Γατάκι αδέσποτο θηλυκό διαθέσιμο για υιοθεσία

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ευχομαι να βρει γρηγορα σπιτακι και να ζησει ευτυχισμενη!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο ασπρόμαυρος είναι ίδιος μ'εναν γατούλη που μάζεψα από το δρόμο πριν 3 χρόνια και του βρήκα σπίτι! Τον έλεγα Λουτσιάνο...τρομεροί γάτοι, να τους χαίρεσαι και μπράβο που τα νοιάζεσαι τόσο πολύ τα ζωάκια. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ναι, είναι πολύ έξυπνοι γάτοι οι tuxedo :)

Ενίοτε και τρυφεροί.:D Στο σπίτι απ'όπου πήρα την Τέρψη μου, υπήρχαν κάμποσα γατιά, ανάμεσά τους κι ένας γατούλης tuxedo νεαρός, ο οποίος είχε πάρει υπό την προστασία του την δική μου και τ'άλλα δυο αδερφάκια της ( μωράκια χωρίς μαμά που βρέθηκαν στα σκουπίδια), έπαιζε μαζί τους και τα καθάριζε με τη γλωσσίτσα του :inlove:

Επιστρέφω στην Τίμιντ, κι είναι κρίμα που δεν μπορεί να την έχει η κυρία που υιοθέτησε τη μαμά της...
Για την άλλη περίπτωση, να ζήσει στην εξοχή με άλλα ζώα, θέλω να πιστεύω οτι θα την κρατήσει για μέσα στο σπίτι. Τόσο γλυκειά και όμορφη που δεν είναι για να διακινδυνεύει ζώντας έξω στους αγρούς. Είναι γατούλα σπιτική, συνάμα και κοινωνική και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες προτάσεις, ώστε να επιλέξετε την καλύτερη:)

Ναι, και ο δικός μου είναι τρυφερός, μόλις έφερα τον Batum στο σπίτι, ο Τομ ήτανε περίπου 16 μηνών και ο Batum 1,5 μηνών. Ο Τομ τον πήρε αμέσως υπό την προστασία του,του έμαθε πολλά πράγματα, τον καθάριζε και τον άφηνε τον μικρό να του πιπιλίζει τις ρώγες.Θα παραθέσω φώτο από διάφορες χρονικές περιόδους που είναι ο Τομ με το Batum μαζί για να δεις πόσο τον αγάπησε τον μικρό από τη πρώτη στιγμή. Ο μικρός πιπίλιζε τις ρώγες του Τομ, και τον έπερνε μετά ο ύπνος, αυτό το έκανε μέχρι να γίνει 6 μηνών.
Αλλά έκανες ενα λάθος. Η κυρία δεν υιοθέτησε τη μαμά της Τίμιντ, υιοθέτησε ένα άλλο γατάκι, τη Φελίνα που είναι πιο μικρό από τη Τίμιντ, και δεν έχει συγγένεια με τη Τίμιντ. Η μαμά της Τίμιντ ζει στην αδέσποτη ζωή της και έχω βάλει σκοπό να τη στειρώσω για να μη ξαναγεννήσει και έχουμε πάλι τράβαλα.

]Ενίοτε και τρυφεροί.:D Στο σπίτι απ'όπου πήρα την Τέρψη μου, υπήρχαν κάμποσα γατιά, ανάμεσά τους κι ένας γατούλης tuxedo νεαρός, ο οποίος είχε πάρει υπό την προστασία του την δική μου και τ'άλλα δυο αδερφάκια της ( μωράκια χωρίς μαμά που βρέθηκαν στα σκουπίδια), έπαιζε μαζί τους και τα καθάριζε με τη γλωσσίτσα του :inlove:

Επιστρέφω στην Τίμιντ, κι είναι κρίμα που δεν μπορεί να την έχει η κυρία που υιοθέτησε τη μαμά της...
Για την άλλη περίπτωση, να ζήσει στην εξοχή με άλλα ζώα, θέλω να πιστεύω οτι θα την κρατήσει για μέσα στο σπίτι. Τόσο γλυκειά και όμορφη που δεν είναι για να διακινδυνεύει ζώντας έξω στους αγρούς. Είναι γατούλα σπιτική, συνάμα και κοινωνική και μακάρι να ακολουθήσουν κι άλλες προτάσεις, ώστε να επιλέξετε την καλύτερη:)
Τη τίμιντ θα τη δώσω μόνο για μέσα στο σπίτι όσο ειναι γατάκι και όταν μεγαλώσει και θέλει να βγει έξω αφού στειρωθεί πρώτα, να βγαίνει λίγες ώρες κάθε μέρα και τις υπόλοιπες μέσα στο σπίτι. Έτσι κάνω με τους δικούς μου γάτους.Βγαίνουνε έξω 6 ώρες τη μέρα περίπου και τις υπόλοιπες στο σπίτι-μπαλκόνι-ταράτσα. Παραθέτω φώτος από διαφορες χρονικές περιόδους από το 2012 μέχρι σήμερα για να δεις αυτό που λέγαμε, ότι oi tuxedo είναι τρυφεροί με τα γατάκια και να δεις πως ο δικός μου tuxedo αγάπησε τον μικρό(τον μαύρο) από τη πρώτη στιγμή που τον εφερα σπίτι

Τελευταία επεξεργασία:
Κουκλοι ειναι οι γατοι σου και ειναι οντως πολυ τρυφερα γατακια οπως δειχνουν οι φωτογραφιες και τι γυαλιστερο τριχωμα να σου ζησουν και παλι και να ειναι παντα κοντα σας ευτυχισμενα!!:clapup::clapup:

Thanks, μακάρι να τους έχω μαζί μου πολλά χρόνια ακόμα :-)

Thanks, μακάρι να τους έχω μαζί μου πολλά χρόνια ακόμα :-)

Και βεβαια θα τους εχεις εχουν πολλα χρονια μπροστα τους και με τη τοση φροντιδα που τους παρεχεις εσυ σιγουρα θα ειναι!!:) Τωρα που παρατηρω τον Batum ,μοιαζει σαν Βομβαης με το γυαλιστερο του τριχωμα η κανω λαθος;

Τελευταία επεξεργασία:
Αχ μωρέ τα μαναράκια... Πραγματικά συγκινητική η αγάπη και η αφοσίωση του ενός στο άλλο :D

DSCF8919.jpg

Τομ και Batum πανέμορφα πανθηράκια. Γεροί να είναι και να τους καμαρώνεις αγαπημένους κι αγκαλιασμένους μέχρι τα βαθειά τους γεράματα:)

1438275918.jpg

Δε ξέρω, ίσως να έχει και bombay dna μέσα του. Ήρθε μόνος του στην αυλή όταν ήταν 1 1/2 μηνών, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Η όλη του φυσιογνωμία, η συμπεριφορά του,οι προτιμήσεις του, ο τρόπος που μεγάλωνε το σώμα του, τα δόντια του κτλ έδειχναν σαφή διαφορά από τις άλλες γάτες, οι πιο πολλές από τις οποίες είναι aegean , όπως και ο μεγάλος μου ο Τομ. Ο Batum, είναι τελείως διαφορετικός στο χαρακτήρα από όλες τις άλλες γάτες, και στη διάπλαση. Εμείς είχαμε την εντύπωση πως ίσως έχει αφρικάνικο αίμα μέσα του, αλλά μπορεί να έχεις και δίκιο, ίσως να έχει bombay dna μέσα του. Είναι η αδυναμία της συζύγου ο μπατούμ.

ευχαριστώ :-) Μη νομίζεις βέβαια ότι είναι και αγκαλιασμένοι συνέχεια χεχε. Οι καρπαζιές και οι κλωτσιές και τα δαγκώματα είναι καθημερινό φαινόμενο :p

Τελευταία επεξεργασία:
Δε ξέρω, ίσως να έχει και bombay dna μέσα του. Ήρθε μόνος του στην αυλή όταν ήταν 1 1/2 μηνών, οπότε δεν μπορώ να ξέρω. Η όλη του φυσιογνωμία, η συμπεριφορά του,οι προτιμήσεις του, ο τρόπος που μεγάλωνε το σώμα του, τα δόντια του κτλ έδειχναν σαφή διαφορά από τις άλλες γάτες, οι πιο πολλές από τις οποίες είναι aegean , όπως και ο μεγάλος μου ο Τομ. Ο Batum, είναι τελείως διαφορετικός στο χαρακτήρα από όλες τις άλλες γάτες, και στη διάπλαση. Εμείς είχαμε την εντύπωση πως ίσως έχει αφρικάνικο αίμα μέσα του, αλλά μπορεί να έχεις και δίκιο, ίσως να έχει bombay dna μέσα του. Είναι η αδυναμία της συζύγου ο μπατούμ.

Τοτε εχεις απολυτο δικιο που δεν μπορεις να κρατησεις τη Τιμιντ γιατι εχω διαβασει οτι οι γατοι Βομβαης ειναι πολυ επιθετικοι με θηλυκες γατες

Τελευταία επεξεργασία:
Αυτός, οι μόνοι που θέλει να βλέπει μπροστά του είναι ο Τομ, η γυναίκα μου και γω, κανέναν άλλον δε θέλει να βλέπει, ούτε άνθρωπο , ούτε ζώο. Και έχει μεγάλο δέσιμο με το σπίτι,από μωρό τριβότανε παντού, και τώρα που έχουνε έρθει να δυο γατάκια και του χουνε πάρει το καλάθι και τις πολυθρόνες και τους καναπέδες , δεν αντέχει να τις βλέπει μπροστά του και όταν βγαίνει από το σπίτι δε θέλει να γυρίσει με τίποτα αν δεν πεινάσει πολύ.

Αυτός, οι μόνοι που θέλει να βλέπει μπροστά του είναι ο Τομ, η γυναίκα μου και γω, κανέναν άλλον δε θέλει να βλέπει, ούτε άνθρωπο , ούτε ζώο. Και έχει μεγάλο δέσιμο με το σπίτι,από μωρό τριβότανε παντού, και τώρα που έχουνε έρθει να δυο γατάκια και του χουνε πάρει το καλάθι και τις πολυθρόνες και τους καναπέδες , δεν αντέχει να τις βλέπει μπροστά του και όταν βγαίνει από το σπίτι δε θέλει να γυρίσει με τίποτα αν δεν πεινάσει πολύ.

Αγαπουν πολυ τους ανθρωπους,και αποζητουν τη παρεα τους, ο χαρακτηρας τους μοιαζει πολυ με σκυλο.:) Οσο αφορα τη Τιμιντ κανε λιγο υπομονη μπορει να βρεθει σπιτακι και για αυτην, τωρα τον Αυγουστο φευγουν ολοι για διακοπες και για αυτο δεν υπαρχει ενδιαφερον.Σκεφτομουνα οτι καλυτερα για αυτην να ζει μεσα σε σπιτι και οχι σε εξοχη γιατι οπως εγραψες εχει περασει πνευμονια και παντα θα ειναι ευαισθητη στη υγρασια και στο κρυο.

Τελευταία επεξεργασία:
Και μόνο που τη κοιτάω τη Τίμιντ μέσα στα μάτια, μου βγάζει μια λυπη. Είναι πολύ καλό γατάκι το καϋμένο.

Και μόνο που τη κοιτάω τη Τίμιντ μέσα στα μάτια, μου βγάζει μια λυπη. Είναι πολύ καλό γατάκι το καϋμένο.

Πως μπορεις και δεν δενεσαι μαζι της! Εγω αν ειχα βρει καποιο γατακι και το φροντιζα απο μικρο τοσο καιρο θα μου ηταν δυσκολο να το αφησω και να το δωσω μετα σε καποιον αλλον.Και οπως λες σε κοιταει με λυπη μεσα στα ματια σα να σου λεει: "γιατι θελεις να με αφησεις,τι σου εκανα";Ουτε να το σκεφτομαι δεν θελω με πιανουν τα κλαμματα ,εγω και τις δυο γατουλες μου που τωρα ειναι αγγελακια τις ειχα βρει στο εξοχικο μας και μου ηταν δυσκολο να τις αποχωριστω και τις κρατησα,αυτη που εχω τωρα μου την εδωσε μια συναδελφος απο τη δουλεια μου που ειχε γεννησει μια γατα φιλου της,εψαχνα και γω τοτε για γατουλα γιατι ειχα χασει τη Τερεζα μου,να εχει παρεα η Νταιζουλα μου.Τωρα προσπαθω να απαλυνω το πονο του προσφατου χαμου της Νταιζης μου.

Άμα πάρεις τη Τίμιντ, μπορεί και να απαλύνεις το πόνο, εσύ θα κλαις και αυτή θα σε κοιτάει με τις ματάρες της :-) Αν θέλεις, παρτην για μία βδομάδα για δοκιμή, να δεις πως θα πάει με την άλλη γατούλα, και αν σου κάνει κλικ την κρατάς. Αν όχι, θα την πάρω πίσω. Σήμερα, πάλι την εβγαλα έξω και την πήγα στη μάνα της, η μάνα της της ηθελε, αλλά αυτή με τίποτα, της έκανε χιςςςςς...και κολλησε κάτω στο χώμα και δεν κουνιότανε. Μετά τη ξανάφερα σπίτι τη φουκαριάρα. Την αγαπάω τη Τίμιντ, αλλά ήδη σου είπα τους λόγους για τους οποίους θέλω να τη δώσω. Δε θέλω να τη ξεφορτωθώ, να τη δώσω θέλω σε κάποιον που θα την αγαπάει και θα τη προσέχει όπως εμείς. Κάποιον σαν εσένα δηλαδή. Επειδή εσύ έχεις μόνο μια γάτα τώρα, ίσως θα άξιξε το κόπο να της δώσεις μια ευκαιρία. Μπορεί να αγαπηθούνε με τη γάτα σου, και να κάνουνε καλή παρέα, ποιος ξέρει?

Και κάτι άλλο που θα ήθελα να πω. Αν θα ήθελες να πάρεις τη Τίμιντ δοκιμαστικά για μια βδομάδα να δεις αν θα ταιριάξετε και αν θα αισθανθεις καλύτερα από ψυχολογικής άποψης, και αν ταιριάξει και με τη δική σου γάτα , μη φοβάσαι (επειδή συμβαίνει αυτό) ότι θα σου τη δώσουμε και μετά θα κάνουμε το "κορόϊδο" .Αν αποφασίσεις μετά από μια βδομάδα ότι δε μπορείς ή δε θές να τη κρατήσεις, θα με πάρεις τηλέφωνο, και θα έρθω εκεί να τη πάρω πίσω αμέσως, ή εσύ θα έρθεις εδώ στο σπίτι να τη φέρεις (όπως σε βολεύει) . Πάντως μη φοβάσαι ότι θα σε "κρεμάσουμε". Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει αυτό.

Ειδες και μονος σου οτι η Τιμιντ δεν θελει να τη διωξεις! Μονος σου το ειπες την πας εξω στη μαμα της και δεν θελει ,ξερεις γιατι; Γιατι τα γατια δενονται με το χωρο τους ,και ηΤιμιντ δεθηκε με το σπιτι σας ,φαντασου να παει σε αλλο σπιτι εγω πιστευω οτι θα παθει μελαγχολια η θα το σκασει να ερθει σε σενα! Αφου την αγαπας μην τη διωξεις,αμα στειρωθει θα ηρεμησει και θα τα πηγαινει καλα και με του γατους σου.Σκεψου το την εχεις τοσο καιρο !:hmm:

Παρακαλώ τους moderators οπως ακυρώσουν τη συγκεκριμένη αγγελία ή να μου πουνε πως να το κάνω εγώ, ευχαριστώ.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back