Γατάκι με ωτίτιδα

Απάντηση: Αδεσποτάκι και ωτίτιδα...

σήμερα το αδεσποτάκι ξαναήρθε..αποφάσισα να του βάλω σε πρώτη φάση σταγόνες.ο κτηνίατρος από την κλινική εικόνα που του παρουσίασ υποψιάζεται ψώρα στα αυτιά..κάτι τέτοιο.θα περιμένω να δω αν υπάρχει εξέλιξη..να με εμπιστευτεί κι άλλο κ αν δε δω διαφορά θα την πιάσω κ θα καταλήξει στο κτηνίατρο!είναι απίθανο γατάκι πάντως..χώρια που θέλει να μπει κ στο σπίτι..ουα..με ζόρι κρατιέμαι αλλά ξέρω πως δεν κάνει.η παμαμπού κλασικά υπεράνω,αδιαφορία αλλά έχει σκάσει από τη ζήλια της...επιπλέον...έχω αρχίσει να έχω μια υποψία πως η νέα επισκέπτη μας είναι έγκυος!ελπίζω να συνεχίσει να έρχεται για να την ταίζω,να της βάζω σταγόνες και να παίρνει δυνάμεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν όντως έχει ψώρα στα αυτιά θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή γιατί ναι μεν δεν είναι κάτι σοβαρό που απειλεί τη ζωή της αδεσπτούλας, αλλά θέλει συστηματική και επίμονη θεραπεία για να θεραπευτεί εντελώς.
Πάντως προτείνω να της βγάλεις ένα όνομα, καθώς ήδη μου φαίνεσαι αρκετά ερωτευμένη μαζί της (φωτογραφίες της ευπρόσδεκτες) :D
Αν δε είναι όντως έγκυος, σε βλέπω σύντομα να νταντεύεις γατο- μπεμπάκια :loltooth:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ax alcyone αμεσως με καταλαβες!δε θελω να της βγαλω ονομα κ δε θελω να τη βάλω στο σπίτι και γιατί θα δεθώ εγώ μαζί της αλλά κυρίως, γιατί φοβάμαι μήπως αυτή δεθεί μαζί μου...θέλω να της προσφέρω ιδίως αν είναι εντελώς αδεσποτάκι κ έγκυος ένα ασφαλές μέρος για αυτήν κ τα πιθανά μπεμπέ..είναι μία πολυ φιλική στα ζωά γειτονιά κ δεν αποκλείω να έχει πολλές εστίες..απλά ελπίζω να έρχεται εδώ καθημερινά ώστε να καταφέρω να ολοκληρώσω τη θεραπεία!θα σας κρατάω ενήμερους!
υγ..όσο για φωτος..δυστυχώς,κάπως έχει μπλοκάρει το κιν μου κ δεν μπορώ να τις περνάω στο λαπτοπ..θα επανέλθω πάντως με κάποιον τρόπο!!

Δημητρά μου...χαλαρά!:laugh: Δεν μας βιάζουν οι φωτογραφίες και μην ανησυχείς, η μικρή έχει καταλάβει (πολύ νωρίτερα από μένα) την αδυναμία που της έχεις και με τη φροντίδα και την αγάπη που της δείχνεις (την οποία σα γατόνι που είναι θα εκτιμά ιδιαίτερα), νομίζω όλο και πιο συχνά θα έρχεται. Προς το παρόν φρόντισε μόνο να της έχεις ένα όσο πιο άνετο "γιατάκι" όπου θα βρίσκει τις περισσότερες φορές το ασφαλές της καταφύγιο, μέχρι να γίνει το μόνιμο και αγαπημένο της;)

μα είναι κι αυτές οι γάτες εντελώς μυστήρια τρένα..έχω στο κηπάκο ένα τελάρο με ένα παμβρόμικο ύφασμα κ την 1η μέρα κοιμήθηκε εκεί.την επόμενη το έπλυνα κ καθάρισα κάπως από φύλλα...χώματα κτλ το τελάρο.κ δεν πάει!τη βγάζει στο πατακι μπροστά από την πόρτα..βάζω στο πατάκι το φρεσκοπλυμμένο ύφασμα..πάει στο δίπλα πατάκι..άβυσσος!χαχχα..
ναι..ελπίζω αν μη τι άλλο να έρχεται μια φορά τη μέρα να της βάζω τις σταγόνες.απο κει κ πέρα ευπρόσδεκτη να μείνει όσο θέλει!φτάνει να έχει πάντα κ μια δεύτερη επιλογή..
ας μη μιλήσω για την ταλαίπωρη την παμαμπού,που έχει εξαφανιστεί από τη ζήλια της..έτσι κάνει στην αρχή κ μετά δεν την ξεκολλάω από τα αδεσποτάκια,που κατα καιρούς φιλοξενώ.

Α, όλα κι όλα! :ropalo: Μη παραμελούμε και την Παμαμπού, έχει κι αυτό τις συναισθηματικές του ανάγκες (που προσπαθεί από περηφάνεια, αλλά μάταια να κρύψει:pfff:):P
Όσο για τις προτιμήσεις της νεο-εμφανιζόμενης στα..."μεταχειρισμένα" .. Τι να πω, σεβάσου τις και μη κάθεσαι και πλένεις και καθαρίζεις μάταια, τουλάχιστον όχι προς το παρόν. Μην απομακρύνεις τις ιδιαίτερες προτιμήσεις της (κι ας μη λάμπουν ακριβώς από καθαριότητα), αυτές θέλει, αυτές εμπιστεύεται!..:hehe: Κατά τα λοιπά..άβυσσος η ψυχή της γάτας!:crazy:

εφυγε το αδεσποτακι..δε νομίζω τελικά να είναι αδεσποτάκι..τέτοια ώρα πάντα κάπου πηγαίνει..μακάρι αν κ ποιος άπονος θα άφηνε το γατάκι του με ωτίτιδα?θα την ξαναδω αύριο..λεω να τη βγάλω''δίπορτο!!''χιχιιχ...κ τώρα αγκαλιά με το παμαμπουκάκι χαζολογάμε τιβι..ευτυχία....

το μικούλι σήμερα με περίμενε μέχρι αργά στο τελάρο, με τα καθαρά υφάσματα!ξεθαρρεύει όλο κ περισσότερο κ μαρέσει..σε λίγο θα τη βρω μέσα στο σπίτι σίγουρα..το θετικό είναι, πως δέχεται πολύ στωικά τις σταγόνες κι ελπίζω να συνεχίσει έτσι.δεν έχω δει βέβαια ακόμα κάποια αλλαγή στη στάση του κεφαλιού αλλά ίσως είναι νωρίς.η δε παμαμπού έχει αποτρελαθεί από τη ζήλια αλλά κ το ενδιαφέρον ταυτόχρονα!!κάθεται μαζί της..σε απόσταση πάντα κ θέλει νατης τρώει κ το φαγητό...ζηλιαρόγατες.τί να κάνεις..

η δε παμαμπού έχει αποτρελαθεί από τη ζήλια αλλά κ το ενδιαφέρον ταυτόχρονα!!κάθεται μαζί της..σε απόσταση πάντα κ θέλει νατης τρώει κ το φαγητό...ζηλιαρόγατες.τί να κάνεις..
Ε αυτά είναι λογικά και αναμενόμενα...:P Μικρο-ζήλιες της πριγκήπισσας Παμαμπού που βλέπει να απειλείται η πρωτοκαθεδρία και η αποκλειστικότητα του ενδιαφέροντός σου.. Αλλά ακριβώς επειδή συνυπάρχει και η περιέργεια, δεν το θεωρώ καθόλου απίθανο με την πάροδο του χρόνου να τις δεις να κάθονται μαζί, ακόμα ακόμα και να κερδίσει την καρδιά της, τόσο τρυφερό και καλόβολο πλασματάκι που είναι.:D Ακόμα κι αν δεν είναι στο βαθμό που κέρδισε τη δική σου καρδιά;)

η παμαμπού είναι γενικά καλό γατάκι κ σπάνια θα επιτεθεί σε άλλο...πάντα καταλήγει αγαπημένη μαζί τους..απλά σε πρώτη φάση εγώ δεν το θελω γιατί ώρα είναι να κολλήσει κ η παμαμπού ωτίτιδες!!(αλήθεια κολλάει έυκολα η ωτίτιδα?)πάντως από γκρίνια..παράπονο δεν έχουμε.νομίζω μέχρι κ απεργία πείνας κάνει..ε..ξέρετε για κανά μισάωρο.μετά ξεχνιέται.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back