Γατάκι έφαγε κλωστή και δεν ξέρω και τι άλλο

Λοιπόν, το γατάκι είναι μιά χαρά. Τρώει πάρα πολύ και παίζει συνέχεια με τον αδερφό του, αν και ακόμα βγάζει κλωστή. Έχει βγάλει πάνω από 1 μέτρο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Niko μου, χαιρομαι παρα πολυ που παει καλα το γατακι σου. Που στην ευχη τη βρηκε τοση κλωστη και την εφαγε; Προσεχε το για ενα διαστημα να σιγουρευτεις οτι η ιστορια τελειωσε και σας ευχομαι να περνατε καλα. :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστώ. Το προσέχω συνέχεια, ενοείτε....

Καλησπέρα παιδιά θέλω να κάνω μία ερώτηση.....
Η μικρή μας από ότι κατάλαβα σήμερα το μεσημέρι, είχε φάει εχθές το βράδυ μαζί με το φαγητό τρίχα είτε δική μου είτε της αδερφής μου (!?!).
Εκεί που καθόμασταν σήμερα με τη φίλη μου τη βλεπω ξαφνικά να καθεται στο μπαλκόνι και δύο μπαλάκια από πισω να υπάρχουν και να τα πειράζει! Αφού πλησιάζω και διαπιστώνω πέρι τίνος πρόκειται έκπληκτη αντικρίζω πως έβγαλε μια τρίχα, η οποία την ταλαιπωρούσε καθώς δεν είχε βγει ολόκληρη! Με τα πολλά έπιασα την Ήρα και έκανα εγώ την υπόλοιπη δουλειά καθώς μας έκανε το σπίτι καινούριο ! Υπάρχει περίπτωση να πάθει τίποτα το εντεράκι της? Δεν είδα πουθενά αίμα ούτε τίποτα άλλο περιεργό.. Φαί πάντως δεν έχει φάει πολύ σήμερα...

Lizsa, το ειχε παθει μια φορα η μεγαλη μου γατα οταν ηταν μικρουλα. Ειναι λογικο το οτι δεν εφαγε καλα σημερα γιατι την ενοχλουσε η τριχα, ισως δεν καταφερνε να κανει και τα κακακια της καλα. Αφου η τριχα βγηκε δεν νομιζω να εχει προβλημα. Αν ομως μεσα στις επομενες ωρες δεν αποκατασταθει η ορεξη της, ισως θα επρεπε να την πας στον κτηνιατρο. Οσον αφορα το εντερακι της θα το δεις οταν κανει κακακια. Αν δυσκολευεται να τα κανει η αν κανει διαρροια, ενω πριν δεν ειχε, κατι τρεχει. Θα ελεγα πως θελει λιγο παρακολουθηση. Ελπιζω να μην συμβαινει τιποτα.

Lizsa, το ειχε παθει μια φορα η μεγαλη μου γατα οταν ηταν μικρουλα. Ειναι λογικο το οτι δεν εφαγε καλα σημερα γιατι την ενοχλουσε η τριχα, ισως δεν καταφερνε να κανει και τα κακακια της καλα. Αφου η τριχα βγηκε δεν νομιζω να εχει προβλημα. Αν ομως μεσα στις επομενες ωρες δεν αποκατασταθει η ορεξη της, ισως θα επρεπε να την πας στον κτηνιατρο. Οσον αφορα το εντερακι της θα το δεις οταν κανει κακακια. Αν δυσκολευεται να τα κανει η αν κανει διαρροια, ενω πριν δεν ειχε, κατι τρεχει. Θα ελεγα πως θελει λιγο παρακολουθηση. Ελπιζω να μην συμβαινει τιποτα.

Θα την προσέχω για λίγες μέρες να δούμε πως θα παει!!
Σ'ευχαριστώ πολύ!:):)

Κι εμένα που μέχρι τώρα έχει βγάλει 1,5 κλωστή, μου είχε πει ο γιατρός να την τραβάω λίγο, πολύ απαλά και όταν πονέσει να σταματήσω. Του έδινα και λάδι nujol γιά να το διευκολήνω, αλλά αυτό θέλει λίγο γιά να μην έχει διάρροια μετά. Όπως σου είπανε παραπάνω να κοιτάς αν έχει όρεξη να φάει, αλλιώς θέλει γιατρό.

Το γατάκι σήμερα. Είναι μιά χαρά και παίζει όλη μέρα με τον αδερφό του !!!!!

Συνημμένα

• SAM_1530.JPG
    SAM_1530.JPG
    261,1 KB · Εμφανίσεις: 59
Το τρελόγατο σε λαχτάρησε, κι είναι και κούκλος, φτου να μην τον ματιάσω

Όχι μόνο φαίνεται μια χαρά αλλά είναι και κούκλος! :hehe:

Αχου, μωρε το κουκλακι μου!!!Τα νεα σου niko μου, ειναι τα καλυτερα της ημερας. Αντε κι αλλο κακο να μη σας βρει. Φιλακια. :happy:

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Με αυτό το γατάκι είχα να κοιμηθώ 2 βδομάδες.

Οποτε να σου ευχηθω καληνυχτα και ονειρα γλυκα! :sleep:

Ευχαριστώ πολύ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

εμενα ξεκινησε απο χτες και τρωει χαρτι....! παντως μια χαρα το φιλτραρει δεν εχω δει αομα προβλημα με την τουαλετα!

Με το χαρτί δε νομίζω να έχει θέμα. Η κλωστή που έφαγε το δικό μου ήτανε διπλωμένη γι'αυτό είχε πρόβλημα..

Γενικα δεν πρεπει να τρωνε τετοια πραγματα οι γατες παντως και καλο θα ειναι να προσεχουμε.Υπαρχει παντα ο κινδυνος να φραξει το εντερο και να παθουν ειλεο,με τραγικα αποτελεσματα.:/:

Είναι καλά να παίζουμε μαζί τους όσο πιο πολύ μπορούμε για να εκτονώνονται, με παιγνίδια ειδικά σχεδιασμένα για γάτες. 5 λεπτά τη φορά αρκούν, όσες φορές τη μέρα μπορούμε. Γιατί ίσως κάποιες φορές απλά να θέλουν να παίξουν και καταναλώνουν από περιέργεια τα.."παιγνίδια" τους. (τα μικρά πάντα γιατί άμα ένα μεγάλο καταναλώνει μη βρώσιμα υλικά τότε υπάρχει σίγουρα πρόβλημα)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back