Uniqov
Νεοφερμένο μέλος
Ο Uniqov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 8 μηνύματα.
21-09-10
18:34
Γειά!
Όλο το Σ/Κ και μέχρι χθες το βράδυ, ένα μικρό γατάκι κάτω από το σπίτι μου φώναζε ΣΥ-ΝΕ-ΧΕΙ-Α και κρυβόταν κάτω από τα αυτοκίνητα. Είναι περίπου 1,5 - 2 μηνών, άσπρο με πορτοκαλί στάμπες. Του έβαζα φαγητό, το έτρωγε και μετά από λίγο άρχιζε πάλι. Προσπάθησα πολλές φορές να το πιάσω αλλά ήταν αδύνατο. Κατέβηκα και με τη γάτα μου μήπως το προσελκύσει αλλά τίποτα. Σήμερα δεν το έχω ακούσει καθόλου. Ελπίζω να το πήρε κάποιος γατόφιλος και να μην του συνέβη τίποτα κακό.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση; Πώς πιάνεις ένα τρομαγμένο γατάκι που κρύβεται κάτω από αυτοκίνητα ή μέσα στη μηχανή τους;
Όλο το Σ/Κ και μέχρι χθες το βράδυ, ένα μικρό γατάκι κάτω από το σπίτι μου φώναζε ΣΥ-ΝΕ-ΧΕΙ-Α και κρυβόταν κάτω από τα αυτοκίνητα. Είναι περίπου 1,5 - 2 μηνών, άσπρο με πορτοκαλί στάμπες. Του έβαζα φαγητό, το έτρωγε και μετά από λίγο άρχιζε πάλι. Προσπάθησα πολλές φορές να το πιάσω αλλά ήταν αδύνατο. Κατέβηκα και με τη γάτα μου μήπως το προσελκύσει αλλά τίποτα. Σήμερα δεν το έχω ακούσει καθόλου. Ελπίζω να το πήρε κάποιος γατόφιλος και να μην του συνέβη τίποτα κακό.
Η ερώτησή μου είναι η εξής: τι κάνουμε σε παρόμοια περίπτωση; Πώς πιάνεις ένα τρομαγμένο γατάκι που κρύβεται κάτω από αυτοκίνητα ή μέσα στη μηχανή τους;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
22-09-10
00:03
Με τα χέρια είναι μάλλον δύσκολο, αλλά μπορεί να τα καταφέρεις βάζοντας φαγητό σε μια σκεπασμένη γατοφόρο. Συνήθως πιάνει. Πάντως, όσο κι αν φαίνεται κουλό, πολλές γάτες κρύβουν τα μικρά τους στις μηχανές και έρχονται να τα πάρουν αργότερα, αν και δεν ξέρω αν συνέβη αυτό με το γατάκι που είδες.
Σε κάθε περίπτωση, αξίζει τον κόπο να αφήνεις ένα σημείωμα για τον οδηγό ότι μπορεί να υπάρχει γατάκι στη μηχανή του, ώστε να το τσεκάρει τουλάχιστον πριν ξεκινήσει.
Σε κάθε περίπτωση, αξίζει τον κόπο να αφήνεις ένα σημείωμα για τον οδηγό ότι μπορεί να υπάρχει γατάκι στη μηχανή του, ώστε να το τσεκάρει τουλάχιστον πριν ξεκινήσει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
22-09-10
15:17
Eπειδή και τον δικό μου πριν 2 χρόνια έτσι τον τσάκωσα. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και θέλει μεγάλη υπομονή. Είναι πολύ φοβισμένα και δεν βγαίνουν. Μόνο με τροφή μπορείς να το προσελκύσεις. Εμένα είχε ξαπλώσει η μαμά μιας φίλης έμπειρη γατομάνα και τον είχε τσακώσει στην γωνία της ρόδας πάνω στην μηχανή.
mickey mouse
Διάσημο μέλος
Η Μίκυ Λιαβέρη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2.258 μηνύματα.
22-09-10
18:33
Ακριβώς αυτό! Κι η κόρη μου είχε βρει ένα κάτω απο αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι. Ξάπλωσε στο δρόμο για να το πιάσει κι αφού το έβαλε σε ασφαλές μέρος μετά αφησε σημείωμα στον οδηγό γιατι σκέφτηκε πως μπορεί να ξαναγύριζε εκει το γατάκι
Eπειδή και τον δικό μου πριν 2 χρόνια έτσι τον τσάκωσα.
Κι έτσι απέκτησες τον χοντροΛίλο σου
τον λατρεμένο χαδιάρη γάτο
mrniceguy
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Bill αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 383 μηνύματα.
22-09-10
19:15
Συνήθως πιάνει. Πάντως, όσο κι αν φαίνεται κουλό, πολλές γάτες κρύβουν τα μικρά τους στις μηχανές και έρχονται να τα πάρουν αργότερα, αν και δεν ξέρω αν συνέβη αυτό με το γατάκι που είδες.
Και εγω κουλο το θεωρουσα μεχρι που βρηκαμε 3 αδερφακια που ηταν στη μηχανη επειδη τα ειχε βαλει εκει η μαμα τους
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα.
23-09-10
12:47
Κι έτσι απέκτησες τον χοντροΛίλο σουτον λατρεμένο χαδιάρη γάτο
![]()
To αγόρι μου το τρελό το μαναράκι μου

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum