Γατάκι κάτω από αμάξι;

Θέλει το φαϊ να μπει πολύ πολύ πίσω στην παγίδα πάνω σε εφημερίδα όσο πιο πίσω γίνεται. Επειδή είναι ελαφριά πολλές φορές δεν πέφτει. Εμένα ωσπου να πιάσω τα 3 που είχα πιάσει μου είχαν βγάλει το λάδι για μέρες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κατάφερα και το τάισα και σήμερα το βράδυ. Αποκλείεται να πιαστεί στην παγίδα γιατί είναι πολύ ελαφρύ. Ξέρει ότι στο σπίτι μου μπροστά βρίσκει φαγητό και έτσι ευτυχώς έρχεται, επίσης, έχει αρχίσει να κάνει παρέα με μεγαλύτερα γατιά που έρχονται σε εμένα και τρώνε.
Το πρόβλημα είναι πως αν το πιάσω δεν ξέρω τι θα κάνω μετά γιατί στο σπίτι έχω 5 μικρά (35 ημερών) και 3 μεγάλα ψιψίνια και ένα μωρό παιδάκι, όπως λοιπόν καταλαβαίνετε, δεν με παίρνει για άλλο γατάκι. Ήδη είναι δύσκολα τα πράγματα. Στον κήπο έχω άρρωστα και θα κολλήσει.... αφού είναι πολύ μικρό για να εμβολιαστεί!
Σκέφτομαι να εξακολουθώ να το ταίζω όπως μέχρι τώρα και να δω στη συνέχεια τι μπορώ να κάνω. Λείπουν και όλοι σε διακοπές......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

παντως ένας φίλος αυτό που κάνει και του δουλεύει πάντα είναι να πηγαίνει με κάποιο άλλο γατάκι στο αμάξι. Το κρυμένο γατάκι ακούει το άλλο να νιαουρίζει, βγαίνει, και ο φίλος μου το βουτάει. :)
Αυτό βεβαια σημαίνει οτι πρέπει να έχεις έναν δεύτερο γατάκι πρόχειρο (που το παιδι αυτο για κάποιο λόγο πάντα βρίσκεται να έχει...) και το γατάκι αυτό να νιαουρίζει την κατάλληλη στιγμή.

Ναταλία μπορώ να βρω παγίδα, το θέμα ειναι όμως ότι δεν νομίζω να κλείσει πατώντας το μικρό πάνω, δεν νομίζω οτι θα είναι αρκετά βαρύ. Θα την φέρω σπίτι μου πάντως ώστε να δοκιμάσεις.

Θα δοκιμάσω με την παγίδα!!! Σήμερα το πρωί που το τάισα είδα πως έχει λίγο ξεθαρέψει. Σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για να μου τη δανείσεις. Αν θες τηλ. στο 6937377178.

Θα δοκιμάσω με την παγίδα!!! Σήμερα το πρωί που το τάισα είδα πως έχει λίγο ξεθαρέψει. Σε παρακαλώ επικοινώνησε μαζί μου για να μου τη δανείσεις. Αν θες τηλ. στο 6937377178.
Η Βούλα μου έφερε την παγίδα (θα μιλήσω με τη Λόζυ και θα της την δώσω εγώ πίσω) αλλά αποκλείεται να βοηθήσει γιατί το γατάκι είναι μικρό και άρα ελαφρύ.... δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κλείσει!
Σήμερα όλα ανάποδα, το τάισα μεν το πρωί αλλά τώρα το βράδυ δεν έχει έρθει και δεν έχω αντοχή να το περιμένω άλλο γιατί ο σποράκος μας βγάζει δόντια, όλο το απόγευμα έκλαιγε και εγώ είμαι κουρέλι από την κούραση και την ένταση. Άφησα πάλι φαγητό και ελπίζω να έρθει και να προλάβει να φάει.
Είναι πάνω από βδομάδα που προσπαθώ να το πιάσω.... Είναι απίστευτο το πόσο ΔΕΝ συνεργάζονται......

Είναι πάνω από βδομάδα που προσπαθώ να το πιάσω.... Είναι απίστευτο το πόσο ΔΕΝ συνεργάζονται......

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ σκασμένη είμαι σήμερα. Ενώ έκανα την βόλτα μου παραλιακά στην Κέρκυρα γυρνώντας από το ποτό μου γύρω στις 2 ένα γατάκι περίπου 3 μηνών νιαούριζε έντονα κάτω από ένα αμάξι. Το βλέπω και προσπαθώ να το πιάσω μπας και το μεταφέρω στην περιοχή του σπιτιού μου που είναι πιο ήσυχη και πιο ασφαλής γιατί εκεί που ήταν, ήταν πολυσύχναστος δρόμος. Αυτό το άτιμο με το που πλησίαζε και πήγαινα να το πιάσω έφευγε φοβισμένο με κίνδυνο να πεταχτεί στα αυτοκίνητα. Ο αδερφός μου, μου λέει θα του κάνεις χειρότερο κακό:(. Έτσι έφυγα άπραγη εγκαταλείποντας την προσπάθεια. Άσε που ταξιδεύω το πρωϊ στις 8:(. Είμαι σκασμένη για το τι απέγινε. Ελπίζω να μην πετάχτηκε.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ σκασμένη είμαι σήμερα. Ενώ έκανα την βόλτα μου παραλιακά στην Κέρκυρα γυρνώντας από το ποτό μου γύρω στις 2 ένα γατάκι περίπου 3 μηνών νιαούριζε έντονα κάτω από ένα αμάξι. Το βλέπω και προσπαθώ να το πιάσω μπας και το μεταφέρω στην περιοχή του σπιτιού μου που είναι πιο ήσυχη και πιο ασφαλής γιατί εκεί που ήταν, ήταν πολυσύχναστος δρόμος. Αυτό το άτιμο με το που πλησίαζε και πήγαινα να το πιάσω έφευγε φοβισμένο με κίνδυνο να πεταχτεί στα αυτοκίνητα. Ο αδερφός μου, μου λέει θα του κάνεις χειρότερο κακό:(. Έτσι έφυγα άπραγη εγκαταλείποντας την προσπάθεια. Άσε που ταξιδεύω το πρωϊ στις 8:(. Είμαι σκασμένη για το τι απέγινε. Ελπίζω να μην πετάχτηκε.

Ίσως είναι καλύτερα που δεν το έπιασες... Δεν είναι πολύ μικρό και αφού σήμερα έφευγες καλύτερα που δεν βρέθηκε ξαφνικά σε άγνωστο χώρο και μυρωδιές. Όταν γυρίσεις ρίχνεις πάλι μια ματιά μήπως το βρεις!

Το δικό μου δεν το άκουσα ούτε σήμερα προς το παρόν.... Έψαξα στη γειτονιά μήπως είναι πουθενά κρυμένο, τίποτα...

Άμα δε σε θέλει η τύχη......
Το βραδάκι μόλις είχα φύγει από το σπίτι μου τηλεφώνησε η μητέρα μου ότι νιαουρίζει το γατάκι. Βγήκε και έβαλε φαγητό αλλά το έχουν πάρει χαμπάρι όλες οι αδεσποτίτσες ότι υπάρχει εκεί κονσερβάκι και έγινε λαϊκό προσκύνημα.... Ελπίζω να έφαγε και αυτό μαζί τους. Επέστεψα σχετικά γρήγορα αλλά είχε φύγει. Άφησα πάλι κονσερβάκι και κροκετάκια για μικρά και ο Θεός βοηθός. Μάλλον έχει καταλάβει ότι στο σπίτι μας μπροστά βρίσκει φαγητό και έρχεται και φωνάζει. Το θέμα είναι που πάει όταν φεύγει....

Το ανέκδοτο της ημέρας: Βρήκα σπίτι για το γατάκι αλλά όχι το γατάκι.....:mad:

Το ανέκδοτο της ημέρας: Βρήκα σπίτι για το γατάκι αλλά όχι το γατάκι.....:mad:
black humor;) μην παρατας τη δουλεια...Συνεχισε!!!Στο κατω κατω ολα γινονται με συνεργασια...Αν ολη η οικογενεια βοηθησει θα το παρετε...Αλλά ειναι κατω απο το αυτοκινητο; Ή στη μηχανη;

black humor;) μην παρατας τη δουλεια...Συνεχισε!!!Στο κατω κατω ολα γινονται με συνεργασια...Αν ολη η οικογενεια βοηθησει θα το παρετε...Αλλά ειναι κατω απο το αυτοκινητο; Ή στη μηχανη;
Το βρηκες τελικα; Εχει ηδη μπει ο Σεπτεμβριος:(Πες μου οτι δεν πεθανε αλλα το εχεις στο σπιτι σου!!

Το γατάκι κρυβόταν σε διάφορα αμάξια (και στο δικό μας) μέσα στις μηχανές. Όπως έγραψα παραπάνω νιαούριζε πολύ σπάνια (2-3 φορές το 24ωρο) με αποτέλεσμα να είναι δύσκολος ο εντοπισμός του και όταν τελικά το βρίσκαμε ήταν αδύνατο να το πιάσουμε (ούτε με πετσέτα, ούτε με γατοφόρο, ούτε μα παγίδα). Τις λίγες φορές που κατάφερα να το δω φαινόταν σε καλή κατάσταση.
Το Δεκαπενταύγουστο το είδαμε τελευταία φορά. Άφηνα φαγητό κάτω από τα αμάξια μέχρι λίγες μέρες πριν για την περίπτωση που έρθει. Είμαι σίγουρη πως δεν συνέβει ατύχημα με κάποια μηχανή διότι είχαν ειδοποιηθεί οι πάντες για την ύπαρξή του και ευτυχώς, δεν βρήκα αίμα πουθενά.
Θεωρώ πιθανό, και ελπίζω έτσι να έγινε, κάποιος να κατάφερε να το πιάσει ή να βρήκε κάποιο από τα σημεία που ταϊζονται ψιψίνια.
Ειλικρινά, προσπαθήσαμε πάρα πολύ για αυτό αλλά δυστυχώς, χωρίς αποτέλεσμα. Μακάρι να είναι καλά......

:(:(:(:(:redface::redface::/::/::/::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back