Γατάκι αγκύρας

catnat

Νεοφερμένο μέλος

Η catnat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα στα μέλη της γατοκοινότητας. Ψάχνω για ένα γατάκι αγκύρας που να έχει κάποιος για χάρισμα. Όποιος διαθέτει κάποιο, ας επικοινωνήσει μαζί μου κατ' αρχήν εδώ. Σας ευχαριστώ, ΚατΝατ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα catnat και καλωσήρθες στη γατοπαρέα μας!:flowers:

Ευχόμενη να βρεις το γατάκι που ψάχνεις, θα σου πρότεινα παράλληλα (κι αν δεν έχεις ιδιαίτερο λόγο να είναι Αγκύρας, αλλά σου αρέσει απλά το μακρύ τους τρίχωμα) να έψαχνες σαν έναλλακτική κι ένα εξίσου μακρύτριχο ημίαιμο γατάκι, που θα είναι το ίδιο όμορφο, τύπου και χαρακτήρα Αγκύρας , μα πολύ πιο εύκολο να αποκτήσεις, μιας και γατάκι ράτσας είναι λίγο δύσκολο να βρεις κάποιον να σου χαρίσει.

Ρίξε μια ματιά σε αγγελίες και ίσως, ανάμεσα στα τόσα γατάκια που είναι διαθέσιμα για υιοθεσία, βρεις το γατάκι της καρδιάς σου που θα σε κάνει περήφανη γατο-μαμά.

t09022.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα Αλκυόνη! Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω μεγαλώσει με γάτα αγκύρας και έχω απολαύσει τον εξαιρετικό της χαρακτήρα και τη συμπεριφορά της.
Πριν ένα χρόνο έχασα, στα είκοσί του χρόνια, το δεύτερο γατί τής ως τώρα ζωής μου από γεράματα. Αν και ζητώ κάτι συγκεκριμένο, η αλήθεια είναι πως έχω διαπιστώσει πως η ζωή σου φέρνει κάθε φορά τον κατάλληλο άνθρωπο ή ζώο στην πόρτα σου... Οπότε, ναι, κοιτάζω και τις αγγελίες σας.
Τα λέμε και πάλι,
κατνατ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back