Τί να πω;Ελπίζω να την έχεις πάλι πίσω και να είναι καλά η μικρή σου!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Guest User 74802
Επισκέπτης
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο φίλος μου επέστρεψε τελικά χωρις την γατούλα μας..αλλά με 3 νεογέννητα γατάκια…των οποιων το κλάμα τον οδηγησαι στο σημείο, οπου έκπληκτος αντίκρισε μια χαρτοσακούλα και μια γηραιά ντόπια να τα χτύπα με σκούποξυλο για να σκασουν όπως του είπε…
Τα πήρε αμέσως και τα έφερε στη Αθηνα μαζί του…
Τα γατάκια φαίνονται υγειέστατα..τα ταίζουμε με μπιμπέλο κάθε 2-3 ώρες και θα τα δώσουμε για υοθεσία μολις λιγάκι μεγαλώσουν…
Οσον αφορά τη μιρούλα δεν έχουμε εγκαταλείψει ακόμη..ενημερώνουμε καθημερινά φιλοζωικές και σκεφτόμαστε να ξαναπάμε Σαμικό…
Αχ Μιρουλα μου τι να κάνω για να σε ξαναβρω…μου λειπει πολυ!!!!!!!!!
Θα ηθέλα όμως να μιλήσω για το θέμα διακοπές και γατα…
Θεωρώ πως αν αποφασίσει κάποιος να υιοθετήσει ένα ζωάκι δεν χρειάζεται να ξεγράψει τις διακοπές απο τη ζωή του..για εναν εργαζόμενο είναι πάρα πολυ σημαντικο να κανει διακοπές…τα ζώα θα πρεπει να προσαρμόζονται και στον δικό μας τρόπο ζωης…
και σίγουρα οι γατες εκπαιδέυονται…!θα εκπαίδευα λοιπόν την γάτα μου να γυρίζει πριν τη δύση….αν το διαμέρισμα μου το επέτρεπε…αν όχι τοτε θα τη πήγαινα σε ένα ξενοδοχείο…υπάρχουν πανσιον που δεν τα έχουν σε κλουβιά…
και η τελευταία μου λύση θα ήταν να έρχεται κάποιος σπίτι να τη φροντίζει…
πάντως ελεύθερο δεν θα ξαναέκανα με γάτα ούτε για ένα βράδυ…!
Μέσα σε όλα έγινε κ ένα καλό,σώσατε τα γατάκια από του χάρου τα δόντια..τί να πω για τη συγκεκριμένη εικόνα που περιγράφεις.Δεν έριχνε καμιά με το ξύλο στο κεφάλι της ''κυρίας'' να δεί τί ωραία που είναι;;;;

Τέλος πάντων...
Εύχομαι και πάλι να είναι καλά η γατούλα σου κ κάποια μέρα να είναι πάλι κοντά σας!
Guest User 74802
Επισκέπτης
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Μπράβο που μαζέψατε τα μικρά ψυχούλια! Είχαν τύχη βουνό!! Εύχομαι και πάλι να πάνε όλα καλά.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον και τισ ευχούλες σας….
Ο φίλος μου επέστρεψε τελικά χωρις την γατούλα μας..αλλά με 3 νεογέννητα γατάκια…των οποιων το κλάμα τον οδηγησαι στο σημείο, οπου έκπληκτος αντίκρισε μια χαρτοσακούλα και μια γηραιά ντόπια να τα χτύπα με σκούποξυλο για να σκασουν όπως του είπε…
Τα πήρε αμέσως και τα έφερε στη Αθηνα μαζί του…
Τα γατάκια φαίνονται υγειέστατα..τα ταίζουμε με μπιμπέλο κάθε 2-3 ώρες και θα τα δώσουμε για υοθεσία μολις λιγάκι μεγαλώσουν…
Οσον αφορά τη μιρούλα δεν έχουμε εγκαταλείψει ακόμη..ενημερώνουμε καθημερινά φιλοζωικές και σκεφτόμαστε να ξαναπάμε Σαμικό…
Αχ Μιρουλα μου τι να κάνω για να σε ξαναβρω…μου λειπει πολυ!!!!!!!!!
Θα ηθέλα όμως να μιλήσω για το θέμα διακοπές και γατα…
Θεωρώ πως αν αποφασίσει κάποιος να υιοθετήσει ένα ζωάκι δεν χρειάζεται να ξεγράψει τις διακοπές απο τη ζωή του..για εναν εργαζόμενο είναι πάρα πολυ σημαντικο να κανει διακοπές…τα ζώα θα πρεπει να προσαρμόζονται και στον δικό μας τρόπο ζωης…
και σίγουρα οι γατες εκπαιδέυονται…!θα εκπαίδευα λοιπόν την γάτα μου να γυρίζει πριν τη δύση….αν το διαμέρισμα μου το επέτρεπε…αν όχι τοτε θα τη πήγαινα σε ένα ξενοδοχείο…υπάρχουν πανσιον που δεν τα έχουν σε κλουβιά…
και η τελευταία μου λύση θα ήταν να έρχεται κάποιος σπίτι να τη φροντίζει…
πάντως ελεύθερο δεν θα ξαναέκανα με γάτα ούτε για ένα βράδυ…!
Πρώτον και κυριώτερον, εύχομαι ολόψυχα να βρεθεί η γατούλα σας. Προπάντων μη χάνετε την ελπίδα και το κουράγιο σας.
Όσο για το ελεύθερο κάμπιγκ, δεν θα το επιχειρούσα, αλλά δεν νομίζω αυτό που θέλεις να ακούσεις τώρα είναι μια διάλεξη για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνουμε με τα κατοικίδιά μας. Όλοι και όλες κάνουμε λάθη, διαφορετικά μεν, παίρνουμε τα μαθήματά μας, ενίοτε με οδυνηρό τρόπο.
Αυτό φτάνει, έγινε ό,τι έγινε, μη φορτώνεσαι τυχόν ενοχές και δεν χρειάζεται να μεγαλώνει κι άλλο ο πόνος σου.Ίσως κάποιος την περιμάζεψε και την πήρε μαζί του όχι ντόπιος, αλλά τουρίστας όπως εσείς και δεν έχει ιδέα οτι την ψάχνετε. Αυτό τουλάχιστον να σε παρηγορήσει οτι είναι καλά στην υγεία της και δεν της συνέβη τίποτε κακό. Μπορεί πάλι να μένει κρυμμένη λόγω της τρομάρας που έχει πάρει και γι αυτό να μην τη βρήκατε μέχρι τώρα. Μακάρι ξαφνικά να σας πάρουν τηλέφωνο και αυτή τη φορά τα νέα να είναι πραγματικά καλά και να την σφίξετε και πάλι στην αγκαλιά σας.

Επίσης θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, οτι κι εγώ βρίσκω κάπως ακραία την πρακτική εφ'όσον έχουμε γάτα κόβουμε τις διακοπές... ισόβια! Απλά, υπάρχουν περιορισμοί που θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψη, σε αντιστάθμισμα των χαρών που μας προσφέρει ένα ζωάκι στο σπίτι

Μήπως να εξετάζατε και το ενδεχόμενο να κρατήσετε μια από αυτές τις τρεις ζωούλες που για καλή τους τύχη βρέθηκαν στο δρόμο σας και τις σώσατε από του χάρου ( βλ.της γηραιάς ντόπιας) τα δόντια?
Εύχομαι τα καλύτερα
η Μιρου μας βρεθηκε!!!
επειτα απο 20+ μερες…..μας ειδοποιήσαν πως νιαούριζε και τη περιμαζέψανε άτομα(ντόποι) που γνωρίζανε το περιστατικό….
αμέσως φυγαμε για Σαμικό…και ναι ηταν αυτή υγειέστατη και χοντότερη μπορω να πω….
Είμασταν τυχεροί…και εμείς και εκείνοι…καλό φθινόπωρο σε όλους…
να προσέχετε τα γατάκια σας σαν τα ματάκια σας!!!!!

Νίκος Π.
Εκκολαπτόμενο μέλος
γατοφιλοι…!!!!!!!και ναιιιιιι…η ελπιδα δεν πρεπει να πε8αινει ποτε!!!
η Μιρου μας βρεθηκε!!!
επειτα απο 20+ μερες…..μας ειδοποιήσαν πως νιαούριζε και τη περιμαζέψανε άτομα(ντόποι) που γνωρίζανε το περιστατικό….
αμέσως φυγαμε για Σαμικό…και ναι ηταν αυτή υγειέστατη και χοντότερη μπορω να πω….
να προσέχετε τα γατάκια σας σαν τα ματάκια σας!!!!!![]()
Μπράβο!!! Διάβασα την ιστορία και πραγματικά χάρηκα για την επιστροφή! Είναι απίστευτο!
Guest User 74802
Επισκέπτης

kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Χάρηκα πάρα πάρα πολύ!να σκεφτείς ότι έμεινα 2 μέρες σε κάμπινγκ κ σκεφτόμουν συνέχεια την ιστορία σας!
Όλα καλά από δω κ πέρα!
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Μόνο χαρές από'δώ και πέρα!
Lord Kratos
Τιμώμενο Μέλος
γατοφιλοι…!!!!!!!και ναιιιιιι…η ελπιδα δεν πρεπει να πε8αινει ποτε!!!
η Μιρου μας βρεθηκε!!!
να προσέχετε τα γατάκια σας σαν τα ματάκια σας!!!!!![]()
Ειλικρινά, χαίρομαι πάρα πολύ που βρέθηκε η μικρή σας!!!

Εύχομαι να μην περάσετε ξανά τέτοια ταλαιπωρία κι ελπίζω η ιστορία σας να δώσει δύναμε σε όσους χάνουν το ζώο τους και να τους κάνει να σκεφτούν ότι η ελπίδα δεν πεθαίνει ποτέ!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool