Η Τίμιντ έχει αποπαρασιτωθεί και σύντομα θα εμβολιαστεί. Σας ευχαριστώ.Αρ. Πρωτοκόλλου Nine Lives 2157/08
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Είναι γλυκύτατη η Τίμιντ και είμαι σίγουρη πως σύντομα θα κλέψει την καρδιά κάποιου υποψήφιου γατογονιού. ΄Ενα τόσο μικρό και γλυκό πλασματάκι πρέπει να βρίσκεται σε ένα σπίτι όλο αγάπη και φροντίδα και της το εύχομαι από την καρδιά μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
Εύχομαι κι εγώ να μην περιμένει πολύ να βρει το παντοτινό σπιτικό και την οικογένεια που της αξίζει, δε μπορώ να φανταστώ να επιστρέφει στο δρόμο αυτό το πλάσμα..
Και βέβαια ένα μεγάλο μπράβο σε σας για ό,τι κάνατε και συνεχίζετε να κάνετε γι αυτήν

Δε προκειται να ξαναγυρίσει στο δρόμο.Ακόμα και αν και όταν την παρει κάποιος, θα του πω ότι αν κάποια στιγμη δε τη θέλει άλλο, να μη τη πετάξει αλλα να με ειδοποιήσει να την πάρω πίσω.
kat-cats
Διάσημο μέλος
Ματάκια όμορφα, παραπονιάρικα.....μπράβο σας που τη φροντίζετε και εύχομαι το καλύτερο για τη μικρούλαΤίμιντ!
Επίσης θα ήθελα να πω ότι η Τίμιντ έχει πολύ καλό χαρακτήρα, ουτε μία φορά δεν έχει χρησιμοποιήσει τα νύχια της για να γρατζουνίσει, ακόμα και πάνω στην έξαψη του παιχνιδιού. Πάντα μ'ακουμπάει με τα πατουσάκια της στο πρόπωπο ακόμα και όταν το παιχνίδι της έχει μεγάλη ένταση. Έχει περάσει πολλά έξω, έχει γλυτώσει από αυτοκίνητα, έχει ανέβει πάνω σε αναρτήσεις αυτοκινήτων, και μάλιστα μια φορά μεταφέρθηκε λίγο πιο μακρυά κατα λάθος από αυτοκίνητο και γύρισε μόνη της ύστερα από δύο μέρες. Της εχουνε επιτεθεί αδέσποτα σκυλιά και κρύφτηκε κάτω από το κάδο που ζούσε, με τελική δοκιμασία τη πνευμονία και τον υψηλό πυρετό που πέρασε. Έχει φοβηθεί το έξω πολύ και δεν θέλει να βγαίνει από το σπίτι. Μέσα στο σπίτι αισθάνεται ασφάλεια και είναι χαρούμενη. Είχα δοκιμάσει να την πάω στη μανα της στο οικόπεδο δίπλα πριν λιγο καιρό, και ενώ η μάνα της την ήθελε, η Τίμιντ δεν ήθελε με τίποτα να μεινει εκεί, και από το φόβο της είχε κολλήσει κάτω στα χόρτα και δε κουνιότανε. Έτσι την έφερα στο σπίτι και αμεσως ηρεμησε. ΓΙ'αυτό αν κανείς ενδιαφερθεί να την πάρει, καλό θα ήταν να την έχει μέσα σε διαμέρισμα, ή στη μονοκατοικία, και αν έχει αυλή, να την αφήσει σιγά σιγά να βγει έξω από μόνη της όταν μεγαλώσει λίγο και γίνει 1 χρονών, και να μπορεί να μπαινοβγαίνει στο σπίτι όποτε θέλει. Αυτό θα ήταν το ιδανικό γι'αυτήν. Δεν είναι ένα χνουδωτό στρουμπουλό γατάκι σα γούνινη μπάλα, αλλά μια ψιλόλιγνη και μακρόστενη γατούλα σα μανεκέν που θέλει να βρίσκεται εν κινήση την πιο πολλή ώρα. Δεν είναι πολύ της αγκαλιάς, αλλά όταν παίξει και κουραστει, ανεβαινει πάνω μου και κοιμάται οταν κάθομαι στη ξαπλώστρα στο μπαλκόνι. Ή όταν κάθομαι στον υπολογιστή ή οταν βλέπω τηλεόραση, έρχεται και ξαπλώνει δίπλα μου για παρέα. Έχει ευγενική προσωπικότητα. Αν ήταν αλλιώς τα πράγματα, δεν υπήρχε περίπτωση να την δώσω. Αλλά τώρα η κατάσταση είναι τέτοια (περιορισμένος χώρος, δυο τεράστιοι γάτοι μέσα στο σπίτι, η σύζυγος δεν θέλει και τρίτη γατα μεσα στο διαμέρισμα, ανεργία), που πρέπει να την δώσω, αλλά δε κάποιον που θα της παρέχει ασφαλή από όλους αυτούς τους κινδύνους χώρο. Ειδικά αν κάποιος έχει 1 γατάκι, θα είναι ιδανική παρέα για το άλλο γατάκι, και έτσι όταν θα φεύγει ο ιδιοκτήτης από το σπίτι δεν θα ανησυχεί μην πιάσει την γάτα μελαγχολία.Να είναι σίγουρος ότι δεν θα το μετανιώσει.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Ευχαριστώ, την ονόμασα τίμιντ για το συνεσταλμένο χαρακτήρα της :-)
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Μακάρι να βρεθει ενα σπιτι ζεστό γεμάτο αγαπη. Τι συμβαίνει με αυτα τα γλυκα πλασματακια? ενω πολλα φαίνονται συνηθισμένα ή ιδια στα χρώματα ειναι το καθενα τοσο ξεχωριστό. Τι ματαρες εχει.
και φαινεται να κοιτάει με τόση ευγνωμοσύνη. Μπράβο που την εσωσες γιατι δυστυχως τα περισσοτερα μικρα στο δρομο δεν εχουν καλη κατάληξη λογω κάποιων ζώων 
Ναι, έχει πολύ ωραία μάτια και πολύ εκφραστικά και φαίνονται σα να έχει βάλει και μακιγιάζ κάτω από τα μάτια. Όταν σε κοιτάει μέσα στα μάτια είναι το κάτι άλλο.Ελπίζω να βρει το σπίτι που της αξίζει, όπως και σ'ολα τα ζωάκια άλλωστε.
Fideloudi
Πολύ δραστήριο μέλος
Φυσικά εσύ ξέρεις καλύτερα, της εύχομαι να βρει γρήγορα ένα καλό σπιτάκι για να μην αναγκαστεί να βγει στο δρόμο.

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγω πριν 1 1/5 μηνα εχασα τη γατουλα μου 12 χρονων και μου ειναι δυσκολο ακομη να υιοθετησω καινουρια. Μου αρεσουν ολες αυτες που βλεπω να χαριζονται ,τις θαυμαζω και πιστευω στο μελλον αφου καταλαγιασει η θλιψη μου και ειμαι ετοιμη θα υιοθετησω μια γατουλα για να εχει παρεα και η Μινι μου.
Πάρε τη Τίμιντ, και να σαι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσεις. Θα δείς τι ωραία και καλές φίλες που θα γίνουνε με τη Μίνι. Εγώ τώρα φιλοξενώ άλλο ένα γατάκι μιας φίλης μας που πηγε διακοπές και γίνανε κολλητές με τη Τίμιντ απ΄τη πρώτη στιγμή. Και η Τίμιντ θέλει παρέα.Άμα πάρεις τη Τίμιντ και σε κοιτάξει μέσα στα μάτια με της ματάρες της και δεις τι ευγενικό χαρακτήρα έχει, αυτό θα σε βοηθήσει κιόλας να ανακουφιστείς από τη στεναχώρια σου για την απώλεια της γάτας σου.Εσύ φέρθηκες στη γάτα σου όσο καλύτερα μπορούσες και την αγαπούσες και σε αγαπούσε και αυτή. Άμα δώσεις μια ευκαιρία στη Τίμιντ, πιστευω ότι δε θα το μετανιώσεις .
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Δε λέω, κατανοώ οτι δύσκολο να την κρατήσεις, αλλά δώσ'της μια πίστωση χρόνου και, όπως πολύ σωστά λέει κι η Λία πιο πάνω, δοκίμασε να το δημοσιοποιήσεις σε όσο το δυντατό περισσότερα μέρη(σου έχει προτείνει και μερικά). Για παράδειγμα εγώ τη δική μου τη βρήκα και την υιοθέτησα από τη "Χρυσή Ευκαιρία" . Όπως και να'ναι εύχομαι να μη περιμένει τόσο όσο να σε φέρει σε δύσκολα διλήματα..Κάποιος να την αγαπήσει δυνατά και να της δώσει μια θέση στη ζωή και την καθημερινότητά του. Αξίζει και η Τίμιντ μια ευκαιρία

ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Δε θα βγει στο δρόμο, αλλά πρέπει να βρει σπίτι να πάει μόνιμα. Εγώ είμαι άνεργος, έχω δύο γάτους μέσα σε ένα διαμέρισμα, εισόδημα δεν έχω από πουθενά, ταϊζω και τ'αδέσποτα της γειτονιάς, η σύζυγός μου δε θέλει και τρίτη γάτα, οπότε πρέπει να της βρω σπίτι. Και τους δικούς μου γάτους τους μάζεψα απ΄την αυλή, τον έναν τον παράτησε η μάνα του μέσα στην αυλή άρρωστο 2 1/2 μηνων και τον λυπήθηκα και τον πήρα , και ο άλλος περπάτησε μόνος του από αλλού και μπήκε μέσα στην αυλή και άρχισε να κλαίει και ήταν 1 1/2 μηνών, οπότε τον λυπηθηκα και τον πήρα και αυτόν.Τώρα είναι 4 και 3 χρονών αντίστοιχα. Άμα δε βρω σπίτι για τη τίμιντ και μαζεύω κάθε γατάκι που τύχει και πέσει στα ΄χερια μου σε λίγα χρόνια τι θα γίνει? Θα είμαι με 10 γάτες σε ένα διαμέρισμα ? Μετά θα φύγει η γυναίκα μου, άσε που μπορεί και γώ να έχω πεθάνει της πείνας μέχρι τότε. Γι'αυτό πρέπει να βρει σπίτι η Τίμιντ οπωσδήποτε.
Πάρε τη Τίμιντ, και να σαι σίγουρη ότι δε θα το μετανιώσεις. Θα δείς τι ωραία και καλές φίλες που θα γίνουνε με τη Μίνι. Εγώ τώρα φιλοξενώ άλλο ένα γατάκι μιας φίλης μας που πηγε διακοπές και γίνανε κολλητές με τη Τίμιντ απ΄τη πρώτη στιγμή. Και η Τίμιντ θέλει παρέα.Άμα πάρεις τη Τίμιντ και σε κοιτάξει μέσα στα μάτια με της ματάρες της και δεις τι ευγενικό χαρακτήρα έχει, αυτό θα σε βοηθήσει κιόλας να ανακουφιστείς από τη στεναχώρια σου για την απώλεια της γάτας σου.Εσύ φέρθηκες στη γάτα σου όσο καλύτερα μπορούσες και την αγαπούσες και σε αγαπούσε και αυτή. Άμα δώσεις μια ευκαιρία στη Τίμιντ, πιστευω ότι δε θα το μετανιώσεις .
Εισαι γατοπατερας και συ!! Βαλε μας καμμια φωτογραφια να θαυμασουμε τους γατουληδες σου!!
Αφου φιλοξενεις και αλλη γατουλα φιλης σου και γνωριστηκε με τη Τιμιντ και εγιναν φιλες, ειναι καλη ευκαιρια να το προτεινεις σε εκεινην μηπως και μπορει να τη παρει
Μην νομιζεις και γω μελλοντικα που σκεφτομαι να υιοθετησω γατουλα θα το ρισκαρω γιατι η Μινι μου ειναι 9 χρονων τωρα δεν ειναι μικρουλα και μπορει να ειναι δυσκολη η προσαρμογη της με μια αλλη γατα,αλλα θα το προσπαθησω,για την ωρα ομως δε το βλεπω σκεφτομαι τη γατουλα που εχασα
ΦΛΩΡΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Μιας και έθιξες το θέμα, θα σου πω την ιστορία. Η γατούλα την οποία φιλοξενώ τώρα, δεν είναι μια γατα που δεν την ξέρω, αλλά όπως και τη Τίμιντ, έτσι και αυτήν(την οποία ονόμασα Φελίνα), την είχα βρει στο ίδιο οικόπεδο που είχα βρει και τη Τίμιντ, παρατημένη από τη μάνα της, στις 2 Ιουνίου, και σε ηλικία μόλις 3 ημερών.Είχε ακόμα υπολέιμματα από τον ομφάλιο λώρο. Φώναζε μέσα στο οικόπεδο και πήγα μεσα στη νύχτα και την είδα , τυφλή και ανήμπορη να προσπαθεί να σκαρφαλώσει πάνω στα χόρτα. Την πήρα σπίτι και με πολλές προσπάθειες καθημερινά, η Φελίνα κατάφερε και έζησε.Όταν έγινε 2 εβδομάδων, η σύζυγός μου έβαλε αγγελία στο nine lines και υστερα από μια εμβδομάδα, ενδιαφέρθηκε μια κυρία που μένει μόνη της, να την "υιοθετήσει"Είπαμε στη κυρία, ότι θα της δώσουμε τη Φελίνα όταν φτάσει εναμιση μηνών περίπου.Στις 2 Ιουλίου, και ενώ η Φελίνα ήταν σχεδόν 5 εβδομάδων, έφερα στο σπίτι και τη Τίμιντ η οποία ήταν δυόμιση μηνών. Γίνανε αμέσως φίλες και περάσανε 18 μέρες αξέχαστες. Στις 20 Ιουλίου ήρθε η κυρία και πήρε τη Φελίνα.Προσπαθήσαμε να τη πείσουμε να πάρει και τη Τίμιντ, αλλά δε μπορούσε. Είπαμε στη κυρία ότι όταν θα λείπει για μερικές μέρες από το σπίτι της, να μας φέρνει τη Φελίνα να τη κρατάμε εμείς. Έτσι και εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να βλέπουμε τακτικά τη Φελίνα(γιατί στην ουσία με βαριά καρδιά τη δώσαμε), και η κυρία που την "υιοθέτησε" θα έχει κάπου να την αφήσει. Αφού η κυρία κράτησε τη Φελίνα μια βδομάδα, έπρεπε να λειψει μια βδομάδα και έτσι μας ξανάφερε τη Φελίνα, και την έχουμε αυτή τη βδομάδα σπίτι. Οπότε τώρα ξανασμίξανε οι φίλες και παίζουνε όλη μέρα. Η κυρία θα έρθει την Κυριακή και θα πάρει τη Φελίνα.Είμαι χαρούμενος για το σπίτι που βρήκε η Φελίνα(η γυναίκα αυτή είναι πολύ καλή και αγαπάει τις γάτες, και αυτό το κατάλαβα γιατί ο μεγάλος γάτος μου ο Τομ που δεν πλησιάζει κανέναν εκτός από μένα και τη σύζυγό μου, μόλις είδε αυτήν την γυναίκα, έφαγε κόλλημα μαζί της). Το ιδανικό θα τανε να έπερνε και τη Τίμιντ αλλά αυτό δεν έγινε. Οπότε είμαστε στο ψάξιμο για τη Τίμιντ. Άμα μπεις στο youtube και γράψεις τη λέξη thkalas , θα σου βγάλει το κανάλι μου και εκει θα δεις βίντεο τη φελίνα να παιζει με τη τίμιντ , και βίντεο να ταϊζω με το μπιμπερό τη Φελίνα όταν ήταν 2 εβομάδων και όταν ήταν 1 1/2 μηνών. Τώρα η Φελίνα είναι 2 μηνών και η Τίμιντ 3 1/2 . Μιας και ζήτησες φωτογραφίες από τους δύο γάτους μου θα ανεβάσω άμεσα. Άν έχεις χρόνο ρίξε μια ματιά στα βίντεο στο youtube, έχουνε πλάκα.
Το ειδα το βιντεακι , και ομολογω οτι σου αξιζουν συγχαρητηρια που φροντισες και εσωσες δυο μικρες ψυχουλες της Φελινας και της Τιμιντ!!! Πραγματι τα εχουν βρει πολυ οι δυο τους και ηταν κριμα που χωριστηκαν.Τρελο παιχνιδι κανουν αλλα μην ξεχνας οτι και οι δυο ειναι μικρες και δεν εχουν στειρωθει.Μολις στειρωθουν θα βαρυνουν και αυτες .Παντως και με το γατουλη σου ,εναν ειδα μαυροασπρο, η Τιμιντ δεν εχει προβλημα ,απλως ο γατουλης ειναι αδιαφορος γιατι ειναι στειρωμενος και δεν εχει διαθεση για παιχνιδι ,αλλα δεν ειδα να ενοχλει καθολου τα κοριτσια!! Πιστευω οτι η Τιμιντ θα τα πηγαινε καλα με το γατουλη σου οταν και αυτη στειρωθει.Μην την αφησεις ειναι κριμα.Τωρα ειδα και τον αλλο γατο στις φωτογραφιες που εβαλες ,πολυ ομορφοι και οι δυο, αριστοκρατικοι να σου ζησουν!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool