cookie12795
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xaroula
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Εγώ οταν είχα βρει το Ραουλίνο ήταν βρώμικος τίγκα στους ψύλους και είχε και ένα τσιμπούρι στο αυτί!!
Υπάρχει τέτοια περίπτωση cookie? Το έχεις καιρό το γατάκι, μέσα ή έξω; Μήπως το είχε και δεν το είχες δει;;
Αφού το έβγαλες δεν φαίνεται κάτι στο σημείο αυτό;
Πάντως μην ανησυχείς. Ας το δει ενας γιατρός καλού κακού βέβαια.
cookie12795
Νεοφερμένο μέλος
μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος
περαστικα στο γατακι σου
χριστινα
Διάσημο μέλος

Δεν ξερω αν η ωτιτιδα αυνοδευεται απαραιτητα απο πυρετο

ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Λέω μήπως....

cookie12795
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

cookie12795
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος

Και περαστικο!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Περαστικά σας!

aretha
Περιβόητο μέλος
Όσον αφορά τη γατούλα σου, συμφωνώ απολύτως με όσα σου είπαν πιο πάνω: χρειάζεται κτηνίατρο, χτες.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
γατόφιλοι σας χαιρετώ!
θέλω την πιθανή εμπειρία σας, ως προς το εξής.εδώ κ λίγες μέρες ένα αδεσποτάκι(μάλλον...)μπορεί κ να ανήκει σε κάποιον αλλά σίγουρα στα πλαίσια ''την ταίζω και την έχω έξω''στη γειτονιά έρχεται στον κηπάκο μου.τρώει κανονικά,είναι φιλικότατο κ από ότι βλέπω κοιμάται σχεδόν το μισό βράδυ σε ένα τελάρο, που έχω έξω.το γατάκι έχει ωτίτιδα από όσο καταλαβίνω, γιατί γέρνει το κεφαλάκι του..μίλησα με τον κτηνίατρό μου..μου είπε να της χορηγήσω αντιβίωση κ σταγόνες για μία βδομάδα.υπάρχει άραγε κάτι πιο δραστικό για λιγότερο καιρό?πχ..ένεση?φοβάμαι αν την υποβάλλω σε αυτή την ταλαιπωρία μήπως δεν ξαναέρθει κ μείνει η θεραπεία μισή..
ή ακόμα κ παρά την ταλαιπωρία θα έρχεται γιατι θα βρίσκει φαγητό και ένα ζεστό σπιτάκι-τελάρο?έχετε παρόμοια εμπειρία?ευχαριστώ πολύ!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Υπάρχει Δήμητρά μου θεραπεία με ενέσιμο αλλά θα σου σύστηνα να την αποφύγεις γιατί είναι πολύ δυνατή. Την είχα κάνει κάποτε σε όλα τα γατιά μου γιατί είχαν κολλήσει το ένα με το άλλο και είχαμε αρκετά προβλήματα. ΄Ασε που θα είναι έξω το καημένο και αν κάτι πάει στραβά μπορεί να μην το πάρεις είδηση.
Μείνε καλύτερα με την θεραπεία που σου είπε ο κτηνίατρός σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
παμαμπου
Εκκολαπτόμενο μέλος
σε ευχαριστώ πολύ βάσω!ελπίζω να συνεχίσει να έρχεται το καλό μου..είναι τόσο γλυκό γατάκι..θα θελα να το βοηθήσω.ελπίζω να μην κολλήσει κ η παμαμπού που όλη την ώρα θέλει να την έχει από κοντα!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool