ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΗΛ13886
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΗΛ13886 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
18-10-09
22:39
θα παρω ενα γατακι στο σπιτι το οποιο μαλλον εχει καποιο προβλημα ορασης,θα το παω στον γιατρο να μου πει ποσο ειναι το προβλημα.......εχω κ μια αλλη γατουλα ομως σπιτι.η μια ειναι 3 μηνων κ το αλλο που θα φερω σχεδον 1.ειναι μωρο.....λετε να εχω προβλημα με τα 2 μωρα.....????????
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα.
18-10-09
23:13
Πόσο μικρό είναι το δεύτερο γατάκι; Τρώει ακόμα με μπιμπερό;
Αν είναι κάτω από μήνα, ίσως είναι καλή ιδέα να το έχεις περιορισμένο για κάποιο διάστημα επιτρέποντας μόνο ελεγχόμενη επαφή με το μεγαλύτερο. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.
Ρίξε και μια ματιά και στο άρθρο για τις γατούλες με ειδικές ανάγκες.
Αν είναι κάτω από μήνα, ίσως είναι καλή ιδέα να το έχεις περιορισμένο για κάποιο διάστημα επιτρέποντας μόνο ελεγχόμενη επαφή με το μεγαλύτερο. Κατά τ' άλλα δεν νομίζω να έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Ρίξε και μια ματιά και στο άρθρο για τις γατούλες με ειδικές ανάγκες.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΗΛ13886
Νεοφερμένο μέλος
Η ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΗΛ13886 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
18-10-09
23:58
το γατακι το μικρο πρεπει να ειναι καπου 1 μηνος σχεδον.το βρηκαμε πριν 15 μερες ακομα με τα ματια κλειστα.ηταν παρατημενο κ μαλλον τα ματια του εχουν παθει μολυνση.εχω μια υπονια οτι μπορει να ειναι τυφλο κ αν οχι τυφλο θα εχει μαλλον προβλημα ορασης.περνει αντιβιωση.τρωει με μπιμπερο αλλα τρωει κ μονο του.το διαβασα το αρθρο.ηταν πολυ καλο.απλα ανησυχω γιατι αυτη που εχω ηδη ειναι 3 μηνων κ φοβαμαι μηπως δεν το δεχτει................
julia
Διακεκριμένο μέλος
Η julia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Λεωνίδι (Αρκαδία). Έχει γράψει 7.021 μηνύματα.
19-10-09
09:43
Πρέπει να τα έχεις χωριστά, προφανώς κανένα δεν έχει κάνει εμβόλια...
Το πόσο μεγάλη ή μόνιμη είναι μια πιθανή ζημιά μόνο ο Κτηνίατρος μπορεί να σου πεί. Θα πρέπει να κάνει και να τελειώσει την θεραπεία, (λογικά βάζεις και κολλύριο..) κι μετά θα φανεί αν βλέπει ή όχι.
Γενικά πάντως ενα γατάκι και με ένα μάτι ή και κανένα δεν έχει κανένα θέμα, θα προσαρμοστεί, θα γνωρίσει, και θα μάθει τον χώρο και θα είναι μια χαρά. Όσο για την αποδοχή του άλλου, πιστεύω ότι πρέπει να σε απασχολήσει αργότερα, να γίνει καλά, να εμβολιαστούν και τα 2 κι μετά. Μέχρι τότε θα έχουν μυρίσει το ένα το άλλο και έτσι και αλλιώς η αποδοχή τους θα είναι ευκολότερη. Θέλει μόνο χρόνο και υπομονή.

Το πόσο μεγάλη ή μόνιμη είναι μια πιθανή ζημιά μόνο ο Κτηνίατρος μπορεί να σου πεί. Θα πρέπει να κάνει και να τελειώσει την θεραπεία, (λογικά βάζεις και κολλύριο..) κι μετά θα φανεί αν βλέπει ή όχι.
Γενικά πάντως ενα γατάκι και με ένα μάτι ή και κανένα δεν έχει κανένα θέμα, θα προσαρμοστεί, θα γνωρίσει, και θα μάθει τον χώρο και θα είναι μια χαρά. Όσο για την αποδοχή του άλλου, πιστεύω ότι πρέπει να σε απασχολήσει αργότερα, να γίνει καλά, να εμβολιαστούν και τα 2 κι μετά. Μέχρι τότε θα έχουν μυρίσει το ένα το άλλο και έτσι και αλλιώς η αποδοχή τους θα είναι ευκολότερη. Θέλει μόνο χρόνο και υπομονή.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ ΜΙΧΑΗΛ13886
Νεοφερμένο μέλος
22-10-09
15:04
η μεγαλη μου τα εχει κανει ολα τα εμβολια,ειναι ετοιμη,το μικρουλι τελικα δεν ειναι τυφλο και οσο μεγαλωνει θα φτιαχνει η οραση του ειπε ο γιατρος.Σε 10 μερες περιπου θα το παρω γιατι θα παω σε αλλο σπιτι κ τοτε θα το παρω.Τωρα ειναι ακομα με τα αδερφακια του......
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum