Γατάκι με σπασμένη σπονδυλική στήλη...

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου αυτήν την εναλλακτική, τουλάχιστον προς το παρόν. Πραγματικά επειδή είναι πολύ μικρός ο γατούλης αν είναι να ζήσει μία ζωή ταλαιπωρίας και δούμε ότι δεν γίνει κάτι με χειρουργία το ξαναβλέπουμε...αλλά τώρα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να ΖΗΣΕΙ ΚΑΛΑ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν εχει αισθηση στα ακρα ειναι πολύ θετικό...απλά να ξεπεράσει το σοκ και μετα βλεπουμε...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιστευω οτι ο κτηνιατρος σίγουρα θα αντιμετωπίζει την υποθερμια με καποιο τροπο..,μπορει να μην ειναι με θερμοφορα αλλά σε ένα πολύ ζεστο δωμάτιο..;)

Δεν θέλω να σκέφτομαι καθόλου αυτήν την εναλλακτική
Δεν εννοούσα αυτό, βρε.
Ήθελα να πω ότι και στην περίπτωση του Αλλαντίν φαίνονταν πολύ άσχημα τα πράγματα στην αρχή, αλλά τελικά είχε πολύ αίσια έκβαση.;)

ολα καλά θα πάνε..και αφού δε μπορούμε να ζεστάνουμε το κορμάκι του από δω θα φοντίσουμε να του βρούμε μια ζεστή αγκαλιά να χωθεί για παντα το μανάρι..ότι χρειαστεί μας λες

Αφού το μαναράκι έχει όρεξη και έχει μια αίσθηση των άκρων του πιστεύω και ελπίζω ότι μόνο θετικά θα εξελιχθούν τα πράγματα. Όσο για τα χρήματα για τις επεμβάσεις, με τόσα άτομα εδώ πρόθυμα να βοηθήσουν δεν νομίζω να υπάρξει πρόβλημα!! Τουλάχιστον θα έχουμε προσπαθήσει για το καλύτερο για το μωράκι!!! :happy::happy:
Think positive!!!

Το απόγευμα θα μιλήσουμε με την ιατρό, να δούμε πώς εξελίσσονται οι λειτουργίες, εντεράκι κ.λπ.
Αυτό παίζει πολύ σημαντικό ρόλο, διότι εάν ο γατούλης χρειάζεται βοήθεια για τουαλέτα, περιπλέκονται πολύ τα πράγματα. Θα πάρουμε και τις ακτινογραφίες. Μακάρι αρήθα να έχει αίσια έκβαση αυτή η ιστορία, μακάρι. Νομίζω σε αυτές τις περιπτώσεις πάει βλέποντας και κάνοντας.

Κουράγιο κορίτσια και θετική ενέργεια. Εύχομαι το καλύτερο

Έχει κανείς ηλεκτρική θερμοφόρα που μπορεί να διαθέσει για μερικές ημέρες?

Παιδια πρέπει να συγκεντρώσουμε χρήματα σιγά σιγά, γιατί η γιατρός πήρε 50 ευρώ (τα πλήρωσε η Aristocat) για νοσηλεία και θα δούμε τί άλλο θα χρειαστεί.

πρέπει να συγκεντρώσουμε χρήματα σιγά σιγά
Συμφωνώ!!
Δώστε έναν λογαριασμό όπου μπορεί να καταθέτει όποιος θέλει για να πάμε τώρα, όσο είναι ανοιχτές ακόμα οι τράπεζες.

Δεν έχει βγει ένας υπολογισμός των χρημάτων που θα χρειαστούν συνολικά? Για να ξέρουμε τι γίνεται:hmm:

Κορίτσια ευχαριστώ για την "αφύπνιση", δεν θέλω να σας επιβαρύνω εγώ με μία απόφαση που πήραμε να φροντίσουμε τον γατούλη. Μπορούμε να του πληρώσουμε προς το παρόν την νοσηλεία (με δυσκολία βέβαια αλλά θα το κάνουμε γιατί αναλάβαμε με το αγόρι μου συνειδητά την ευθύνη) αλλά δεν θα τα καταφέρουμε με χειρουργεία εάν χρειαστούν. Εάν έχει κανείς μία ηλεκτρική θερμοφόρα θα μου κάνει μεγάλη χάρη, να προσπαθήσουμε να μειώσουμε κάπως τα έξοδα.
Ευχαριστώ και πάλι όλους.

Κοίτα να δεις τα αδέσποτα γατάκια είναι ευθύνη όλων μας και όταν υπάρχει ανάγκη σίγουρα θα πρέπει να τρέχουμε όλοι.
Βρε παιδιά εγώ έχω σκεφτεί πολλές φορές ότι θα μπορούσαμε να οργανώναμε καφέ στα σπίτια μας και τον καφέ που θα πληρώναμε να τον πιούμε έξω να τον δίνουμε για ζωάκια σε ανάγκη. Όλα γίνονται όταν δεν τα φορτώνεται ένας μόνος του:hmm:

Aristocat, μην αγχώνεσαι. Δεν επιβαρύνεις κανέναν γιατί δεν αναγκάζεις κανέναν να συνεισφέρει. Όποιος μπορεί και θέλει, μπορεί να βοηθήσει..
Εγώ δυστυχώς ηλεκτρική θερμοφόρα δεν έχω. Ρώτησα και τη μητέρα μου και κάποιους γνωστους άλλα χωρίς καμία τύχη..

Συμφωνώ με τη λογική σου Ουρανία μου.. Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι και μελαγχολώ? ότι δεν είναι μόνο τα αδέσποτα ζωάκια.. είναι και οι "αδέσποτοι" άνθρωποι που και αυτοί δεν έχουν καλύτερη μοίρα... anyway... το θέμα μας είναι το γατουλίνι για τώρα..

Συμφωνώ με τη λογική σου Ουρανία μου.. Εγώ ξέρεις τι σκέφτομαι και μελαγχολώ? ότι δεν είναι μόνο τα αδέσποτα ζωάκια.. είναι και οι "αδέσποτοι" άνθρωποι που και αυτοί δεν έχουν καλύτερη μοίρα... anyway... το θέμα μας είναι το γατουλίνι για τώρα..

Συμφωνώ απόλυτα. Κι εγώ δεν μένω αδιάφορη στον πόνο των ανθρώπων πίστεψέ με. Η μόνη διαφορά είναι ότι στους ανθρώπους τους άστεγους στην Ελλάδα στις περισσότερες των περιπτώσεων τους χρειάζεται υποστήριξη ψυχολογική και υγιονομική και όχι οικονομική 100% γιατί και φαϊ μπορούν να βρουν σε μια εκκλησία και στέγη τους παρέχει αν χρειάζονται ο Δήμος Αθηναίων. Τέλος πάντων συμφωνώ το θέμα είναι το γατάκι τώρα και τι κάνουμε.

Καλησπέρα πήρα μόλις τον κ. Καραμήτσο και έκλεισα ραντεβού αύριο στις 6 να δει την σπονδυλική στήλη. I keep my catfingers crossed. Τα λόγια περιττεύουν είμαι χάλια, ψυχολογικό ράκος, τρέχω στην ιατρό να δω τον γατούλη. Θα ενημερώσω οπότε αύριο για κόστος εάν γίνει η εγχείρηση, δηλ. έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Περαστικά και απο μένα.:(
Είχα βρεί πρίν 10 χρόνια ένα ολόμαυρο με ίδιο θέμα (μάλλον)... ούτε site, ουτε Κτηνιάτρους, σε έναν τυχαίο πήγα... παει το γατάκι.

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!!!:)

Μην είσαι χάλια, έχεις ήδη κάνει πολλά για το γατάκι και εξάλλου το γεγονός και μόνο ότι ζει ακόμα είναι πάρα πολύ θετικό. Κάθε ώρα που περνάει είναι υπέρ του.:)
Μακάρι να 'ναι καλά τα νέα κι απ'τον άλλο γιατρό και να μπορέσει να γίνει η εγχείρησή του.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back