Γατάκι με ωτίτιδα

cookie12795

Νεοφερμένο μέλος

Ο cookie12795 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 37 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Μόλις γύρισα σπίτι και είδα το γατάκι μου να ξύνεται έντονα στο ένα του αυτι. Έτσι σκέφτηκα να κοιτάξω μέσα στο αυτάκι του και με αυτό που είδα σοκαρίστηκα. Είχε μέσα ενα σαν καύκαλο(ελπίζω να καταλαβαίνετε τι εννοοώ με αυτό). Του το έβγαλα και σκεφτηκα οτι μπορεί να το ειχε ξύσει και να δημιουργληθηκε αυτό από αίμα αλλά δεν βρήκα ίχνος αίματος. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι ειναι αυτο? Ανησυχώ πολύ μήπως έχει κάποια ασθένεια. αν εχει συμβεί σε κάποιον να μου πει και εμένα μήπως και με καθυσηχάσει λιγάκι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εγω θα λεγα να το πας αυριο στον κτηνιατρο να σου πει τι εχει και αμα χριαζεται ειδικη φροντιδα.Δεν εχω ιδεα τι μπορει να ναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φαινεται να εχει ενα αποστημα η κατι αναλογο δερματικο, δεν ειναι κατι τραγικο μεν μην τρελλαινεσαι απλα πηγαινε το σ' ενα καλο γιατρο δε. Το σαιτ εδω δεν υποκαθιστα εναν γιατρο απλα γνωμες δινουμε δεν μπορεισ να βασιστεις σε αυτο για να το θεραοπευσεις. Γι αυτο αυριο η τη δευτερα βουρ κτηνιατρο

ηρεμησε μπορει να εχει μια απλη ωτιτιδα καλο θα ηταν να τον κοιταξει γιατρος

Ε, ναι μην τρελαθεις ολη νυχτα. Καποια ωτιτιδα η κατι τετοιο. Σε καθε περιπτωση ογιατρος θα σου συστησει την καταλληλη αγωγη. Απλα μη το αμελησεις κι επιδεινωθει γιατι θα ταλαιπωρηθει το γατακι. Περαστικα ευχομαι :):)

Παιδιά μήπως ήταν κανένα τσιμπούρι;;
Εγώ οταν είχα βρει το Ραουλίνο ήταν βρώμικος τίγκα στους ψύλους και είχε και ένα τσιμπούρι στο αυτί!!
Υπάρχει τέτοια περίπτωση cookie? Το έχεις καιρό το γατάκι, μέσα ή έξω; Μήπως το είχε και δεν το είχες δει;;
Αφού το έβγαλες δεν φαίνεται κάτι στο σημείο αυτό;
Πάντως μην ανησυχείς. Ας το δει ενας γιατρός καλού κακού βέβαια.

το εχω 1ο μηνες μαζι μου το γατακι.τσιμπουρι αποκλειεται να ειναι γιατι του βαζω καθε μηνα κατι αμπουλες που ειναι για τουσ ψυλλους και τα τσιμπούρια το οποιο διαρκει για ολη τη διαρκεια του μηνα. αν ηταν ομως ωτιτιδα δε θα ειχε και πυρετο?η συμπεριφορα του δεν εχει αλλαξει καθολου, ουτε και η ορεξη του για φαι.τεσπα θα παρω σημερα τηλ τον κτηνιατρο του γιατι ειναι κλειστα τα σαββατα τα κτηνιατρεια εδω.ευχαριστω παντως

κι εμενα ειχε βγαλει ο σκυλος μου κατι τετοιο το αφερεσα εγω με λιγο κοπο και ηταν μια χαρα!:up: περαστικα στο γατακι σου:P

Ενημερωσε μας :):):)
Δεν ξερω αν η ωτιτιδα αυνοδευεται απαραιτητα απο πυρετο :hmm::hmm:

Μήπως είναι ψώρα; Δηλαδή σαν μαύρη βρωμιά μέσα στα αυτιά. Κοίταξες το άλλο αυτάκι του μήπως έχει και αυτό κάτι μέσα; Ή μπορεί πολύ απλά από κάπου και κάπως να μπήκε μέσα στο αυτάκι του αυτή βρωμήτσα και απλός εκείνη την ώρα που το βρήκες να προσπαθούσε να την βγάλει!
Λέω μήπως....:/:

τον πηγα σημερα στον κτηνιατρο.αυτο που του εβγαλα ηταν βρωμιτσες οι οποιες του δημιουργησαν ωτιτιδα.μου εδωσε μια αλοιφουλα για μεσα για τα αυτακια του και αντοιβιωση.ευχαριστω πολυ παιδια για το ενδιαφερον.σε καμια δεκαρια ημερες θα ειναι μια χαρα μου ειπε.

