Γατάκι με πανλευκοπενία

Jeannine

Δραστήριο μέλος

Η Jeannine αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 621 μηνύματα.
:( Ένας γατούλης από τις γάτες που ταίζω στον κήπο μου αργοσβήνει στα χέρια μου και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Σήμερα ήταν σε άθλια κατάσταση και το πήγα εσπευσμένα στον κτηνίατρο... δυστυχώς οιπιθανότητες είναι ελάχιστες να επιζήσει. τον ακούω τώρα να βαριανασαίνει και δεν μπορώ..... δεν μπορώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι σου είπε ο γιατρός; τι έχει; πως είσαι σίγουρι ότι δεν γίνεται τίποτε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τον πήγα στον ΑΙΛΟΥΡΟ σήμερα.. Έχει κατά πάσα πιθανότητα μία αρρώστια που δεν θυμάμαι ακριβώς πως λέγεται, ίσως λευκοπενία ή κάτι παρεμφερές... Μία αρρώστια εν πάσει περιπτώσει που προσβάλλει το έντερο, και όπως μου είπε ο γιατρός, στις περισσότερες περιπτώσεις είναι θανατηφόρα.
Πήγα τον ταλαίπωρο τον γατούλη σε κωματώδη κατάσταση. Δεν είχε πίεση... Δεν έβρισκε φλέβα για να του βάλει ορό και αναγκάστηκε να τρυπήσε το κόκκαλο... Η θερμοκρασία του σώματός του ήταν υπό τους 32 βαθμούς, ενώ κανονικά πρέπει να είναι στους 38.1.
Του έκανε ενέσεις, αντιβιώσεις... ούτε κι εγώ καλά καλά δεν κατάλαβα από τον πανικό μου τι ακριβώς συνέβη... Μου συνέστησε να το έχω σε μία ζεστή φωλιά μέσα στο σπίτι, μήπως ανέβει η θερμοκρασία του σώματός του... Αν έχει επιζήσει μέχρι αύριο, θα πρέπει να τον ξαναπάω στο γιατρό, να του βάλει ορό και να δούμε από κει πέρα τι μπορεί να γίνει...
Αχ, έτσι που ανασαίνει ο ταλαίπωρος... τόσο βαρια.. με τρομάζει.. :(:(

Εύχομαι όλα να πάνε καλά.... Κουράγιο.

Μακαρι να πανε ολα καλα..Δεν ξερεις ισως αλλαξει η κατασταση...ισως σταθει τυχερο:(

για να ανεβάσεις την θερμοκρασία του και να τον κρατήσεις ζεστό να του βάλεις εάν έχεις μία θερμοφόρα και αν δεν έχεις σε ένα μπουκάλι ζεστό νερό τυλιγμένο σε μία κουβέρτα αυτό θα βοηθήσει πολύ....καλό κουράγιο εύχομε να πάνε όλα καλά εάν θέλεις κάτι θα έιμαι για λιγο ακόμα μέσα στείλε μου pm

Μακάρι... Πραγματικά μακάρι.... Να εμβολιάζετε τα ζωάκια σας παιδιά...
Εγώ φταίω που ενώ είναι 6 μηνών, δεν τον είχα εμβολιάσει ακόμη και να τώρα τι έπαθε... :(
Είναι τόσες πολλές οι γάτες που τριγυρίζουν σπίτι μου, και εν τέλει προτίμησα να τους εξασφαλίζω τροφή, παρά εμβόλια. και τώρα όλα ήρθαν ανάποδα :(:(:(:(:(

Σ'ευχαριστώ μάγισσα, ειλικρινά... και ευχαριστώ όλους σας για τα λόγια σας. Του έχω ήδη βάλει μία θερμοφόρα... βάζω και κατά διαστήματα το αερόθερμο... πφφφ

Μη το βαζεις κατω...ολοι μας ευχομαστε να πανε ολα καλα...περιμενουμε νεοτερα αυριο...κουραγιο

καλύτερα λίγο λιγότερο φαγητό και ένα παραπάνω εμβόλιο παρά το αντίθετο.....Τωρα να αλλάζεις το νερό για να είναι ζεστό συνέχεια γιατί σε αντίθεση με την αεροθερμο η θερμοφόρα έρχεται σε επαφή με το κορμάκι του ελπίζω να πάνε όλα καλά και αύριο να έχουμε καλά νέα σε λιγο θα βγώ αλλά θα δω το πρωί τι έγινε !!!περιμένω νέα σου εάν θελεις κάτι μην διστάσεις τα λέμε κουράγιο εύχομε να πάνε όλα καλά εξάλου τα γατάκια είναι εφτάψυχα τα καταφέρνουν αρκετες φορές......

σου εύχομαι καλό κουράγιο..αν έχεις καμμια σομπιτσα βαλτην αρκετά κοντά να τον διατηρήσεις ζεστό...αν και δεν σε βλέπω να κοιμάσαι από την αγωνία σήμερα..κράτα τον όσο πιο ζεστό μπορείς...εύχομαι όλα να πανε καλά με τον γατούλη:(

Μόλις πέθανε ο μαυρούλης μου... Τον είδα να πεθαίνει και να υποφέρει...:(:(

Αχ ψυχούλα μου... Κι ήταν τόσο μικρούλης...
Κουράγιο...

τουλαχιστον ειχε εσενα κοντα του :cry::cry::bye::bye:

:cry::cry::cry::bye::bye::bye: ειναι κριμα...

Αντιο..:bye:
Τουλαχιστον προσπαθησες..λυπαμαι πολυ...

Λυπάμαι πολύ κι εγώ...

Οχι ρε..... :(
Είναι πολύ σκληρό.. να βλέπεις .... δεν μπορω... sorry.....

Κρίμα...:(
Μπράβο σου που το φρόντισες όσο γινόταν το καημενούλι.

λυπάμε που δεν τα κατάφερε πάντως έκανες ότι μππορούσες νομίζω ότι έχεις και άλλα γατάκια που τώρα θα μπορέσεις να τα φροντίσεις καλύτερα... λυπάμε για το μικρούλι.....:bye::bye::bye::cry::cry::cry:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back