Γατάκι με χτυπημένη ουρά

προς το παρον εβαλα αμμο θαλλασης σε μια μεγαλη κουτα...επεξε λιγο εκει.αλλα δεν εκανε τπτ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν υπαρχει περιπτωση ειναι ξεροκεφαλος και δεν αγαπει ΚΑΘΟΛΟΥ τα ζώα....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σιγα σιγα θα παει μην ανησυχεις, δεν ξερω βεβαια αν κανει η αμμος θαλασσης αλλα σιγουρα ειναι μια καλη προσωρινη λυση:) εφαγε καθολου? ειναι ορεξατο?

αν επιτρεπεται ποσο χρονων εισαι? εννοω εισαι ενηλικη? αποτι καταλαβα ζεις μονη σου, τοτε γιατι να μην το κρατησεις?:)

ναι επιτέλους! τώρα κοιμήθηκε πάνω μου. Δεν με αφηνε να γραψω πριν...άτιμο γατί

θα κλείσω τα 18 σε 1 μήνα.Και δεν μένω μόνη μου απλά μένω στο εισόγειο με τα αδερφια μου και οι γονεις μου στον 3ο :P`

τα αδερφια σου πως ειναι με την ιδεα ενος τετραποδου φιλου?:)

θα κλείσω τα 18 σε 1 μήνα.Και δεν μένω μόνη μου απλά μένω στο εισόγειο με τα αδερφια μου και οι γονεις μου στον 3ο :P`

Αντε να μπεις στο χωρο των ενηλικων με τη βουλα:lol:
Παντως ακομη και αν δε σε αφησει τελικα να το κρατησεις με τι πο τα, (βαλε και τα αδερφια στο "κολπο" )τουλαχιστον να το φιλοξενησεις μεχρι να βρεις καποιον να το δωσεις αν και νομιζω δεν θα ειναι και ευκολο να το αποχωριστεις:rolleyes:

ο ένας τρελάθηκε ακόμα και αν δεν το λεει. ολο το ψαχνει παιζει και τα λοιπα.
ο αλλος μια απο τα ιδια...
ο τριτος παλι καλα μενει στον 4ο οποτε δεν θα εχουμε προβλημα :P

Αντε να μπεις στο χωρο των ενηλικων με τη βουλα:lol:
Παντως ακομη και αν δε σε αφησει τελικα να το κρατησεις με τι πο τα, (βαλε και τα αδερφια στο "κολπο" )τουλαχιστον να το φιλοξενησεις μεχρι να βρεις καποιον να το δωσεις αν και νομιζω δεν θα ειναι και ευκολο να το αποχωριστεις:rolleyes:

αυτο ειναι το θεμα! Ο μεγάλος(πατέρας) δεν ακούει κανέναν...:/:

μια χαρα, θα κανετε κομμα να μεινει το γατακι. κι αν οχι οπως ειπε και η νηρηιδα να του βρειτε ενα καλο σπιτακι!:)

μια χαρα, θα κανετε κομμα να μεινει το γατακι. κι αν οχι οπως ειπε και η νηρηιδα να του βρειτε ενα καλο σπιτακι!:)

αν μεγαλωσει ακομα λιγο θα το εχω στην αυλη.
εχουμε μεγαλη αυλη και δεν παταει συχνα κανεις εκει...
δεν θελω να το δωσω :(

εδω διαφωνω. αν εχει την πιθανοτητα να παει σε ενα ζεστο σπιτακι δωσε του την παρα να ειναι σε αυλη..ερχεται χειμωνας και ειναι κριμα να μενει εξω στο κρυο . ειδικα αν η αυλη σας δεν εχει υποστεγο και δεν ειναι περιφραγμενη καταλληλα για να μην κινδυνευει απο αμαξια και φολες..:/:

Ειναι μια λυση, αν κανεις την αυλη καταλληλη(περιφραξη κλπ) αλλα και παλι οχι ολες τις ωρες :/: αφου οπως ειπε η Εβελινα δεν ειναι και το καλυτερο μερος για τη γατουλα, ισως σιγα σιγα να συνηθισει την παρουσια του ο πατερας σου(και να το εχεις στη ζουλα μεσα:lol:) Σε καταλαβαινω που δε θελεις να το δωσεις. Χμμμμμμμ δωρακι για την ενηλικιωση ζητησες...θα μπορουσε να ειναι το γατουλινι:hmm::hmm::hmm:

ναι το αυλη ακουγετε περιεργο...
ειναι μεγαλη ολη με υποστεγο.
και εχει ενα μικρο σαν υπογειο το οποιο εχει μεχρι και καλοριφερ :P

Ειναι μια λυση, αν κανεις την αυλη καταλληλη(περιφραξη κλπ) αλλα και παλι οχι ολες τις ωρες :/: αφου οπως ειπε η Εβελινα δεν ειναι και το καλυτερο μερος για τη γατουλα, ισως σιγα σιγα να συνηθισει την παρουσια του ο πατερας σου(και να το εχεις στη ζουλα μεσα:lol:) Σε καταλαβαινω που δε θελεις να το δωσεις. Χμμμμμμμ δωρακι για την ενηλικιωση ζητησες...θα μπορουσε να ειναι το γατουλινι:hmm::hmm::hmm:

το πιο πιθανον ειναι να με διώξει μάζι με το γατι :P

τοτε μονο περιφραξη χρειαζεται..και να συμφωνησει και ο μπαμπας σας φυσικα...

συμφωνισει δεν συμφωνισει ας γινει καλα το γατακι
και 8α μείνει..
η αυλη εχει και περίφραξη

χαιρομαι που εισαι αποφασισμενη:) να πας αν γινεται και αυριο στο γιατρο, μπορεις να πας και σε 2 για να ρωτησεις τιμες..καλη επιτυχια, και να μας γραψεις τα νεα του:)

Kαλε σε λιγο θα δωσεις πανελληνιες,θα σπουδασεις,μπορει να φυγεις και εκτος της πολης σου και το γατακι να το παρεις μαζι σου! Κι ο δικος μου πατερας τα ιδια σκ*** ειναι αλλα θελει δε θελει τα δεχεται.Αν θελει να με βλεπει! Εγω και τα γατια παμε πακετο μια δυο τρεις το καταλαβε! Το θεμα ειναι οι γονεις να νοιαζονται για την ευτυχια των παιδιων τους.Αν εσενα σε κανει ευτυχισμενη ενα μικρο πλασματακι τι λογος του πεφτει? Εμενα ελεγε να τα διωξω να τα δωσω δε μπορεις να φανταστεις τι κουραφεξαλα ελεγε για να φυγουν τα γατια αλλα του πατησα ενα γερο χεσιμο και ειδε πως ενηλικιωθηκα και αυτα δεν περνανε πια.Αλλωστε επο δω και μπρος φτιαχνεις τη δικη σου ζωη,σπουδες,δουλεια,οικογενεια....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back