Περαστικα και γρηγορα!!! :):):)

ευχαριστει λεει...ασε τον πονανε τα αυτακια του και νιαουριζει εντονα μερικες φορες.τον λυπαμαι.δεν επρεπε να τον αφησω να πιασει βρωμιτσες.εγω φταιω...

Ελα βρε τι λες..... Μη κακιζεις τον εαυτο σου. Στους περισσοτερους εχει συμβει. Ειναι πολυ κοινο..... :):):) Και περαστικο!!!

Αχ μωρέ,περαστικούλια. Υπομονή θέλει τώρα κι απ' τους 2 σας ;)

Μη στεναχωριέσαι, δεν είναι τίποτα.
Περαστικά σας!:)

natalya, σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ τα greeklish δεν επιτρέπονται. Το μήνυμά σου διορθώθηκε, σε παρακαλώ να γράφεις με ελληνικούς χαρακτήρες στο εξής.

Όσον αφορά τη γατούλα σου, συμφωνώ απολύτως με όσα σου είπαν πιο πάνω: χρειάζεται κτηνίατρο, χτες.:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αδεσποτάκι και ωτίτιδα...

γατόφιλοι σας χαιρετώ!
θέλω την πιθανή εμπειρία σας, ως προς το εξής.εδώ κ λίγες μέρες ένα αδεσποτάκι(μάλλον...)μπορεί κ να ανήκει σε κάποιον αλλά σίγουρα στα πλαίσια ''την ταίζω και την έχω έξω''στη γειτονιά έρχεται στον κηπάκο μου.τρώει κανονικά,είναι φιλικότατο κ από ότι βλέπω κοιμάται σχεδόν το μισό βράδυ σε ένα τελάρο, που έχω έξω.το γατάκι έχει ωτίτιδα από όσο καταλαβίνω, γιατί γέρνει το κεφαλάκι του..μίλησα με τον κτηνίατρό μου..μου είπε να της χορηγήσω αντιβίωση κ σταγόνες για μία βδομάδα.υπάρχει άραγε κάτι πιο δραστικό για λιγότερο καιρό?πχ..ένεση?φοβάμαι αν την υποβάλλω σε αυτή την ταλαιπωρία μήπως δεν ξαναέρθει κ μείνει η θεραπεία μισή..
ή ακόμα κ παρά την ταλαιπωρία θα έρχεται γιατι θα βρίσκει φαγητό και ένα ζεστό σπιτάκι-τελάρο?έχετε παρόμοια εμπειρία?ευχαριστώ πολύ!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αδεσποτάκι και ωτίτιδα...

Υπάρχει Δήμητρά μου θεραπεία με ενέσιμο αλλά θα σου σύστηνα να την αποφύγεις γιατί είναι πολύ δυνατή. Την είχα κάνει κάποτε σε όλα τα γατιά μου γιατί είχαν κολλήσει το ένα με το άλλο και είχαμε αρκετά προβλήματα. ΄Ασε που θα είναι έξω το καημένο και αν κάτι πάει στραβά μπορεί να μην το πάρεις είδηση.
Μείνε καλύτερα με την θεραπεία που σου είπε ο κτηνίατρός σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Αδεσποτάκι και ωτίτιδα...

σε ευχαριστώ πολύ βάσω!ελπίζω να συνεχίσει να έρχεται το καλό μου..είναι τόσο γλυκό γατάκι..θα θελα να το βοηθήσω.ελπίζω να μην κολλήσει κ η παμαμπού που όλη την ώρα θέλει να την έχει από κοντα!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back