τρόπο για τα κακάκια τους! αν γνωρίζει κανείς!
ευχαριστώ προκαταβολικά!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όσο και να νομίζεις ότι κάνει ζέστη... καλό θα ήταν να βάλεις μια θερμοφόρα ή ένα μπουκάλι με ζεστό νερο... :hmm:

και ένα κουκλάκι...να κουλουριάζονται...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστ.ω

Καλησπέρα και καλωσηρθες!Πως πανε τα μικρα;

είναι ενας μαυρος αρσενικός νομίζω και 2 θηλυκές γκριζοτιγρέ ησυχα γατάκια τώρα ανοίγουν τα ματάκια τους !!!
το αρθρο είναι πολύ καλό!! ξερει κανείς που μπορώ να βρώ μπιμπερό?:)

Σε πετ shop. Συνήθως το πουλάνε μαζί με το γάλα.:)

Μπράβο Αστρης που τα μάζεψες και τα φροντίζεις:)...με λίγη προσπάθεια να δεις που όλα θα πάνε καλά!;)...Πώς είναι τα μικρά τώρα...τρώνε, είναι ενεργητικά??

Αστρης,

στο πετ σοπ θα σου δωσουν μαζι με το γαλα και ενα μπιμπερο με μια θηλη που ειναι αδυνατον να την χρησιμοποιησει ως και ανθρωπος.

πηγαινε σε ενα μαγαζι για μωρα, η φαρμακειο και ζητησε μπιμπερο με θηλη νεογνου και εξηγησε τους τον λογο.

ειλικρινα, κατι μωρακια που φιλοξενησα μολις πιπιλησαν τη θηλη που ειχε το γαλα απλα... δεν ετρωγαν.

Αν δεις κατι τετοιο, γραμμη σε φαρμακειο η μαγαζι με ειδη μωρων (πολυ μωρων ομως!!!)

Καλη επιτυχια!!!
Φρου

Μπορείς να τα ταΐσεις και με σύριγγα .Δες εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=8TQedT8fB9o&NR=1

Αστρης,

στο πετ σοπ θα σου δωσουν μαζι με το γαλα και ενα μπιμπερο με μια θηλη που ειναι αδυνατον να την χρησιμοποιησει ως και ανθρωπος.

πηγαινε σε ενα μαγαζι για μωρα, η φαρμακειο και ζητησε μπιμπερο με θηλη νεογνου και εξηγησε τους τον λογο.

ειλικρινα, κατι μωρακια που φιλοξενησα μολις πιπιλησαν τη θηλη που ειχε το γαλα απλα... δεν ετρωγαν.

Αν δεις κατι τετοιο, γραμμη σε φαρμακειο η μαγαζι με ειδη μωρων (πολυ μωρων ομως!!!)

εχεις δίκιο φρου-φρου αλλα σε φαρμακείο δεν βρήκα κάτι τόσο μικρο, οποτε εφαγα ολα τα πετ σοπ της περιοχης και βρήκα γαλα με μπιμπερό !!!:up: ο μαυρούλης εφαγε αρκετά, οι άλλες δύο λιγο:( βρήκα ένα κολπο ΄και τις ξεγέλασα!!! εβαλα το μπιμπερό σε τρύπα απο μια μαλλινη ζακέτα μια χαρά μετά απο λίγο φαγανε .....κατουρίσανε κιόλας !!!:up::up::up: τωρα κοιμούνται!!!
εχω μεγαλώσει γατια και γατια αυτό μου μοίαζει μοναδικό!( πρωτη μέρα):P

Σε βρισκω υπεροχο!!

Τα μπιμπερο ειναι ιδια παντου. Οι θηλες κανουν την διαφορα και νομιζω καταλαβαινεις γιατι. Απλα ζητα θηλες για νεογνα γατακια. (αν δε βρισκεις ζητα για νεογνα μωρα που γεννηθηκαν 8 μηνων ) Λογω τιμης δε καταλαβαινω γιατι δε κυκλοφορουν στην αγορα και ολοι ψαχνομαστε τελευταια στιγμη να τα βρουμε.

Ακου, εχω μια τετοια θηλη, θες να βρεθουμε η να στην στειλω???

Και εκκληση στο κκγ η οποιον/αν χρηστη/στρια ξερει.. που στην ευχη βρισκουμε αυτες τις περιβοητες θηλες ???? Ειναι οι μονες απ τις οποιες τρωνε τα γατακια! Μια εχω , θα την δωσω, αλλα πες τε μου που μπορω να αγορασω για να εχω. Δεν ειναι δα και το μεγαλο μυστικο, καπου υπαρχουν.

Φιλικα πριν τσαντιστω
Φρου

Αστρης,

εχεις δίκιο φρου-φρου αλλα σε φαρμακείο δεν βρήκα κάτι τόσο μικρο, οποτε εφαγα ολα τα πετ σοπ της περιοχης και βρήκα γαλα με μπιμπερό !!!:up: ο μαυρούλης εφαγε αρκετά, οι άλλες δύο λιγο:( βρήκα ένα κολπο ΄και τις ξεγέλασα!!! εβαλα το μπιμπερό σε τρύπα απο μια μαλλινη ζακέτα μια χαρά μετά απο λίγο φαγανε .....κατουρίσανε κιόλας !!!:up::up::up: τωρα κοιμούνται!!!
εχω μεγαλώσει γατια και γατια αυτό μου μοίαζει μοναδικό!( πρωτη μέρα):P

Α! δεν ειναι μικρο βρε συ, απλα ειναι πιο μαλακο για τα γατακια!!! Οπως και να χει σου στελνω τα απαραιτητα οπου θες και βλεπουμε περαιτερω!
Φιλικα
Φρου

σε ευχαριστώ για την προσφορά σου φρουφρου, τα κατάφερα με αυτήν που είχε το κουτί.
πάντως στο φαρμακείο που πήγα δεν βρήκα μικρούλα για νεογνά μωράκια είχαν κανονικές προς μεγάλες .
οπως και να΄χει τώρα όλα καλά!!αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά...:up:
με τα μεγάλα μου τα γατιά έχω θέμα, μου κρατάνε μούτρα:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back