Γατάκι με χλαμύδια - ΒΟΗΘΕΙΑ!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

niikos

Νεοφερμένο μέλος

Ο niikos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδιά!

Για δεύτερη φορά εμφανίζεται στον κήπο της πολυκατοικίας μας γατάκι με άρρωστα ματάκια (κατα πάσα πιθανότητα χλαμύδια).

Το πρώτο το περιθάλψαμε και τώρα ο Σωτήρης μας βρίσκεται μαζί μας και μας κρατάει συντροφιά!

Με το γατάκι που είναι τώρα στον κήπο τι μπορώ να κάνω; Να το ανεβάσουμε στο σπίτι αδύνατο (έγινε μάχη του Σκρα, δεν το δέχονται με τίποτα), να το φροντίζω στον κήπο επίσης δύσκολο γιατί είναι άγριο και δύσκολα πιάνεται. Μόνο μια φορά κατάφερα να το βάλω αλοιφή ΤΟΒΡΕΧ, δεν είναι δυνατό να φέρω σε πέρας σταθερή θεραπεία έτσι. Σε φίλους και γνωστούς ρώτησα, κανείς δε διατίθεται να το φιλοξενήσει (υπό τη δική μου φροντίδα πάντα) έστω μέχρι να γίνει καλά.

Υπάρχει δυνατότητα να πληρώσω κάπου να μου το κρατάνε; Δε με ενδιαφέρει να του δίνουν φάρμακα και τέτοιο, μπορώ εγώ μόνος μου να πηγαίνω και να το φροντίζω, απλά χρειάζεται χώρος να φιλοξενηθεί.

Υπάρχει τέτοια δυνατότητα; Παιδιά όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει, δεν έχω άλλη ιδέα τι μπορώ να κάνω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πρέπει να του βάλεις και φάρμακο για τα παράσιτα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back