Γατάκι διαμερίσματος και ελεύθερο camping πάνε μαζί;

niamania

Νεοφερμένο μέλος

Η niamania αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 37 μηνύματα.
περυσι πηγαμε για 10 μερες στην μαγευτικη κρητη απο τις οποιες τις 5 τις περασαμε σε ενα ερημονησι κανοντας camping!! :jumpy:περασαμε φανταστικα και θα παμε και φετος..... μονο που φετος εχουμε και τον amumu στην παρεα μας!!!! αρχικα ειχα αποφασισει να μην τον παρω και να αγγαρεψω καποιον να ερχεται να του καθαριζει την αμμο να το ταιζει και να του κανει παρεα... βλεπω ομως αυτες τις μερες που λειπει η αδερφη μου κλαιει και νιαουριζει.... αμα φυγουμε ολοι τι θα κανει??? οποτε σκεφτομαστε να τον παρουμε παρεα.....:alljumpy: φανταζομαι με την ηρεμιστικη θα αντεξει το ταξιδι 11ωρων... (8 ωρες πλοιο και περιπου 2 με λεωφορειο + το τρενο ως τον πειραια) και στο νησι δεν θα αντιμετωπισουμε θεμα αν τον προσεχει καπιιος συνεχεια..... και οπως εχει μαθει κι εδω οταν θα θελει τουαλετα το βραδυ θα μας ξυπναει να βγουμε να παει προς νερου του... ή μηπως τα σκεφτομαι πολυ χαλαρα??? υπαρχει περιπτωση να το σκασει εκει ή οταν γυρισουμε πισω στο διαμερισμα? θα ειναι 6 μηνων οταν θα παμε μηπως ταλαιπωρηθει πολυ και παθει τιποτα???? για να μην αναφερω το γεγονος πως αμα αρχισει να κυνηγαει σαυρες εκει μετα δεν θα μπορει με τιποτα να ξανακλειστει σπιτι!!!! λοιποι γατομαμαδες και μπαμπαδες τι μας προτεινετε?????:closed:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Γατάκι διαμερίσματος και ελεύθερο camping πάνε μαζί?

Μωρέεεεε φοβάμαι ότι θα ταλαιπωρηθεί η ψυχούλα χωρίς λόγο! Οι σκύλοι δένονται με το αφεντικό και έτσι είναι καλοί σύντροφοι για ταξίδι. Οι γάτες δένονται πολύ με το χώρο τους και οι απότομες αλλαγές περιβάλλοντος τις επηρρεάζουν πολύ.
Δεν ξέρω αν έχεις προσέξει ποτέ, άμα κάνεις γενική στο σπίτι ή κάποια άλλη εργασία που μετακινείς τα έπιπλα και γίνεται λίγο βαβούρα στο σπίτι, συνήθως τα γατόνια επηρρεάζονται. Είναι νευρικά, κρύβονται, κοιτάνε περίεργα.
Για 10 μέρες, θα βαρεθεί λίγο, αλλά θα αντέξει. Ειδικά άμα αυτός που θα "αγγαρέψεις" θα μπορεί να περνάει λίγη ωρίτσα μαζί του για χαδάκια και παιχνίδι :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με πόνο καρδιάς, διότι οι γατούλες είναι φτιαγμένες για τον τρόπο ζωής που περιγράφεις στο νησί θα πρότεινα να μην τον πάρεις μαζί σου.
Για όλους τους λόγους που και μόνη σου αναφέρεις βασικά. Πρώτον αν είναι ελεύθερος στο camping παίζει θεωρώ σαν ενδεχόμενο να χαθεί. Δεύτερον όντως θα είναι δύσκολο να τον μαζέψεις. Τρίτον δεν του κάνουν καλό τα ηρεμιστικά, οπότε καλύτερα να τα αποφεύγεις αν δεν υπάρχει λόγος.
Αν βάλεις και ότι είναι δύσκολο για αυτά να αλλάζουν την ρουτίνα τους, ότι θα ταλαιπωρηθεί πολύ στον δρόμο και αν έχεις και άτομο να περνάει από το σπίτι σου..εγώ δεν θα το επιχειρούσα.
Ήξερα μια κοπέλα που παίρνει κάθε χρόνο της γάτα της σε camping..αλλά προσωπικά δεν θα το ρίσκαρα.

poppix οταν κανω γενικη κυνηγαει τη σκουπα! :loveangel και οτι καινουριο μπει στη μεση παει και χωνεται μεσα με τη μια!!! δεν ειναι φυσιολογικο γατι ειναι ο λησταρχος νταβελης!!!

γενικα ειχα αποφασισει να μην τον παρω μαζι μου αλλα χθες που ελειπαν οι υπολοιποι εκλαιγε τοσο σπαραχτικα που μαυρισε η ψυχη μου!!!! αμα φυγω εγω η μαμα του δεν θα σαλταρει??????

Θα στενοχωρηθεί λιγάκι, θα σου θυμώσει, θα σε περιμένει πως και πως να γυρίσεις πίσω..ε, μέχρι εκεί...Δεν νομίζω να μείνει και νηστικός:P. Αρκεί να έχεις βρει το κατάλληλο άτομο για να σου το προσέχει. Θα πρέπει να εχει στο νου του πολλά πράγματα, μην ξεχάσει κανένα παράθυρο ανοιχτό, να προσέχει πως θα μπαίνει και πως θα βγαίνει κλπ. Αλλά αυτά θα τα πούμε όταν είναι να φύγει.
Νομίζω ότι είναι καλύτερη αυτή η επιλογή.:)

ηδη εχω αρχισει και εχω τυψεις!!!! :worry::'(:cry_x:

poppix οταν κανω γενικη κυνηγαει τη σκουπα! :loveangel και οτι καινουριο μπει στη μεση παει και χωνεται μεσα με τη μια!!! δεν ειναι φυσιολογικο γατι ειναι ο λησταρχος νταβελης!!!

Χαχαχαχαχα εσύ δεν έχεις γατί, έχεις περίπτωση! Γενικά, αν είναι το σιαμεζάκι της φωτό, ξέρω απο γνωστό μου που έχει ότι είναι πολύ κοινωνικά και ομιλητικά γατιά.
Πήγαινε τις διακοπές σου εσύ, άσε κάποιον στο πόδι σου για τα βασικά και λίγη παρέα. Ναι, δεν θα το εκτιμήσει ιδιαίτερα, πιθανότατα δεν θα γκρινιάξει γιατί θα είναι εντελώς μόνο του, αλλά μην ανησυχείς, θα πάρεις μια τεράστια γκρίνια και διαμαρτυρία άμα γυρίσεις! :P

τολμησαμε και τον αφησαμε το πασχα 5 μερες και παρολο που ερχοταν ο "μπαμπας" του μερα παρα μερα φαγαμε μια γκρινια οταν ηρθαμε..... επικη!!! φανταζομαι τωρα τι εχει να γινει!!!! ναι ειναι ο γατουλης μου στη φωτογραφια!!!!! εχει μεγαλωσει τωρα!!! οταν βρω το πως θα ανεβασω και αλλες!

Ναι, να το κάνεις! Είναι κουκλί :D
Ελπίζω να σου δώσει κάποιο άλλο μέλος οδηγίες, γιατί κι εγώ πάντα τα μπερδεύω!

Μόλις έμαθα ότι αυτοί που σας έλεγα ότι παίρνουν την γάτα τους μαζί στο καμπιγκ το τελευταίο καλοκαίρι αναγκάστηκαν να καλέσουν την πυροσβεστική, για να τους την κατεβάσει από ενα πανύψηλο δέντρο, που είχε ανέβει.:P
Οπότε..μην το τολμήσεις καλύτερα και τρέχεις!!

Τελευταία επεξεργασία:
Αγαπούλα μου, έτσι και σου χαθεί το γατί στο κάμπινγκ τι θα κάνεις; Μια κακιά στιγμή χρειάζεται, τίποτ' άλλο.. θα σου προτείνω μια άλλη λύση για να χει το μικρό σου συντροφιά ενόσω θα λείπεις: Cat sitters Γατονταντάδες

Καλησπέρα!! ΕΠειδή υποψιάζομαι πού θα πάτε για κάμπινγκ ;) (από Κρήτη είμαι και κάτι κατάλαβα από την περιγραφή, είμαι εκεί κάθε χρόνο!) θα σου έλεγα να μην παρεις το γατάκι... Ψηλές θερμοκρασίες, σκύλοι άλλων κατασκηνωτών (όχι συχνά αλλά υπάρχουν) και αν χάσεις τη γάτα δε θα τη βρεις εύκολα. Και αν δεν πάτε εκεί που φαντάζομαι, πάλι θα πρότεινα να αποφύγεις τέτοιο ταξίδι!! Ηρεμιστική, ώρες ταξιδιού σε κλουβί μεταφοράς, τεράστια αλλαγή περιβάλλοντος και συνηθειών, θα είναι η χειρότερή της! Μη νομίζεις, εσύ έχεις αναγκη από διακοπές αλλά αυτή κάνει όλο το χρόνο :) :) οπότε θέλει την ησυχία της και πολύ σταθερές συνθήκες για να είναι ευχαριστημένη!!

σας ευχαριστουμε ολους πολυ πολυ για τις συμβουλες σας!!!! την τελευταια γνωμη ομως την ειχε ο κτηνιατρος ο οποιος μας ειπε οτι θα ηταν πολυ ωραια ιδεα και θα του αρεσει! απο το να μενει μονο του και μεσα στη ζεστη πιο καλα θα περασει μαζι μας! ετσι θα μας συνοδευσει!!! εννοειται πως δεν θα ειναι λεπτο μονο του και παντα ενας θα το προσεχει! και εννοειται και δεν θα το αφησουμε να κυνηγησει και να περιπλανηθει! οσο για την αλλαγη περιβαλλοντος το παιρνουμε συχνα μαζι μας εξω για καφε και ετσι εχει συνηθισει και απολαμβανει το εξω και δεν πιστευω να εχει θεμα! εχουμε αγορασει ηδη χαπια και ενεσεις κορτιζονης για παν ενδεχομενο και σε μια βδομαδα φευγουμε! θα σας περιγραψουμε το πως περασαμε και φυσικα αν το προτεινουμε ή οχι!

πηραμε τον 6 μηνων γατουλη μας διακοπες σε ελευθερο camping!

γεια σας! πριν λιγες μερες επιστρεψαμε απο την πανεμορφη κρητη οπου καναμε τις διακοπες μας παρεα με τον amumu τον 6 μηνων γατουλη μας :clapup::clapup::clapup: ξεκινωντας απο την διαδρομη απο και προς το νησι ο αμουμου σε γενικες γραμμες το διασκεδασε. στο πλοιο μας αφησαν και τον ειχαμε στο καταστρωμα και χαρις στο σαμαρακι εκανε και τις βολτες του κοντα μας χωρις να ταλαιπωρηθει... η μονη στιγμη που γκρινιαξε ηταν οταν ηθελε τουαλετα :/:δεν δεχοταν με τιποτα να τα κανει στην πανα και μονο οταν του φεραμε την αμμο του ανακουφιστηκε! οταν φτασαμε στο λιμανι του ηρακλειου ομως περασαμε δυσκολα... παρολο που ειχα μαζι μου το νομο δεν με αφηναν να παρω τον μικρο επανω γιατι λεει υπαρχουν συγκεκριμενα δρομολογια που επιτρεπεται.:angry: δεν τον εβαζε πανω ουτε για τα 5 λεπτα που κανει το λεωφορειο απο το λιμανι μεχρι το πρακτορειο... και στο λιμανι δεν εχει ουτε δεντρο να περιμενεις απο τις 6:30 μεχρι τις 10:45 που ηταν το "επιτρεπομενο" λεωφορειο.:wall: με βαρια καρδια τον βαλαμε κατω με την προυποθεση να κανει συχνες στασεις να βλεπουμε πως ειναι. φτανουμε στα πρακτορεια και ανοιγοντας την μπαγκαζιερα βλεπω τον μικρουλη μου με ματια κλαμμενα και κατατρομαγμενο! για καλη μας τυχη μας αλλαξαν λεωφορειο και ο οδηγος και λογικα λογω ηλικιας και χρονια στη δουλεια μολις ειδε τον μικρο κατατρομαγμενο και κλαμμενο μας αφησε να τον παρουμε επανω... φυσικα μετα δεν ηρεμησε καθολου παρολο που αναγκαστηκαμε και του δωσαμε χαπι που φυσικα δεν τον επιασε. αυτο ηταν το μονο μελανο σημειο.. στο camping το καταευχαριστηθηκε! φυσικα ηταν με το σαμαρακι του και το λουρι του αλλα και γυρω γυρω ετρεξε και στα δεντρα ανεβηκε και σε θαμνους μπλεχτηκε. τον ειχαμε δεμενο στο δεντρο και μπορουσε και να μπει στη σκηνη οποτε ηθελε και να παει σε μια ευλογη αποσταση. το ιδιο και το βραδυ που κοιμοταν παρεα μας στη σκηνη. μια φορα που αργησαμε να ερθουμε ειχε καταφερει να βγαλει το σαμαρακι. εκει ανησυχησαμε και ψαχναμε παντου αλλα επειδη γενικα δεν απομακρυνθηκε τον βρηκαμε να κοιμαται κατω απο τη σκηνη αταραχος!!! οταν βγηκαμε απο το camping οσες μερες καθησαμε στο νησι και σε φιλικο σπιτι ειχε κανει βασιλειο του τον κηπο! καθοταν ολο το απογευμα εκει και με το ζορι τον μαζευαμε για υπνο! εκανε γνωριμιες με δυο τρεις γατουλες αλλα ηταν μωρο ακομα οποτε μαλλον σε αφησαμε απογονους...:eek: πως ηταν η επιστροφη και η μεταβαση στο διαμερισμα? παιχνιδακι! νιαουρισε την πρωτη μερα ενω επαιζε δυο φορες και τελος. επεστρεψε ξανα στις συνηθειες του χωρις προβλημα. αν θα τον ξαναπαρουμε? εννοειται! μεσα σε 10 μερες το γατακι μας μεγαλωσε αρκετα και ανακαλυψε αρκετα απο τα ενστικτα του που δεν θα ειχε την ευκαιρια να το κανει στο διαμερισμα. μπορει να ετυχε εμεις να εχουμε καλοβολο και ευκολο γατακι αλλα πιστευω πως με λιγη προσπαθεια και προσοχη μπορεις να περασεις καλα με το κατοικιδιο σου παντου. σας επισυναπτω μερικες φωτογραφιες του απο το camping... καλο καλοκαιρι!!!!!:P:P:P

Συνημμένα

• P1020697.jpg
    P1020697.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 114
  • P1020698.jpg
    P1020698.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 147
  • P1020722.jpg
    P1020722.jpg
    2 MB · Εμφανίσεις: 125
Απίστευτο!! Φαίνεται όμως ότι ο γατούλης το διασκέδασε :)

Καλησπέρα και απο μένα!Ο λόγος που αποφασίζω να συμμετέχω στο chat είναι για να μιλήσω για την δική μας δυστύχως άσχημη εμπειρία….
Αποφασίσαμε λοιπόν με τον φίλο μου να πάμε και εμείς το 3ήμερο του 15γουστου στην Δ.Πελοπόνησσο …θα κάναμε ελεύθερο camping…
Το συνηθες προβληματάκι ηταν πάλι τι θα κάναμε την Μιρου την γατούλα μας…Η Μιρου ειναι μια αρκέτα φιλάσθενη και ευαισθητούλα γατούλα Αγκύρας ,από τη μέρα που μένει μαζί μας…Την τελευταία εβδομάδα πριν χά8ει, είχε πάθει λοίμωξη του γαστρεντερικού..ηταν με αντιβίωση 6 μέρες και ειδική διατρόφη..Υπο αυτές τις συνθηκες λοιπόν…Τι κάνουμε????????
Την πέρνουμε μαζί μας για μια διανυκτέρευση λέμε και την επομένη τον διακοπών θα την πηγαίναμε στο πατρίκο σπίτι του φίλου μου με την μητέρα του που θα την φρόντιζε και θα της έδινε την αγώγη της…
Η Μιρου ειναι 2 χρονών σχεδόν …δεν την είχα ξαναπάρει μάζι μου σε ελευθερο..και βολτίτσες στα γρασίδια με μακρύ λουράκι την είχα πάει κάποιες φορές…έπισης την είχε σκάσει για 2μέρες απο το διαμέρισμα στην αθήνα …αλλά επέστρεψε μόνη της !Αύτη ηταν η εμπειρία της με την φύση…
Δυστυχώς η Μίου μας έβγαλε το λούρακι της όταν αργά το βράδυ κοιμηθήκαμε, βγήκε απο τον προθάλαμο της σκηνής και εξαφανίστηκε..¨(
Όταν το πρώι ξυπνήσαμε και το συνηδητοποιήσμε αρχίσαμε να την ψάχνουμε…το δάσος όμως ήταν πραγματικά τεράστιο σε σχέση με το μέγεθος που ήταν η γατούλα….
Θαμνοι,δέντρα,καλαμιές,αμμολοφοι,παραλία,εκτάσεις απο καλαμπόκια,σκυλιά, που να πρωτοψάξεις τι να πρωτοσκεφτείς??????!!!!!!!!!
Το μέρος που είμασταν έχει τουλάχιστον 40χμ δάσος….αισθάνεσαι πραγματικά οτι ο μόνος τρόπος να τη βρείς είναι μόνο αν γυρίσει μόνη της…
Ο χρόνος που είχαμε για να γυρίσει ήταν αρκέτα περιορισμένος…είχαμε τρελάθει απο το αγχος όπως καταλαβαίνετε….
Την ψαχναμε απεγνωσμένα…….πάντου…αλλά τίποτα…σημαδέψαμε την περιοχή σε μεγάλη ακτινα με ούρα μας,διαγράφοντας πορεία προς τη σκήνη μας…ρώτησα σκηνίτες,στις καντίνες,στο κοντινο οικισμό,βαλαμε σε αρκετα σημεία χαρτάκια που γράφαμε πως χαθηκε και τα χαρακτηριστικά της..περπατούσαμε χιλιόμετρα ψάχνοντας τη και καλώντας την..πήραμε επιπλέον άδεια απο τις δουλείες μας με τεράστια δυσκολία..
Άλλα τίποτα…..η Μιρου άφαντη!
Επειτα απο 5 μέρες έπρεπε να επιστρέψω αθήνα…Επρεπε να φύγω και να εγκαταλείψω την προσπά8εια…
Γύρισα αθήνα δυστύχως…και μόλις έφτασα με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν πως είδαν τη γάτα μου στο δάσος σχετικά κοντά στο μέρος που είχαμε κατασκηνώσει…Τρελάθηκα!!!Το τηλεφώνημα μου ξαναέδωσε ελπίδα…ο φίλος μου πήρε και αλλη άδεια χώρις να του επιτρέπεται και ξαναπήγε αυθημέρον στο μερος που είμασταν…έχουν περάσει 12 μέρες και είναι ακόμη εκεί με κίνδυνο της δουλειάς του και την ψάχνει..αλλά δυστυχως …..
