Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Σήμερ το πρωί άκουσα έξω από το σπίτι μας νιαούρισμα. Βγήκαμε οικογενειακώς αλλά δεν καταφέραμε να εντοπίσουμε από που ερχόταν... Από τότε το ακούσαμε άλλες δύο φορές, βγήκαμε σαν τους τρελλούς, αλλά τίποτα! Κοίταξα όλα τα αμάξια, έβαλα κονσερβάκι που μυρίζει έντονα μήπως βγει, αλλά δυστυχώς σε χρόνο μηδέν το είχαν φάει άλλες γάτες. Τώρα έχω αφήσει κροκέτες για μικρούλια και νερό μήπως και ξεπροβάλλει... Δεν μπορώ κοθόλου να προσδιορίσω από που ακούγεται και δεν φωνάζει και συχνά. Δεν ξέρω τι να κάνω και έχω και 5 μικρά που μεγαλώνω και ο χρόνος είναι ακόμη πιο περιορισμένος για να ψάξω περισσότερη ώρα. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι να κάνω?????Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Αλλιώς, μπορεί το γατάκι απλώς να είναι πολύ φοβισμένο και να κρύβεται (αν και δεν νομίζω ότι θα φώναζε τόσο πολύ σε τέτοια περίπτωση).
Αργά το βράδυ, που έχει ησυχία, είναι καλύτερη ώρα για να προσπαθήσεις να το βρεις, θα ξεθαρρέψει πιο εύκολα τότε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Πριν ένα χρόνο είχα 2 ανάλογες περιπτώσεις, αλλά είχα βρει τα αμάξια, είχα αφήσει σημειώματα στους οδηγούς και τα είχαμε τελικά βγάλει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ειλικρινά δεν αντέχω άλλο αυτήν την κατάσταση πριν 4 βδομάδες μου άφησαν 5 νεογέννητα (από τα οποία 3 που έζησαν έχω ακόμη και ταίζω με μπιμπερό) και τώρα πάλι αυτό....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Σχετικά με το γατάκι που άκουγα 2 μέρες τώρα (υπάρχει σχετική ανακοίνωση). Το είδα σήμερα επιτέλους είναι κάτω από το αμάξι μας αλλά είναι πολύ φοβισμένο και δεν μπορώ να το πιάσω. Αν κάποιος έχει παγίδα ή κάποιο άλλο τρόπο να με βοηθήσει να το βγάλουμε παρακαλώ πολύ να επικοινωνήσει μαζί μου στο 6937377178!!!!!!!
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Το είδα πάλι σήμερα το απόγευμα, πολύ ώρα μετά από όταν του έβαλα κονσερβάκι. Στάθηκε αδύνατο να το βγάλουμε παρά τις προσπάθειες που κάναμε με μια φίλη μου. Φώναξα τον τεχνικό της Volkswagen που με διαβεβαίωσε ότι έχει βγει και έχει πάει σε άλλο αμάξι... Δεν ξέρω τι άλλο μπορώ να κάνω. Βάζω κονσερβάκια στην τύχη ελπίζοντας ότι θα προλάβει να φάει πριν τα βρουν άλλες ψιψίνες. Νομίζω πως είναι 30-40 ημερών. Έχει ελπίδες να επιβιώσει? Γιατί δεν συνεργάζονται και αυτά λιγάκι???
Η ειρωνία είναι ότι ότι μια ηλίθια γειτόνισα μου είπε πως το είχε δει στον κήπο της και το έδιωξε για να μην την ενοχλεί τη νύχτα... Μου ήρθε να τη δείρω...
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Voula
Διάσημο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Το "αστείο" είναι ότι αν καταφέρω να το πιάσω δεν ξέρω τι θα το κάνω γιατί στον κήπο θα κολλήσει σίγουρα την ρινοτραχειίτιδα που έχουν σχεδόν όλα και μέσα στο σπίτι έχω εκτός από τα δικά μου και 5 μικρούλια που φοβάμαι μην κολλήσουν κάτι από αυτό (μεγάλωσαν με μπιμπερό, δεν έχουν θηλάσει καθόλου και το ανοσοποιητικό τους δεν είναι ακόμη ώριμο).
Ωραία που είναι η ζωή!!!!!
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Όλα αυτά τα έχω δοκιμάσει.... Δεν είναι δυστυχώς, η πρώτη φορά που μου τυχαίνει γατάκι σε αμάξι αλλά η τρίτη! Το συγκεκριμένο είναι ιδιαίτερη περίπτωση. Σήμερα το άκουσα και είδα για δευτερόλεπτα μόνο το πρωί. Οπότε, αναγκαστικά, βάζω φαγητό, ελπίζω τουλάχιστον να τρώει, να μείνει κοντά στο σπίτι μας, μπας και ξεθαρέψει να δούμε τι θα κάνουμε.....
annagabriela
Νεοφερμένο μέλος
Είχα και γω παλιότερα δυο τέτοιες περίπτωσεις με γατάκια που δεν μπορούσα με τίποτα να το βγάλω απο αυτοκινητο. Θέλει τρελή υπομονή..
Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις το εξής:
Όταν θα το ακούσεις να νιαουρίζει, πήγαινε στο δρόμο και νιαούρισε και συ, προσπάθησε να μιμιθείς την μαμά του που θα το καλούσε να πάει κοντά της (μην σκέφτεσαι τους γύρω σου
..)Ίσως έτσι ξεκινήσει να νιαουρίζει περισσότερο και να μπορέσεις να βρεις το αυτοκίνητο.Τότε μπορείς να καθίσεις δίπλα απο κάποια ρόδα του, να μην σε βλέπει και να συνεχίσεις την συζήτηση νιαουρίζοντας,αν δεν έχει φάει κίολας θα πάει στο φαί και θα έχεις ευκαιρία να το πιάσεις!!
Ελπίζω να σε βοηθήσω!!Καλη επιτυχία!!!

Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Το ψιψινάκι άρχισε να βγαίνει λίγο και να μετακινείται ανάμεσα στα αυτοκίνητα. Ελπίζω ότι τρώει έστω λίγο από αυτά που βάζω γι' αυτό (σήμερα είναι 6η μέρα που είναι εδώ και ζει ακόμη! Άρα μάλλον κάτι τρώει). Σκέφτομαι να συνεχίσω έτσι, αφού σήμερα εξαφανίστηκε με το που άνοιξα το παράθυρο του σπιτιού (για να πλησιάσω έστω και στο ελάχιστο ούτε κουβέντα, αφού τώρα, πετάγεται και στο απέναντι πεζοδρόμιο και φοβάμαι μην το πατήσει και κανένα αμάξι). Ελπίζω ότι θα ξεθαρέψει και θα πλησιάσει, αν δεν το έχει κάνει ήδη, στη σκάλα του κήπου μας όπου συνέχεια βάζω φαγητό. Το πρωί ήταν στο αμάξι μπροστά στην πόρτα μας (όπου είχε και φαγητό από κάτω). Άντε να δούμε...
Σε ευχαριστώ για τις συμβουλές!!!!!
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
Αυτό που μου έκανε εντύπωση και εύχομαι να ισχύει είναι πως ο εν λόγω γείτονας μου είπε πως το είδε μαζί με μια ψιψίνα που ταίζω χρόνια. Η γατούλα αυτή ζούσε σε σπίτι και όταν οι ηλίθιοι μετακόμισαν "ξέχασαν" να την πάρουν μαζί τους. Έτσι, από τότε την ταίζω εγώ και ευτυχώς κανα-δυό ακόμη. Υπάρχει πιθανότητα να το έχει κοντά της???? Η ψιψίνα είναι στειρωμένη. Το γατάκι όμως λέει (ο γείτονας) ήταν κοντά της και μάλιστα με σηκωμένη ουρίτσα (καλό σημάδι αυτό).
Αν πράγματι είναι κοντά της τότε τα πράγματα βελτιώνονται γιατί εκτός του ότι θα νιώθει κάποια ασφάλεια θα το οδηγεί και στο φαγητό....
Μακάρι, μακάρι, μακάρι αν και φοβάμαι να είμαι αισιόδοξη σε αυτές τις περιπτώσεις.
Ξέρει κανείς τέτοια περίπτωση? Μπορεί να συμβεί?
みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλη τυχη με το γατακι! Ειναι πολυ die hard ρε γαμωτο
(ή μαλλον hard to get
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ναταλία Λόκου
Νεοφερμένο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος
Γεια σου!
Είχα και γω παλιότερα δυο τέτοιες περίπτωσεις με γατάκια που δεν μπορούσα με τίποτα να το βγάλω απο αυτοκινητο. Θέλει τρελή υπομονή..
Μπορείς αν θέλεις να δοκιμάσεις το εξής:
Όταν θα το ακούσεις να νιαουρίζει, πήγαινε στο δρόμο και νιαούρισε και συ, προσπάθησε να μιμιθείς την μαμά του που θα το καλούσε να πάει κοντά της (μην σκέφτεσαι τους γύρω σου..)
Ίσως έτσι ξεκινήσει να νιαουρίζει περισσότερο και να μπορέσεις να βρεις το αυτοκίνητο.Τότε μπορείς να καθίσεις δίπλα απο κάποια ρόδα του, να μην σε βλέπει και να συνεχίσεις την συζήτηση νιαουρίζοντας,αν δεν έχει φάει κίολας θα πάει στο φαί και θα έχεις ευκαιρία να το πιάσεις!!
Ελπίζω να σε βοηθήσω!!Καλη επιτυχία!!!![]()
παντως ένας φίλος αυτό που κάνει και του δουλεύει πάντα είναι να πηγαίνει με κάποιο άλλο γατάκι στο αμάξι. Το κρυμένο γατάκι ακούει το άλλο να νιαουρίζει, βγαίνει, και ο φίλος μου το βουτάει.

Αυτό βεβαια σημαίνει οτι πρέπει να έχεις έναν δεύτερο γατάκι πρόχειρο (που το παιδι αυτο για κάποιο λόγο πάντα βρίσκεται να έχει...) και το γατάκι αυτό να νιαουρίζει την κατάλληλη στιγμή.
Ναταλία μπορώ να βρω παγίδα, το θέμα ειναι όμως ότι δεν νομίζω να κλείσει πατώντας το μικρό πάνω, δεν νομίζω οτι θα είναι αρκετά βαρύ. Θα την φέρω σπίτι μου πάντως ώστε να δοκιμάσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool