Γατάκι βρέθηκε πεταμένο σε σκουπιδοτενεκέ!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

mpoulaalekoula

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
Η μικρή γατούλα είναι πανέμορφη και πανέξυπνη.Είναι 4 μηνών περίπου και λίγο φοβισμένη με τους ανθρώπους αλλά εξοικιωμένη. Πρέπει να βρεθεί επειγόντως σπίτι γιατί κινδυνεύει από φόλες και κακιασμένους γείτονες!!! ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• rosali1.jpg
    rosali1.jpg
    28,2 KB · Εμφανίσεις: 40
  • rosali2.jpg
    rosali2.jpg
    38,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • rosali3.jpg
    rosali3.jpg
    15,6 KB · Εμφανίσεις: 41
  • rosali4.jpg
    rosali4.jpg
    34,4 KB · Εμφανίσεις: 40
  • rosali5.jpg
    rosali5.jpg
    34,1 KB · Εμφανίσεις: 44
Τελευταία επεξεργασία:
κανένας για αυτή τη μικρή ροζούλα???
6945490517 και efi_angeli@hotmail.com για οποιαδήποτε πληροφορία!

περιοχή Παγκράτι

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ψυχουλα μου!!! Καλη τυχη να εχεις γλυκια μου!!!!!:)

Ειναι γλυκα! Μακαρι να βρει γρηγορα ενα ζεστο σπιτακι!!!

Ψυχουλίτσα μου!
Ριξτε φόλα στους κακιασμένους γείτονες! Αμάν πιά τί τους πειράζουν τα ζωάκια??? (συγνώμη αλλά έχω τρομάξει με την κακία των ανθρωπων!)

Ναι...είναι βλέπεις πηγή μόλυνσεων...καταλαβαίνω εάν ενοχλούνται από ακαθαρσίες γατών γιατί μπορεί να μυρίζουν αρκετά έντονα..μέχρι εκεί ΟΚ!Αλλά το να φτάσεις να θανατώσεις μια αθώα ζωή μόνο και μόνο για να έχεις το παρτεράκι σου """καθαρό""", αυτό αγγίζει τα όρια της παράνοιας!Πόσο άδεια ψυχή μπορεί ένας τέτοιος άνθρωπος να έχει?
Πάντως εδώ υπάρχει ένα κακιασμένο οικοδομικό τετράγωνο γειτόνων οι οποίοι τοιχοκολλούν έξω από τα σπίτια τους και λένε να μη φέρνεται τα σκυλιά σας εδώ γιατί γεμίζουν ακαθαρσίες και υπάρχει κίνδυνος μόλυνσης..........κτλ.
Πάντως όταν το τοιχοκολλούν αυτό εγώ πάω και το βγάζω!!! :P
Στην τελική ο δρόμος είναι όλων και για όλους!
Εάν θέλουν τόσο πολύ να φωνάξουν σε κάποιον, ας φωνάξουν σε αυτούς που δε μαζεύουν τις ακαθαρσίες των κατοικιδίων τους όταν τις κάνουν μπροστά στο σπίτι τους.Έλεος πια!!!

Παρεπιπτόντως, τα γατόνια σε λίγο καιρό θα τα πάω για στείρωση...Περιμένω πως και πως να τα στειρώσω πριν απομακρυνθούν από τη γειτονιά!Τώρα που έρχεται βαρυχειμωνιά, τα σκέφτομαι πολύ.....:(

Κάποιος που να θέλει τη μικρή ροζούλα??Είναι πάρα πολύ καλούλα!!!

Έχω 3 μέρες να δω τη ροζούλα!όσο και να τη φωνάζω για φαγάκι, δεν έρχεται...μακάρι να είναι καλά...αλλά πόσο πιθανό είναι αυτό??:(

Ουφ...μην μου λες τετοια γμτ...παντως,η αληθεια ειναι οτι στο προηγουμενο σπιτι,που ταιζα βασικα τα γατια του χωριου..πολλες φορες μου το εκαναν αυτο.Εξαφανιζονταν για 2-3 μερες..και μετα τα ξαναεβλεπα..μακαρι να ειναι καλα..:)..μην απελπιζεσαι..

και γω το χω πάθει
ελπίζω να γυρίσει:)

Ελπιζω να βρεθει συντομα!

Και εγώ το ελπίζω!Απλά αγχώνομαι γιατί είναι ουσιαστικά 4 αδερφάκια που κυκλοφορουν όλα σαν μια παρεούλα.Και όποτε βγαίνω για να τα ταισω έρχονται όλα μαζί ταυτόχρονα από το ίδιο σημείο!και η ροζούλα πάντα πρώτη!!!

Όχι τίποτα άλλο, αλλά ότι έλεγα να τα έβαζα σήμερα μέσα για το κρύο...έστω σε μια γωνίτσα ζεστή να μην ξεπαγιάσουν!!!τελικά, πήρα μια μεγάαααλη κούτα, άνοιξα είσοδο ώστε ίσα να χωρούν να περάσουν και έβαλα "καυτές" θερμοφόρες και τις έκλεισα σε ζεστά μάλλινα παλιά ρούχα...χώθηκαν μέσα αμέσως μετά αφού γέμισαν τις κοιλίτσες τους βέβαια:)

Αύριο πάντως εύχομαι να δω τη Ροζούλα να ξεπροβάλει και αυτή από την κούτα...Καληνύχτα!

Τίποτα...δεν εμφανίστηκε ούτε σήμερα η μικρή.....

:worry::worry::worry:.....Τα αλλα ηρθαν;;;

Μήπως την πήρε κάποιος;

Από τα τέσσερα, δύο έρχονται μόνο τώρα πια, ο Dino και η Drop (έχω βάλει αγγελίες και για αυτά).Τους έφτιαξα σπιτάκι με θερμοφόρες για το κρύο και είναι όλη την ώρα χωμένα εκεί από χτες:)!Η Ροζούλα και ο/η Αστραπή έχουν εξαφανιστεί εδώ και 5 μέρες όμως....

Μπορεί και να τα πήρε κάποιος...Αλλά να σου πω την αλήθεια, αμφιβάλλω...:worry:

Μηπως εβαλαν το χερακι τους οι κακοι γειτονες? Ας ελπισουμε να ειναι καλα τα γατακια! Ετσι ειχε χαθει ενας γατουλης εδω για 10 ημερες και ξαφνικα εμφανιστηκε!:)

Αλήθεια?Με χαροποιεί αυτό!Ελπίζω όπου και να είναι, να είναι καλά και να ξαναγυρίσουν!!!

Εύχομαι να μην έγινε κάτι άσχημο :(

Χαιρετώ και πάλι με άσχημα νέα αυτή τη φορά...Μη ξέροντας τι να υποθέσω, ρώτησα σήμερα τη γειτόνισα μου που τα νοιάζεται και αυτή πολύ και μου είπε πως βρήκε πριν μερικές μέρες τη μικρή Ρόζι νεκρή κάτω από το αυτοκίνητό τους.....φολιασμένη....

Δεν ξέρω τι να πω!! Δεν υπάρχει ανθρωπιά σ'αυτόν τον κόσμο??Απογοήτευση τίποτα άλλο!!! Σε τι μπορεί να τους έφταιξε αυτό το μικρούλι αγγελούδι??? Ανώμαλοι σαδιστές!!!Άψυχοι,κενοί άνθρωποι!!Χωρίς το παραμικρό ίχνος παιδείας!!!Που να τους βρει το χειρότερο κακό!!!!!!

Από τη στιγμή που έμαθα τα νέα, δε μπορώ να ηρεμήσω...Καλαίω όλη την ώρα και σκέφτομαι τι θα γινόταν εάν την είχα πάρει εγώ...Την είχα φιλοξενήσει πολλά βράδια γιατί σκόπευα να την πάρω αλλά η Αλέκα (η γάτα μου) αντιδρούσε και το είχα αναβάλει λίγο μέχρι που εξαφανίστηκε. Με είχαν πάρει και τηλέφωνα για τη μικρή αλλά κάνενας δεν ήρθε...

Την ίδια τύχη είχε και το μικρό αδερφάκι της ο/η αστραπή προφανώς(κυκλοφορούσαν μαζί) αλλά εκείνο δε βρέθηκε καν...

Αντίο μικρά αγγελούδια μου...Ελπίζω εκεί που πάτε να έχετε μια καλυτερη τύχη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back