Γατάκια 35 ημερών - Πότε ενεργούνται χωρίς βοήθεια;

mystery_cats

Νεοφερμένο μέλος

Ο mystery_cats αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 40 ετών και μας γράφει από Θεσπρωτικό (Πρέβεζα). Έχει γράψει 45 μηνύματα.
Γεια σας παιδια και παλι! Εχω δυο γατακια 35 ημερων περιπου. Ξερετε απο ποτε αρχιζουν να κανουν μονα τους την αναγκη τους? Η κοπελα που μου τα εδωσε, μου ειπε οτι εχθες ειδε το ενα απο τα δυο να τα κανει και η μαμα να το γλυφει. Εγω που τα εχω απο σημερα το πρωι , δεν ειδα να κανουν κατι και ενω τα βοηθησα κανοντας μαλαξεις τη κυστη τους παλι δεν εκαναν τιποτα. Εν τω μεταξυ πηρα και αμμο και τα εβαλα μεσα αλλα αυτα εγλυφαν τα πετραδακια:confused: Για βοηθηστε με λιγακι....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι αρκετα μεγαλα για να κανουν μονα τους την αναγκη τους..απο 3ων εβδομαδων δηλαδη αποτι ξερω μονα τους τα κανουν..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για να τα κανουν στην αμμολεκανη τους,βαλτα μεσα,αλλα πιασε τα μπροστινα ποδαρακια τους απαλα,και σκαψε..Μερικες φορες να το κανεις,θα το πιασουν το νοημα πιστευω.:)

Σ'ευχαριστω! Τελικα τα καταφεραμε και εκανε τσισα στην αμμο ο μικρουλης:clapup: ενω αντιθετα η μικρουλα ενω την εβαλα στην αμμο, δεν εκανε τιποτα και μετα απο λιγο τα εκανε στο χαλι:mad: που θα παει ομως θα το πιασει κι αυτη το νοημα.... ελπιζω:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back