Αυριο πρέπει να επιστρέψει…ακόμη έχουμε μια τελευταία ελπίδα πως δεν θα γυρίσει μόνος…..
Είμαστε πολυ στεναχωρημένοι και ακόμη περισσότερο που η μιρου έχει χα8εί σχέδον 200 χμ μακρυά……
Σκεφτήτε το καλά πριν πάρετε τη λατρεία σας μαζί σε ελεύθερο…΄)
Για πάντα θα ελπίζω πως θα τη ξαναδω…...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα και απο μένα!Ο λόγος που αποφασίζω να συμμετέχω στο chat είναι για να μιλήσω για την δική μας δυστύχως άσχημη εμπειρία….
Αποφασίσαμε λοιπόν με τον φίλο μου να πάμε και εμείς το 3ήμερο του 15γουστου στην Δ.Πελοπόνησσο …θα κάναμε ελεύθερο camping…
Το συνηθες προβληματάκι ηταν πάλι τι θα κάναμε την Μιρου την γατούλα μας…Η Μιρου ειναι μια αρκέτα φιλάσθενη και ευαισθητούλα γατούλα Αγκύρας ,από τη μέρα που μένει μαζί μας…Την τελευταία εβδομάδα πριν χά8ει, είχε πάθει λοίμωξη του γαστρεντερικού..ηταν με αντιβίωση 6 μέρες και ειδική διατρόφη..Υπο αυτές τις συνθηκες λοιπόν…Τι κάνουμε????????
Την πέρνουμε μαζί μας για μια διανυκτέρευση λέμε και την επομένη τον διακοπών θα την πηγαίναμε στο πατρίκο σπίτι του φίλου μου με την μητέρα του που θα την φρόντιζε και θα της έδινε την αγώγη της…
Η Μιρου ειναι 2 χρονών σχεδόν …δεν την είχα ξαναπάρει μάζι μου σε ελευθερο..και βολτίτσες στα γρασίδια με μακρύ λουράκι την είχα πάει κάποιες φορές…έπισης την είχε σκάσει για 2μέρες απο το διαμέρισμα στην αθήνα …αλλά επέστρεψε μόνη της !Αύτη ηταν η εμπειρία της με την φύση…
Δυστυχώς η Μίου μας έβγαλε το λούρακι της όταν αργά το βράδυ κοιμηθήκαμε, βγήκε απο τον προθάλαμο της σκηνής και εξαφανίστηκε..¨(
Όταν το πρώι ξυπνήσαμε και το συνηδητοποιήσμε αρχίσαμε να την ψάχνουμε…το δάσος όμως ήταν πραγματικά τεράστιο σε σχέση με το μέγεθος που ήταν η γατούλα….
Θαμνοι,δέντρα,καλαμιές,αμμολοφοι,παραλία,εκτάσεις απο καλαμπόκια,σκυλιά, που να πρωτοψάξεις τι να πρωτοσκεφτείς??????!!!!!!!!!
Το μέρος που είμασταν έχει τουλάχιστον 40χμ δάσος….αισθάνεσαι πραγματικά οτι ο μόνος τρόπος να τη βρείς είναι μόνο αν γυρίσει μόνη της…
Ο χρόνος που είχαμε για να γυρίσει ήταν αρκέτα περιορισμένος…είχαμε τρελάθει απο το αγχος όπως καταλαβαίνετε….
Την ψαχναμε απεγνωσμένα…….πάντου…αλλά τίποτα…σημαδέψαμε την περιοχή σε μεγάλη ακτινα με ούρα μας,διαγράφοντας πορεία προς τη σκήνη μας…ρώτησα σκηνίτες,στις καντίνες,στο κοντινο οικισμό,βαλαμε σε αρκετα σημεία χαρτάκια που γράφαμε πως χαθηκε και τα χαρακτηριστικά της..περπατούσαμε χιλιόμετρα ψάχνοντας τη και καλώντας την..πήραμε επιπλέον άδεια απο τις δουλείες μας με τεράστια δυσκολία..
Άλλα τίποτα…..η Μιρου άφαντη!
Επειτα απο 5 μέρες έπρεπε να επιστρέψω αθήνα…Επρεπε να φύγω και να εγκαταλείψω την προσπά8εια…
Γύρισα αθήνα δυστύχως…και μόλις έφτασα με πήραν τηλέφωνο για να με ενημερώσουν πως είδαν τη γάτα μου στο δάσος σχετικά κοντά στο μέρος που είχαμε κατασκηνώσει…Τρελάθηκα!!!Το τηλεφώνημα μου ξαναέδωσε ελπίδα…ο φίλος μου πήρε και αλλη άδεια χώρις να του επιτρέπεται και ξαναπήγε αυθημέρον στο μερος που είμασταν…έχουν περάσει 12 μέρες και είναι ακόμη εκεί με κίνδυνο της δουλειάς του και την ψάχνει..αλλά δυστυχως …..
Αυριο πρέπει να επιστρέψει…ακόμη έχουμε μια τελευταία ελπίδα πως δεν θα γυρίσει μόνος…..
Είμαστε πολυ στεναχωρημένοι και ακόμη περισσότερο που η μιρου έχει χα8εί σχέδον 200 χμ μακρυά……
Σκεφτήτε το καλά πριν πάρετε τη λατρεία σας μαζί σε ελεύθερο…΄)
Για πάντα θα ελπίζω πως θα τη ξαναδω…...
Ευχομαι η γατουλα σας να βρεθει και να ειναι καλα στην υγεια της.ΟΜΩΣ παιρνετε τεραστιο ρισκο με το να την πατε σε ενα εντελως αγνωστο περιβαλλον με ολους τους κινδυνους που υπαρχουν για ενα ζωο που εχει μαθει να ζει σε διαμερισμα. Προσωπικα τι κανω και τι θα εκανα? Διακοπες γιοκ. Οσο εχω τα ζωα μου δεν παω πουθενα. Ουτε και εμπιστευομαι να τα αφησω σε κολλητους,μανες,πατεραδες,αδερφια,παππουδες,πεθερικα. Σε ΚΑΝΕΝΑΝ. Ευχομαι συντομα να μαθουμε ευχαριστα νεα! Μην παρατησετε την προσπαθεια σας για τον εντοπισμο της.Παρολο που ειμαι ανεργη με μεγαλο οικονομικο προβλημα θα σου πω οτι για εμενα πιο σημαντικο ειναι να βρεθει η γατα κι ας χασει ο ενας απο τους δυο την δουλεια του. Θα βρει αλλη οσο δυσκολα κι αν ειναι τα πραγματα. Η γατουλα ομως δεν αντικαθισταται με καμια αλλη γατα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:
Χριστε μου, διαβαζοντας το ειδα να ζωγραφιζεται ο χειροτερος εφιαλτης μου.
Ολες μου οι ευχες και ακομα και προσευχες, παρ' ολο που δεν το συνηθιζω, θα ειναι με τον φιλο σου που ψαχνει την γατουλα σας, να την βρει και να την φερει πισω μαζι του.
Κατα τα αλλα συμφωνω με την CatLover09, εγω για την ακριβεια εχω να παω διακοπες απο το 1993, καποιοι απο εσας μπορει να μην ειχαν καν γεννηθει τοτε, δεν το διακινδυνευω με τιποτα να μεινουν τα γατια μου με ατομα που δεν ξερουν απο την φροντιδα τους.

Αγαπητή MIROU δεν έχω λόγια... Εύχομαι σύντομα να λάβει τέλος το μαρτύριό σας. Ειλικρινά, μέσα από την καρδιά μου, ελπίζω ο φίλος σου να επιστρέψει αύριο με το μωράκι σου αγκαλιά....

Τι στεναχώρια... Σας εύχομαι ολόψυχα να τη βρείτε τη γατούλα! Μην εγκαταλείψετε. 'Οσο σας παίρνει, προσπαθήστε!
Πραγματικά, γάτα σε ελεύθερο camping μου φαίνεται τρομακτικό! Βέβαια, εσείς δεν είχατε επιλογή προφανώς. Αλλά στο ύπαιθρο, με απεριόριστο χώρο υπάρχουν άπειρα ερεθίσματα που μπορεί να το επηρεάσουν και χίλια δυο να συμβούν.
Περιμένουμε να μας γράψεις ευχάριστα για το καμαράκι σου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back