youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
11-06-10
23:15
Παιδιά καλησπέρα
βρήκα στο δρόμο ένα γατάκι ενός μήνα με άσπρο το ένα του ματάκι και το φιλοξενώ προσωρινά. Εδώ και τρεις μέρες του βάζω κολλύριο που μου είπε ο γιατρός αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει σπουδαία πράγματα.
Ξέρει κανείς, σε περίπτωση που τελικά παραμείνει τυφλό θα πρέπει να του αφαιρεθεί ο οφθαλμός του;
Επίσης, έχει βρωμίτσες στα αυτιά του. Ξέρετε πώς μπορώ να του τα καθαρίσω με απαλό τρόπο;
Σας ευχαριστώ
βρήκα στο δρόμο ένα γατάκι ενός μήνα με άσπρο το ένα του ματάκι και το φιλοξενώ προσωρινά. Εδώ και τρεις μέρες του βάζω κολλύριο που μου είπε ο γιατρός αλλά προς το παρόν δεν έχουν γίνει σπουδαία πράγματα.
Ξέρει κανείς, σε περίπτωση που τελικά παραμείνει τυφλό θα πρέπει να του αφαιρεθεί ο οφθαλμός του;
Επίσης, έχει βρωμίτσες στα αυτιά του. Ξέρετε πώς μπορώ να του τα καθαρίσω με απαλό τρόπο;
Σας ευχαριστώ
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
11-06-10
23:32
Απάντηση: ΓΑΤΑΚΙ ΑΡΡΩΣΤΟΥΛΙ ΚΑΙ ΗΜΙΤΥΦΛΟ
Tι κολλυριο σου εδωσε ο γιατρος? Με ενα ελαφρα βρεγμενο πανακι μπορεις να του καθαρισεις λιγο λιγο τα αυτια εξωτερικα, εσωτερικα ειναι επικινδυνο να τραυματισεις τιποτα
Tι κολλυριο σου εδωσε ο γιατρος? Με ενα ελαφρα βρεγμενο πανακι μπορεις να του καθαρισεις λιγο λιγο τα αυτια εξωτερικα, εσωτερικα ειναι επικινδυνο να τραυματισεις τιποτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η youla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Νέα Ιωνία (Αττική). Έχει γράψει 388 μηνύματα.
11-06-10
23:43
dispercadron αν το γράφω σωστά.
youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
12-06-10
00:55
Επίσης, παιδιά παρακαλώ πολύ αν ξέρετε να μου πείτε ένα καλό οφθαλμίατρο-κτηνίατρο, Αθήνα για μια δεύτερη γνώμη. Ευχαριστώ
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Αφροδίτη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Δημήτριος (Αττική). Έχει γράψει 985 μηνύματα.
12-06-10
01:32
Επίσης, παιδιά παρακαλώ πολύ αν ξέρετε να μου πείτε ένα καλό οφθαλμίατρο-κτηνίατρο, Αθήνα για μια δεύτερη γνώμη. Ευχαριστώ
Σταματα το αμεσως, γιατι αν εχει ελκος θα κανει ολοκληρη τρυπα, χανετε το ματι. Το κολλυριο αυτο ειναι ΚΟΡΤΙΖΟΝΟΥΧΟ!!! Ευτυχως που σε ρωτησα. Σταματα το αμεσως, και αν θες να βαζεις κατι μεχρι να παρεις δευτερη γνωμη, βαζε Τομπρεξ, που δεν ειναι κορτιζονουχο και δεν εχει παρενεργειες, συνεπως μονο καλο θα κανει. Εξειδικευμενη οφθαλμιατρος-κτηνιατρος ειναι στην Αθηνα η Σκουντζου Ευγενια, το ιατρειο της ειναι στον Χολαργο, οδος Σαραντοπορου ειναι, δεν θυμαμαι αριθμος, τηλεφωνο 210 6517758 για ραντεβου, παρτην οσονουπω κανει θαυματα!
12-06-10
02:04
Γενικώς η εύκολη λύση που έχει "θεαματικά" αποτελέσματα είναι η κορτιζόνη.
Πόσο όμως ανεύθυνοι είναι οι κτηνίατροι που τη δίνουν σε στυλ "δεν ξέρουμε τι έχει, αλλά καλού κακού δώστου κορτιζόνη".
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω!
Συγγνώμη για την αγανάκτηση, αλλά έχω περάσει πολλά με αντίστοιχο θέμα μου...
Η Σκούντζου έχει όντως καλή φήμη από το βιογραφικό της που είδα και γενικώς τα σχόλια πελατών της.
Μακάρι να βοηθήσει το καψερούλι το γατάκι...
Πόσο όμως ανεύθυνοι είναι οι κτηνίατροι που τη δίνουν σε στυλ "δεν ξέρουμε τι έχει, αλλά καλού κακού δώστου κορτιζόνη".
Ειλικρινά, δεν καταλαβαίνω!
Συγγνώμη για την αγανάκτηση, αλλά έχω περάσει πολλά με αντίστοιχο θέμα μου...
Η Σκούντζου έχει όντως καλή φήμη από το βιογραφικό της που είδα και γενικώς τα σχόλια πελατών της.
Μακάρι να βοηθήσει το καψερούλι το γατάκι...

youla
Εκκολαπτόμενο μέλος
12-06-10
10:02
Παιδιά, ευχαριστώ πολύ, ήδη το μάτι του δεν είναι καλά, και τρέχει ακόμα υγρό. Το σταματάω και συνεχίζω με tobrex
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum