jasmine
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος
:cry:
julia
Διακεκριμένο μέλος

Jeannine
Δραστήριο μέλος
jasmine
Δραστήριο μέλος
Έχω μία μικρούλα 2,5 μηνών, που της έκανα το εμβόλιο (την 1η δόση), έχω μία 2 ετών που τα έχει κάνει τα εμβόλια. και μένουν άλλα 3 που ήταν πολύ αγαπημένα με το μαυρούλη μου... αυτά πρέπει να εμβολιάσω... Δυστυχώς έχω μείνει τελείως ταπί, γιατί το 2,5 μηνών γατουλάκι είχε σπάσει τα πόδια του και θα έκλεισα ραντεβού για τις 25/1/08 να την πάω στον Αίλουρο να κάνει μία δύσκολη εγχείρηση και μαζεύω για αυτό λεφτά. Έχω μπερδευτεί... Ξέρετε πουθενά να κάνουν εμβόλια σε γάτες φθηνά;;; Σε κάποια φιλοζωική γίνοται με μικρό κόστος;;
Βρε συ Jeannine νομίζω πως υπάρχουν άνθρωποι εδώ που θα ήταν πρόθυμοι να σε βοηθήσουν, όσο μπορούν βέβαια οικονομικά. Ας πούμε εγώ. Ότι μπορώ. Αν ξέρεις περισσότερες λεπτομέρειες στείλε μου pm με κάποιον αριθμό λογαριασμού να δω πως θα μπορέσω να σε βοηθήσω. Δεν χρειάζεται να απελπίζεσαι. ΟΚ?
toulis
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σε φιλοζωική ειναι κανονικά 30ε. Αν εισαι μέλος.. Δηλαδή έχει πληρώσει συνδομή μέλους 30 ε το χρόνο στο κάνουν με 24ε... Αδεσποτάκια είναι???? δεν έχω καταλάβει...![]()
Στη φιλοζωική είναι τόσο ακριβά τα εμβόλια? Και στους ιδιώτες κτηνίατρους τόσο κοστίζουν (25 - 30 ευρώ), δεν καταλαβαίνω τη διαφορά.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Στη φιλοζωική είναι τόσο ακριβά τα εμβόλια? Και στους ιδιώτες κτηνίατρους τόσο κοστίζουν (25 - 30 ευρώ), δεν καταλαβαίνω τη διαφορά.
Αστα toulis..... είναι μια πικρή ιστορία.... Εγώ ήμουν μέλος ....έφυγα τρέχοντας.....
. ... έχουν γραφτέι και εδώ κάποια πράγματα... σχετικά, αλλιώς αν θες στειλε pm....
alobar
Νεοφερμένο μέλος
Επικοινώνησε μαζί τους στο 2108648140 εκθέτοντάς τους το ζήτημα και είμαι σίγουρος ότι κάτι υπέροχο θα συμβεί

jasmine
Δραστήριο μέλος
jasmine από όσο γνωρίζω στο Κτηνιατρικό Κέντρο Γάτας στην Κυψέλη, Ανάφης+Νάξου η Αλίκη και η Τζίνα Δέγλερη χρεώνουν 20 ευρώ το εμβόλιο όμως ίσως μπορεί να κάνουν κάτι ακόμα καλύτερο.
Επικοινώνησε μαζί τους στο 2108648140 εκθέτοντάς τους το ζήτημα και είμαι σίγουρος ότι κάτι υπέροχο θα συμβεί![]()
Μάλλον στην Jeannine ήθελες να αναφερθείς, αλλά δεν πειράζει. Φαντάζομαι θα το δει.
alobar
Νεοφερμένο μέλος
Το άλλαξα ήδη, ας ελπισουμε να έρθουν όλα δεξιά γιά τα τρία μικρούλια

Rena-miou
Νεοφερμένο μέλος
Αχ ψυχούλα μου..λυπάμαι πάρα πολύ.:cry:Κουράγιο και μπράβο σου για την περιποίηση και τη στοργή.Μόλις πέθανε ο μαυρούλης μου... Τον είδα να πεθαίνει και να υποφέρει...![]()
alobar
Νεοφερμένο μέλος
Μόνο ο χρόνος μπορεί να απαλύνει αυτό το πόνο καθώς και οι ευχάριστες στιγμές που σίγουρα θα έρθουν στην ζωή σου από άλλες τυχερές ψυχούλες με τέσσερα μικρά ποδαράκια, αστραφτερά, γεμάτα περιέργεια ματάκια και ατελείωτη όρεξη γιά φαγητό και παιχνίδια που θα έχουν την τύχη να βρεθούν στην γεμάτη αγάπη αγκαλιά σου.
Σου εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη και ότι καλύτερο γιά τους τρείς σου σωματοφύλακες

Νατάσα
Δραστήριο μέλος
Ένας γατούλης από τις γάτες που ταίζω στον κήπο μου αργοσβήνει στα χέρια μου και δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Σήμερα ήταν σε άθλια κατάσταση και το πήγα εσπευσμένα στον κτηνίατρο... δυστυχώς οιπιθανότητες είναι ελάχιστες να επιζήσει. τον ακούω τώρα να βαριανασαίνει και δεν μπορώ..... δεν μπορώ
Jeanine...
Τώρα μόλις διάβασα το θέμα όλο και έβαλα τα κλάματα... Είναι απίστευτα λυπηρό να πεθαίνει μια ψυχή στα χέρια σου... Δεν μου έχει τύχει αλλά σε θαυμάζω! μπράβο σου για την αγάπη, στοργή και φροντίδα που έδειξες στον μικρούλη... Καλύτερα που άφησε την τελευταία του ανάσα μαζί σου παρά κάπου μόνο του το καυμένο... Να είσαι καλά, και ότι χρειαστείς εδώ είμαστε. Καλή συνέχεια, και μοίρασε την αγάπη του μικρούλη στα άλλα σου γατάκια...

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Jeannine
Δραστήριο μέλος

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αν δεις ότι δεν τα καταφέρνεις ειδοποιήσε. Όσο για το μαυράκι σου.... στεναχορήθηκα πολύ μου θύμισε αυτό που περνάω με την δικιά μου μαυρούλα που "έφυγε" πρόσφατα. Ίσως είναι ποιο ευτυχισμένα εκεί τα ζωάκια μας. Κουράγιο έκανες τα πάνταPaidia se mia filozwiki stous agious anargyrous kanoun emvolia me 20 eyrw! eytyxws! Opote borw na mazepsw k monh mou ta lefta! eyxaristw pragmatika osous prosferthikan na me voithisoun to ektimw afantasta ki elpizw na antapodwsw!![]()
Jeannine
Δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool