Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
15-12-10
00:34
λυπάμαι πραγματικά
έχω βαρεθεί κάθε μέρα να διαβάζω κάτι τέτοια και χειρότερα...
για άλλη μια φορά εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου τα χειρότερα
σε αυτούς και σε όσους ταλαιπωρούν σκοτώνουν κακοποιούν αθώα πλάσματα
που δεν τους έκαναν τίποτα.την κατάρα μου να έχουν.
όσο για το θέμα με το ότι αντιδράει η γάτα σου.
θα συνηθίσει.
και γω έχω μία γάτα 10 χρόνια
χωρίς άλλο γατάκι
και τώρα τελευταία της έφερα
ένα γατάκι που βρήκα στο δρόμο
και όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζει.
όλα μια συνήθεια ειναι και για τα ζώα.
έχω βαρεθεί κάθε μέρα να διαβάζω κάτι τέτοια και χειρότερα...
για άλλη μια φορά εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου τα χειρότερα
σε αυτούς και σε όσους ταλαιπωρούν σκοτώνουν κακοποιούν αθώα πλάσματα
που δεν τους έκαναν τίποτα.την κατάρα μου να έχουν.
όσο για το θέμα με το ότι αντιδράει η γάτα σου.
θα συνηθίσει.
και γω έχω μία γάτα 10 χρόνια
χωρίς άλλο γατάκι
και τώρα τελευταία της έφερα
ένα γατάκι που βρήκα στο δρόμο
και όσο περνάει ο καιρός το συνηθίζει.
όλα μια συνήθεια ειναι και για τα ζώα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
15-12-10
00:45
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
73211_491910437151_353427217151_6978414_3741441_n.jpg54,8 KB · Εμφανίσεις: 33 -
74996_492155887151_353427217151_6984822_6236915_n.jpg62,2 KB · Εμφανίσεις: 37 -
73211_491910437151_353427217151_6978414_3741441_n.jpg54,8 KB · Εμφανίσεις: 33 -
74996_492155887151_353427217151_6984822_6236915_n.jpg62,2 KB · Εμφανίσεις: 37
zouzounela
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Ζωή αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 188 μηνύματα.
15-12-10
00:59
Κρίμα για τα αδερφάκια....ατυχουλια ήταν....
Μη ζορίζεις τον εαυτό σου με υποθέσεις, δε θα σε βγάλει πουθενα. Προσπάθησες και έκανες ότι πίστευες καλύτερο τη δεδομένη στίγμη.
Μη ζορίζεις τον εαυτό σου με υποθέσεις, δε θα σε βγάλει πουθενα. Προσπάθησες και έκανες ότι πίστευες καλύτερο τη δεδομένη στίγμη.
mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
15-12-10
01:27
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...
@efoulito όπως τα λες είναι..και δε θέλω να είμαι απαισιόδοξη αλλά δε νομίζω ότι αλλάζει ο κόσμος...πάντα θα υπάρχουν και οι "τρελοί"!!
Όσο αφορά τη γάτα μου, το ξέρω αυτό που λες!Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και κάποιοι γνωστοί μου με παρόμοιες εμπειρίες! Και αυτό είχα σκοπό να κάνω απλά και είχα πολύ φόρτο στο πρόγραμμα μου και δε μπορούσα να τις αφήσω μόνες (ούτε και η απομόνωση ήταν εύκολη υπόθεση γιατί έχω εργάτες στο σπίτι σε μια τρελή ανακαίνιση και γίνεται χαμός) γιατί η δικιά μου την χαστούκισε 1 φορά και ήταν αρκετά διεκδικητική!!Οπότε απλά το μετέθεσα στο μυαλό μου για κανένα 10ήμερο αργότερα.Που να φανταστώ??
@maria_lulu πόσο δίκιο έχεις..!είναι φοβερό αυτό που λες για τα 19 γατάκια!Ντροπή τους...
@zouzounela το ξέρω!δεν πρέπει να με παίρνει τόσο πολύ από κάτω γιατί υπάρχει τόση πολύ αδικία που εαν αντιδρούσα έτσι στο κάθε ανάλογο περιστατικό, μάλλον θα κατέληγα με κατάθλιψη..απλά είναι το πρώτο περιστικό που συμβαίνει και με επηρεάζει τόσο άμεσα.Αλλά έχεις δίκιο..ό,τι μπορούσα το έκανα..
@efoulito όπως τα λες είναι..και δε θέλω να είμαι απαισιόδοξη αλλά δε νομίζω ότι αλλάζει ο κόσμος...πάντα θα υπάρχουν και οι "τρελοί"!!
Όσο αφορά τη γάτα μου, το ξέρω αυτό που λες!Το ίδιο ακριβώς μου είπαν και κάποιοι γνωστοί μου με παρόμοιες εμπειρίες! Και αυτό είχα σκοπό να κάνω απλά και είχα πολύ φόρτο στο πρόγραμμα μου και δε μπορούσα να τις αφήσω μόνες (ούτε και η απομόνωση ήταν εύκολη υπόθεση γιατί έχω εργάτες στο σπίτι σε μια τρελή ανακαίνιση και γίνεται χαμός) γιατί η δικιά μου την χαστούκισε 1 φορά και ήταν αρκετά διεκδικητική!!Οπότε απλά το μετέθεσα στο μυαλό μου για κανένα 10ήμερο αργότερα.Που να φανταστώ??

@maria_lulu πόσο δίκιο έχεις..!είναι φοβερό αυτό που λες για τα 19 γατάκια!Ντροπή τους...
@zouzounela το ξέρω!δεν πρέπει να με παίρνει τόσο πολύ από κάτω γιατί υπάρχει τόση πολύ αδικία που εαν αντιδρούσα έτσι στο κάθε ανάλογο περιστατικό, μάλλον θα κατέληγα με κατάθλιψη..απλά είναι το πρώτο περιστικό που συμβαίνει και με επηρεάζει τόσο άμεσα.Αλλά έχεις δίκιο..ό,τι μπορούσα το έκανα..
Kalliastar
Διάσημο μέλος
Η Κάλλια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Τρίπολη (Αρκαδία). Έχει γράψει 2.115 μηνύματα.
15-12-10
07:41

mpoulaalekoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Έφη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.628 μηνύματα.
15-12-10
16:04
θα κάνω ότι μπορέσω για να βρεθούν οι ένοχοι!!
maria_lulu
Επιφανές μέλος
Η Mαρία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.108 μηνύματα.
16-12-10
00:17
Πρεπει! Τα αλλα γατακια τι κανουν?
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum